Horoscop Minerva. Ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna 13-19 noiembrie

Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie. Minerva îţi spune ce ti-au pregătit zodiile.
Alina Costache
10 nov. 2016, 17:52
Horoscop Minerva. Ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna 13-19 noiembrie

Horoscop Minerva Taur 13-19 noimebrie 2016

Taur – Ape limpezi si pentru acesti nativi, important este sa stie ce vor si incotro ii duce valul, si lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Sunt si emotii, sunt firesti, ei sunt deosebit de sensibili si atunci cand au asemenea probleme, unde credeti ca se refugiaza? In mancat!

Pentru unii, saptamana aduce o evolutie fulminanta, pentru altii o asezare a lucrurilor asa cum si le doresc, iar pentru altii, pur si simplu o stare de bine cum nu au mai trait ei de multa vreme.

Chiar daca din spate Careurile in T mediate de Saturn intre conjunctia Neptun – Nodul Sud si Nodul Nord si de Pluto intre Jupiter si Uranus, isi pastreaza ostilitatea, primul pe axa financiara, cel de-al doilea pe axa profesionala, gasesc solutii si ies cu usurinta din conul de umbra in care s-au retras de ceva timp.

Pana nu demult aveau impresia ca lucrurile stagneaza, ca lumea avea ceva cu ei, se razboiau cu toti, inclusiv cu familia, noroc ca lucrurile nu erau tocmai asa. De fapt, problemele lor plecau de la o incapacitate de acceptare a realitatilor din jurul lor, de la o incapacitate de a vedea lucrurile cum sunt si nu cum vor ele sa para, si mai ales, pe care vor sa le domine.

Partea frumoasa este ca desi au o saptamana incarcata, au parte si de iubire si de intelegere si de sprijin. De comun acord fac ce-si doresc din partener, mai ales ca isi doresc sa faca ceva prin casa, ii vor convinge ca ideea lor este excelenta. Perioada excelenta 15 si 16 noiembrie.

Foarte buna sustinere zic eu pe parte profesionala, cu conditia sa fie atenti la amanunte, se discuta contracte, se discuta proiecte, au prezenta de spirit si idei, singurul lucru la care trebuie sa fie atenti, cum spuneam, sunt amanuntele.

Cei tineri ar trebui sa se concentreze ceva mai mult atunci cand au de facut o treaba care implica mai multe segemente, sa dovedeasca si ca au atentie distributiva. Cum mai spune eu, vor fi supusi unor teste pe care nu au voie sa le trateze cu superficialitate.

Maturii nu ar trebui sa-si faca probleme pentru locul de munca, ar trebui sa se concentreze pe gasirea de solutii ca sa fie competitivi, mai ales pe 14 si pe 16 noiembrie. As spune ca pentru ei este foarte bine sustinut segmentul privat, propria afacere, asa ca discutiile care le vor purta pe 14, 17 si 18 noiembrie sunt aducatoare de profit si de noi propuneri de extindere.

Dureri de cap de pe urma oboselii sau a unor probleme oculare, si sa fie atenti la schimbarile bruste de vreme cu impact reumatismal.

Horoscop Minerva Gemeni 13-19 noiembrie 2016

Gemeni – este surprinzator cum se limpezeste harta acestor nativi. Dreptunghiul mistic si trigonul in semne de apa face ca a lor creativitate sa treaca prin filtrul spiritualului.

Ramane in spate stresul generat de greii zodiacului, Pluto care continua sa se contreze cu Uranus si cu Jupiter, si Saturn cu axa nodurilor lunare si cu Neptun. Uranus vrea ca totul sa se petreaca cat mai repede, Pluto insa, stie el ce stie, si-l tempereaza.

Spuneam, mai acum o saptamana, ca ideile le vor zbarnai prin minte asemenea unei planete pe orbita si creativitatea lor, despre care am vorbit toata vara are prilejul din nou sa ofere un adevarat regal de ingeniozitate si viteza de reactie!

Este o saptamana care pentru nativii Gemeni poate debuta cu o serie de reusite, pornind de la dobandirea unor bunuri pe care si le doreau de multa vreme pana la schimbarea casei sau a masinii. Aceasta este latura lumeasca a vietii, dar ei se regasesc acum si in plan spiritual, cautarile lor imbraca forma unor revelatii pe care le asteptau de ceva vreme.

Toata impulsivitatea lor va pali in fata energiei pe care o vor pune la bataie pentru a se descoperi pe sine.

Problemele sentimentale as spune ca le apartin, in aceasta saptamana, celor tineri, celor care nu au experienta, dar care nici nu vor sa accepte ca pe ici, pe acolo mai pot imbunatati ceva sau ar putea invata cate ceva.

Poate ca este o capcana jupiteriana ca sa vada ca acolo unde sunt excese lucrurile pot scapa de sub control. Se considera victime la propriu, sunt convinsi ca soarta are ceva cu ei, dar nici nu le trece prin cap sa se gandeasca: mai, daca la mine este problema, daca incapatanarea, gelozia si furia de a nu putea avea ce imi doresc acum, creeaza starea de fapt?! Nu, dimpotriva, se victimizeaza. Zilele critice 14, 16 si 18 noiembrie.

Profesional, cred ca pentru unii s-au produs schimbarile majore care trebuiau sa se petreaca, altii fierb in creuzetul interviurilor, ma refer la cei care sunt la inceput si viseaza o cariera, participa la concursuri de promovare, ceea ce nu este rau, se implica in tot ce se cere la locul de munca si in relatiile cu colegii.

Zile propice 15, 16, 17 si 18 noiembrie. Ziua de 14 noiembrie le poate aduce unora norocul unui contract sau a unui loc de munca in strainatate!

Nici financiar nu as crede sa stea prost, poate doamnele sa fie nemultumite de un partaj sau de mostenirea pe care au primit-o si sa iste scandal, iar de aici pana la proces va fi mai putin de un pas, dar le sugerez sa se gandeasca foarte bine pentru ca sansele de castig sunt minime.

Nici cu sanataea nu ar fi probleme daca nu s-ar speria de oarecare palpitatii datorate fie stresului, fie intr-adevar, unor tulburari cardiace sau hormonale.

Horoscop Minerva Rac 13-19 noiembrie 2016

Rac – si pentru acesti nativi lucrurile merg din ce in ce mai bine. Sanse extraordinare ca situatii pe care le credeau pierdute sa se intoarca in favoarea lor, nu trebuie decat sa fie atente la semnalele pe care le primesc. O saptamana in care lucrurile se deruleaza cu viteza luminii.

Schimbarile in plan profesional, bune pentru unii, proaste pentru altii, face ca aceasta perioada sa fie una a cristalizarii, a coagularii ideatice, a actiunilor constient dirijate spre atingerea unor scopuri reale, chiar daca vor simti ca pe anumite paliere inca sunt blocati, eu spun ca inca nu a venit momentul sa actioneze.

Afectiv, iluzia merge inca mana in mana cu ceea ce cred ei ca este dragoste, de fapt, o dezlantuire a instinctelor erotice pentru ca si-au gasit instrumentul pe masura, fie un el, fie un ea… dar ca mai toate pasiunile mistuitoare, si acestea se vor stinge cat de curand, dar hai sa nu le stricam nebunia… sa-si traiasca fericirea de moment.

Relational, lucrurile ar trebui sa mearga bine, in special in zilele de 14 si 15 noiembrie, vorbim de cuplurile cu state vechi intr-ale casatoriei. Cei tineri insa, datorita posesivitatii si geloziei, risca sa tensioneze totul.

Noroc cu partenerul sau partenera care stie cum sa dezamorseze situatia. Daca zilele de 13, 14 si 15 noiembrie sunt armonioase pentru unii, zilele de 15, 16 si 17 noiembrie pot fi zile cu frecusuri pentru altii.

La nivel profesional lucrurile sunt mai mult decat controversate. Cand cred ca lucrurile s-au linistit se pomenesc dati la o parte, si de aici pana la un posibil litigiu de munca este mai putin de un pas.

Schimbarile si transformarile de la locul de munca ii pot lasa fara o sursa de venit stabila, dar le deschid oportunitati de a ajunge sa lucreze intr-o firma de renume, intr-o multinationala, adica le va aduce locul de munca la care nicio clipa nu s-au gandit, dar l-au dorit.

Sa adauge si simpatiile si antipatiile noilor colegi si noilor sefi, numai ca bonomul Rac, asa cum a facut in vara, va face si acum, va sti cum sa creeze o relatie aproape familiala si asta ii va da castig de cauza.

Financiar inca sunt pe economii, chiar daca le vin bani din salariu, unora insa si din slujbele part time, le spun ca inca nu a venit momentul sa ii imprastie, oricum ei nu sunt chletuitori din fire, dar vor lasa parcimonia deoparte pentru a-si satisface unele mici placeri sufletesti. Inainte de a face asta, sa verifice daca sunt la zi cu taxele si alte plati de contribuabil.

Sugerez atentie la raceli! Pentru varstnici, problemele sunt de natura puseelor acute – dureri articulare, stari de indispozitie etc.

Horoscop Minerva Leu 13-19 noiembrie 2016

Leu – si pentru ei se limpezesc multe lucruri chiar daca inca ramane afectata casa parteneriatelor si a negocierilor de contracte. Totusi, sunt niste nativi care ar trebui sa fie fericiti daca nu ar fi chinuiti de o serie de probleme legate de sanatate ale cuiva din familie.

Femeilor care stiu ca au probleme cu sarcina le-as sugera sa stea mai mult pe acasa zilele acestea deoarece exista un risc sporit de avort spontan. Pe de alta parte ii chinuie procesele de constiinta pentru ceea ce nu au facut, dar ar fi putut face, desi aparent, nu as fi spus ca pot fi atat de profunzi, nu de alta, dar de regula ei sunt cei care dau cu capul fara sa se gandeasca la urmari.

Acum par sa fi intrat intr-un circuit spiritual, iata ca nici ei nu scapa, care ii pune in fata oglinzi obligandu-i sa se vada, sa se recunoasca in suma actiunilor pe care le-au intreprins si, pentru prima oara, sa aiba indoieli vis-a-vis de acestea.

Lasand deoparte ranchiuna si micile rafuieli de alcov, nativii Leu saptamana aceasta vor da dovada ca stiu pentru ce traiesc, dar ce este mai important vor intelege ca viata trebuie traita la adevarata ei valoare. Astfel cuplurile vor cunoaste o alta valenta relationala, trecand dincolo de micile trofee ale vietii de fiecare zi, vor sti cum sa ofere oaza de placere celuilalt fara multe sofisticarii, daruindu-se doar pe ei.

Probabil majoritatea Leilor se gandesc la o escapada de sfarsit de saptamana si bine fac, deoarece vor avea ocazia sa ofere partenerilor de viata si copiiilor acel sentiment inefabil, de de neuitat! Cuplurile aflate la varsta senectuatii isi vor pune problema cui se vor da in grija, dar sfatul meu este ca atata timp cat pot umbla si se descurca fara ajutorul altora, sa mearga mai departe ca se vor descurca.

Profesional isi revin spectaculos, Marte in Varsator si Mercur din Sagetator ii sustin si le dau si energie fizica si ideatica. Chiar daca creativitatea ameninta sa dea semne de neinspiratie, sa lase intuitia sa vorbeasca pentru ca oricum sunt pe drumul cel bun.

Deocamdata ceea ce au propus si au facut se dovedeste a fi fiabil, asa ca pot demara si alte proiecte pe care le au in suflet, sub rezerva sa-si dozeze atat energia cat si suflul pentru a le duce la capat. Zile excelente 13 si 14 noiembrie.

Financiar s-a cam aprins beculetul rosu pe conturi semn ca au cheltuit mai mult decat trebuia sau ca a venit momentul restituirii unor datorii, iar plata acestora nu poate fi amanata. Sa plateasca pentru a dormi linistiti, altfel noptile le vor fi strepezite de intrebarea: de unde sa fac rost de bani!? Grija la zilele de 16 si 17 noiembrie.
Atentie la puseele de tensiune si micile accidente casnice.

Horoscop Minerva Fecioara 13-19 noiembrie 2016

Fecioara – nu este rau nici pentru nativii Fecioara desi inca ii mai chinuie o serie de mici blocaje – marti, miercuri si joi, prima parte a zilei, care tin de comunicarea in cariera pentru ca tot ceea ce spun este rastalmacit, lucru deloc placut pentru ei.

Totusi se pastreaza ambianta si starea de bine si la acesti nativi, o stare de bine interior de care era nevoie. O saptamana in care se pot castiga procese care treneaza de ani de zile, se pot intocmi dosare cu documente pentru diferite aprobari, se poate discuta despre viitor.

Socializeaza cu sarm, asa cum le este obiceiul, totusi vor incerca gustul amar al propriei intelegeri, in sensul ca oameni in care au avut incredere, le intorc spatele sau afla ca de fapt, jucau pe doua fronturi, erau prietenii lor, dar planuiau sa faca un pact cu dusmanul. Din acest punct de vedere zilele de 14, 15 si 17 noiembrie sunt graitoare.

In cuplurile mature, exista o ordine prestabilita a lucrurilor pe care nimic nu o poate darama, nici barfa, nici problemele de serviciu si nici prietenii. Pentru cine ii cunosc, ar spune ca retraiesc din nou povestea de dragoste de la inceputuri si poate chiar este asa. Zile excelente 18 si 19 noiembrie, poate si pentru ca este sfarsit de saptamana si apuca sa stea mai mult impeuna cu partenerii.

Aparenta linistea de pe frontul profesional nu este decat un preambul pentru ceea ce vor dori sa faca. Daca sunt sefi, si daca sunt si femei, sa se astepte la confruntari pe 15 si 16 noiembrie cu seful ierarhic pentru ca nu vor sa disponibilizeze din oamenii cu care lucreaza.

Pe 15 noiembrie vor incerca sa se lamureasca cum stau lucrurile ca pe 16, cu argumente sa-si impuna punctul de vedere. Nu sunt adeptii argumentarii greselii dar de asta data isi vor incalca propriile reguli si isi vor bate dusmanii cu propriile arme.

Pe 17 noiembrie, se pomenesc, pe nepusa masa, intr-o postura profesionala menita sa le satisfaca orgoliul si sa le exalta vanitatea. Le sunt recunoscute deschis meritele, sunt evidentiati pentru o serie de rezolvari si idei, vor fi solicitati sa vina cu idei pentru a demara un nou proiect. Si vor face fata cu brio tuturor acestor provocari, chiar daca nu le place sa fie in lumina rampei.

Financiar, este o saptamana a scadentelor, unii raman fara o sursa de venit suplimentara, altii pot pierde in urma unui proces de divort ori de partaj un bun de care erau foarte siguri.

Ca sanatate, revin tulburarile digestive, in special cele hepatice, si cele articulare asa ca ceva mai multa atentie la alimentatie si la disfunctiile hepato biliare car se pot accentua saptamana aceasta.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Ce s-a ales, de fapt, de prima prezentatoare de la TVR. Puțini români își mai aduc aminte de ea. Cât de frumoasă era Cleo Stieber
Capital.ro
Statul plătește 719 lei de persoană. Se schimbă legea. Banii se aprobă în 5 zile
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
Anunțul momentului despre alegerile prezidențiale! Când încep consultările cu partidele la Palatul Victoria
Adevarul
Țara care ar putea dona Ucrainei opt sisteme Patriot. Cu ce arme de ultimă generație ar fi înlocuite
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Ungurii provoacă România. Mesajul care face înconjurul Europei
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Cel mai mic oraș din România este invadat de turiști. 500.000 de oameni vizitează anual perla din inima României
Playsport.ro
BREAKING NEWS: Canalul care transmitea meciurile din Liga 1 s-a ÎNCHIS ASTĂZI!
kanald.ro
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia nu s-a dezlipit de sicriu
Capital.ro
Gabi FIREA, în lacrimi! Primul anunț după tragedie: A plecat spre o lume poate mai bună
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților
substantial.ro
Liderii democrați resping înlocuirea lui Joe Biden în cursa prezidențială
MediaFlux
LEGE NOUĂ pentru posesorii de CÂINI și PISICI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?