HOROSCOP NOIEMBRIE 2017: Unora le merge ca la carte, alţii au parte de iubiri imposibile. Cine dă tunuri financiare

HOROSCOP NOIEMBRIE 2017: Ultima lună de toamnă se arată a fi, cel puțin din punct de vedere astrologic, mult mai blândă ca cele care s-au scurs deja. Cu toate acestea, de dorit ar fi să nu ne culcăm pe-o ureche și să afișăm aceeași dibăcie în gestionarea energiilor astrale pozitive și să dăm dovadă de aceeași înțelepciune în evitarea celor negative. Dar haideți să urmărim pe larg cum anume ne tratează luna noiembrie.
Alina Costache
13 oct. 2017, 07:50
HOROSCOP NOIEMBRIE 2017: Unora le merge ca la carte, alţii au parte de iubiri imposibile. Cine dă tunuri financiare

Venus (Balanță) opoziție Uranus Rx (Berbec): iubire vs. individualitate

Primul eveniment astrologic notabil al lunii acesteia este aspectul tensionat de opoziție pe care îl trimite Venus din semnul Balanței lui Uranus retrograd din zodia Berbecului. Așa se face că, în jurul sau în cursul zilei de 4, dorințele și impulsurile personale ar putea ajunge să se interpună între noi și partenerii de viață și/sau afaceri. Pentru a face față acestei configurații cosmice, ar fi de dorit să ne reevaluăm prioritățile și să analizăm cât de mult contează pentru noi aceste relații.

Mercur ajunge în Săgetător: în linii mari

Din 5 încolo, Mercur tranzitează semnul Săgetătorului. Odată poposit în zodia exilului său diurn, s-ar putea să nu mai vedem pădurea de copaci. În următoarele câteva săptămâni, tendința noastră ar putea fi aceea de a ne împotmoli în hățișul detaliilor sau al informațiilor stufoase dar inutile și să nu mai vedem imaginea de ansamblu, cea care chiar contează cu adevărat. Nu-i exclus nici să cădem în cealaltă extremă, aceea în care ne preocupă doar felul în care apar lucrurile la suprafață.

Venus poposește în Scorpion: iubire sfâșietoare

Începând cu 7, Venus se mișcă prin zodia Scorpionului. De îndată ce ajunge în semnul exilului său nocturn, am putea avea tendința de a ne implica în parteneriate de afaceri și/sau viață care au un potențial de toxicitate foarte ridicat. De dorit ar fi să le aruncăm o privire critică, obiectivă, iar dacă ajungem la concluzia că ne fac mai mult rău decât bine, nu ne rămâne decât să vedem dacă chiar merită sacrificiile și compromisurile. Altfel, riscăm să investim în ceva ce nu duce nicăieri.

Venus conjunctă Jupiter (Scorpion): compromis la superlativ și Mercur (Săgetător) careu Neptun retrograd (Pești): plonjon în necunoscut

Ziua de 13 se remarcă prin alăturarea lui Venus la Jupiter în semnul Scorpionului și prin aspectul disonant de careu dintre Mercur din zodia Săgetătorului și Neptun retrograd din semnul Peștilor. Așa se face că, în preajma sau în cursul acestei date, trăirile noastre ar putea fi mai intense ca niciodată, iar dacă ne jucăm cărțile bine, câștigurile din asocierile cu alții pot fi mai mari ca oricând. Ideal ar fi totuși să nu ne îmbătăm cu apă rece și să nu ne aruncăm în inițiative riscante.

Venus (Scorpion) trigon Neptun Rx (Pești): iubirea prin care renaști

Data de 16 se distinge și ea prin aspectul armonios de trigon pe care i-l lansează Venus din zodia Scorpionului lui Neptun retrograd din semnul Peștilor. În cursul sau în jurul acestei zile, se prea poate să trăim cu impresia că dacă facem sacrificii și compromisuri pentru cel drag și apropiați, aceștia ne-ar dărui mai multă afecțiune. Cu cât ne dăm seama mai repede că o astfel de atitudine nu este doar greșită, ci ne și poate veni în detriment, cu atât ne va fi mai ușor să renunțăm la ea.

Marte (Balanță) careu Pluto (Capricorn): singur împotriva tuturor

Aspectul tensionat de careu dintre de Marte din semnul Balanței și Pluto din zodia Capricornului scoate din anonimat ziua de 19. În cursul sau în preajma ei, am putea fi puțin în situația de a ne lupta pentru a ne face dreptate. Ar trebui totuși să ținem cont de faptul că dacă această inițativă riscă să deranjeze unele grupuri de interese, s-ar putea ca această bătălie să fie una dificil de dus, chiar și pentru aceia dintre noi care nu se tem săse ia la trântă cu sistemul. Avem nevoie de curaj.

Mercur (Săgetător) trigon Uranus Rx (Berbec): singur împotriva tuturor

Pe data de 25, se perfectează aspectul armonios de trigon dintre Mercur din zodia Săgetătorului și Uranus retrograd din semnul Berbecului. În cursul sau în jurul acestei zile, ne pot veni tot felul de idei năstrușnice, unele mai originale decât altele. Dacă unele dintre ele pot fi puse în practică, nu fără eforturi mari, altele pot fi mult prea dificil de materializat. Nu ne rămâne decât să facem în așa fel încât să le deosebim corect pe unele de celelalte și să investim în cele care merită.

Mercur conjunct Saturn (Săgetător): ca la carte

Ziua de 28 se distinge prin alăturarea lui Mercur la Saturn din semnul Săgetătorului. Acest aspect de conjuncție vine ca o continuare a configurației astrale perfectate cu trei zile înainte, asigurând un context cosmic propice punerii în practică a acelor idei care au potențialul de a fi dezvoltate îm proiecte durabile. Tot ceea ce trebuie să facem așadar este să dăm dovadă de consecvența și ambiția necesare pentru a ne transforma visurile în realitate. Să avem deci încredere în ele și noi.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, ne așteaptă o ultimă lună de toamnă ce pare să prefigureze o iarnă blândă, numai bună de hibernat. Ideal ar fi totuși să nu pășim în anotimpul rece cu o astfel de idee, deoarece astrele ar putea să ne ia cu totul prin surprindere. Nu ar strica deci să rămânem pe poziții, să ne tragem sufletul și să ne pregătim moral pentru iarna lui 2017.

Mişcarea planetelor şi evenimentele astrologice

        • Soarele tranzitează Scorpionul până pe 23 noiembrie ora 5:04 când poposește în Săgetător;
        • Lună Plină în Taur pe 4 noiembrie ora 7:23, Lună Nouă în Scorpion pe 18 noiembrie ora 13:42;
        • Mercur se mișcă prin Scorpion până pe 5 noiembrie ora 21:19, moment în care ajunge în Săgetător;
        • Venus se deplasează prin Balanță până pe 7 noiembrie ora 13:38, când intră în Scorpion;
        • Marte continuă să tranziteze semnul Balanței pe toată durata lui noiembrie;
        • Jupiter se mișcă prin Scorpion întreaga lună noiembrie;
        • Saturn se deplasează prin Săgetător pe toată durata lui noiembrie;
        • Uranus retrogradează prin Berbec pe tot parcursul acestei luni;
        • Neptun tranzitează în sens invers Peștii până pe 21 noiembrie ora 16:20, moment în care își reia mersul direct;
        • Pluto se mișcă firesc prin Capricorn pe toată durata lunii.
        • Sursa:

Astrodex

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
LIVE / România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia – Portugalia 2-0
Capital.ro
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Fiica Andreei Marin are o traumă. Experiența care a lovit din plin
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Gabi Bădălău a spus tot! Cum a prins-o pe Bianca Drăguşanu cu altul: 'Mi-a recunoscut'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
România, calificare istorică în optimi la EURO 2024, după scorul de 1-1 cu Slovacia! Meciul a fost unul foarte strâns
Capital.ro
Decizie privind centralele de apartament din România. Anunț urgent azi, 26 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Guvernul SUA Acuză pe Julian Assange de Punerea în Pericol a Persoanelor prin Publicarea Documentelor Confidențiale
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?