HOROSCOP URANIA 18-24 MARTIE: Soarele va intra în zodia Berbecului, cum sunt influenţate celelalte zodii

HOROSCOP URANIA 18-24 MARTIE: Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru următoarea săptămână din martie. 
Alina Costache
17 mart. 2017, 06:35
HOROSCOP URANIA 18-24 MARTIE: Soarele va intra în zodia Berbecului, cum sunt influenţate celelalte zodii

Berbec

Pe 18 martie, până la ora 05:00′, influxurile Lunii pot influența somnul nativilor sau îi pot ține trezi din cauza frământărilor interioare pe care le amplifică mai ales dacă sunt motivate de o chestiune financiară. Din zorii zilei de 18 martie și până 20 martie, la ora 17:30′, posibile dorințe de a schimba ceva în planul evoluției personale fie prin acumularea de cunoștințe, fie prin provocările pe care le-ar aduce o călătorie, o strămutare în altă țară. Starea lor generală este de neliniște, de nerăbdare. Pe 20 martie, la ora 13:29, Soarele va intra în semnul zodiacal natal și le va insufla energie, determinare și voință. Berbecii vor fi mai puternici, mai „în formă”, mai pregătiți să înfrunte situațiile neplăcute și să le rezolve prin gesturi categorice și radicale. Între după-amiaza zilei de 20 martie și 23 martie, până la ora 04:29′, frecvente aspecte restrictive care vizează autoritatea profesională, imaginea publică, notorietatea, simpatia sau încrederea celor din jur. Moment anevoios, mai ales în plan psihologic. Comportamentul nativilor se va caracteriza prin îndârjire, rezistență și/sau încăpățânare. Între zorii zilei de 23 martie și 24 martie, mici surprize de la cunoscuți și prieteni. Nota generală a săptămânii va fi dată de cele patru planete care vor tranzita zodia Berbecului și care vor imprima o dinamică specială, atât în aspectele minore cât și în cele majore ale existenței nativilor. Pe 24 martie, opoziția Mercur/Jupiter, la grad perfect, va reprezenta un factor de risc pentru dialoguri, negocieri, discuții de principiu în vederea semnării unui act (acord, înțelegere, minută, contract sau convenție legală/legalizată) precum și lezarea Soarelui de un aspect prost de moment, sunt motive astrale întemeiate pentru ca Berbecii să evite luarea unor decizii și să amâne întâlnirile cu acest scop. Context delicat pentru cei care depun mărturii sau fac declarații într-o procedură juridică.

Horoscop Minerva 19 – 25 martie 2017: Săptămână cu multe cumpene. Zodiile care au noroc şi cele aflate în suferinţă 

Taur

Pe 18 martie, până la ora 05:00′, posibile situații conflictuale în cuplu sau între partenerii de afaceri. Stare interioară încărcată de nemulțumire care-i face pe Tauri „să fiarbă” de revoltă. Momente dificile când nativii pot „turna gaz peste foc”. Între zorii zilei de 18 martie și 20 martie, până la ora 17:30′, tendința de a da un curs normal, legal sau corect relațiilor financiare, bănești sau materiale cu alte persoane. Din 20 martie, ora prânzului, Soarele va intra în zodia Berbecului și se va alătura celorlalte trei planete aflate deja acolo în tranzit, încărcând casa a XII-a a cerului lor astral cu enervare și intoleranță. Nerăbdarea, stresul și agitația îi vor face să acționeze impulsiv, disproporționat sau chiar în detrimentul lor. Între după-amiaza zilei de 20 martie și 23 martie, până la ora 04:29′, tendința astrală de temperare a reacțiilor și trăirilor interioare va fi contracarată de provocarea planetei Marte, care care se află în tranzit prin Taur; ea va accentua ambiția și ostilitatea față de orice sfat, model sau sugestie venită din afară. Subiectivismul și individualismul vor fi la cote mari. Între zorii zilei de 23 martie și 24 martie, trăiri, emoții și percepții provocate de ecoul unor afirmații făcute la adresa lor sau al unor critici îndreptate explicit împotriva lor. Moment al tensiunilor între ei și persoanele cu care se intersectează în procesul muncii, al colaborării sau al unor activități publice. O provocare de moment le va pune răbdarea la încercare. Nota generală a săptămânii va fi dată de axa celor două case ale sănătății unde se identifică o mare suprasolicitare a funcțiilor cerebrale și renale dar și o modificare a proceselor psihice care pot căpăta, în funcție de vârstă și tablou clinic, aspectul unei depresii sau al unei crize interioare, imprimând comportamentului lor trăsăturile unui război cu toată lumea.

Gemeni

Pe 18 martie, până la ora 05:00′, pe perioada nopții, pentru România, se poate vorbi de un somn agitat sau de stări organice proaste provenind de la disfuncții organice curente. Între zorii zilei de 18 martie și 20 martie, până la ora 17:30′, posibile întâlniri cu scop de afaceri, în care se vor purta discuții de principiu, de familiarizare, de punere în temă. Unele vor avea darul să le facă plăcere nativilor sau chiar să-i încânte, în absența unor conformații mai profunde, motiv pentru care, vor fi tentați să se implice în activitățile sau afacerile propuse. Nota generală va fi până la urmă de iluzii frumoase. Pe 20 martie, la ora prânzului, Soarele va intra în casa prietenilor și, de acolo, alături de celelalte trei planete aflate în tranzit, va dinamiza relațiile cu o serie de cunoscuți mai vechi sau mai noi și va lega, nu întotdeauna armonic, acest sector de cel al asocierilor, motiv pentru care, ziua de 24 martie poate fi una nefericită sau plină de capcanele unei inițiative care încalcă normele morale sau legale; prietenii vor depăși măsura. Dacă Gemenii nu vor sesiza acest aspect, atunci ei ar trebui să țină cont de avertismentul nostru care intuiește capcane și pericole viitoare, generate de parteneriatele grăbite, fără o analiză și o verificare temeinică. Între după-amiaza zilei de 20 martie și 23 martie, până la ora 04:29′, preocupări materiale, pe fondul unor lipsuri. Între zorii zilei de 23 martie și 24 martie, momente de inspirație, de revelație și de intuiție. Gemenii se pot manifesta în mod original, interesant și surprinzător în planul creației și al interpretării artistice, unde vor alege calea noutății, a ruperii barierelor tradiționale sau, în planul exprimării literare, gazetărești și mediatice (TV, radio, on line), cu care vor uimi sau, măcar, vor atrage atenția, prin curajul și îndrăzneala cu care se vor exprima, „spunând lucrurilor pe nume”.

Rac

Pe 18 martie, până la ora 05:00′, „gânduri de noapte”, uneori incomode, în care nativul rememorează împrejurări asupra cărora simte nevoia să revină cu gândul pentru a le înțelege mai bine sensul și valoarea. Între zorii zilei de 18 martie și 20 martie, până la ora 17:30′, posibile chestiuni administrative sau de ordin legal (acte, aprobări, apostile) în legătură cu un loc de muncă (concurs, depunere de dosar, înscriere, etc.). Stare de disconfort provocată de modificările care se petrec la locul de muncă și le îngrădesc libertatea de mișcare sau care intră în contradicție cu impresiile, convingerile și conștiința lor. Pe 20 martie, Soarele va intra în casa ridicării în rang prin meserie, funcție sau putere și, de acolo, timp de o lună, va dinamiza acest sector important de viață. Alături de Soare, vor fi alte trei planete în tranzit prin zodia Berbecului care îi vor propulsa pe nativi, îi vor „scoate în față”, îi vor pune în lumina reflectoarelor. Unora, această ipostază, le va conveni pentru că vor avea impresia că astfel au vizibilitate sau că e o cale de afirmare. Alteori însă, acest prim-plan în care se așează, se poate asocia cu puternice conflicte personale ori cu grupuri de interese, dacă au funcții de răspundere, cu miză mare, adică, „putere”. Între după-amiaza zilei de 20 martie și 23 martie, până la ora 04:29′, se configurează o perioadă dificilă pentru toate tipurile de relații personale sau oficiale. Unele aspecte de viață de familie sau conjugală pot contribui la sporirea riscului, a grijilor sau a dificultăților în cadrul negocierilor ori a rezolvării unei situații cu impact major asupra biografiei personale despre care a fost vorba în trecut ori care s-au declanșat în noiembrie/decembrie 2016. Între zorii zilei de 23 martie și 24 martie, informații care surprind și uimesc cu impact diferit, în funcție de logica personală: unele îi vor bucură, altele îi vor îngrijora.

Leu

Pe 18 martie, până la ora 05:00′, momente de stres, de conflict din care nativii nu se pot detașa pentru că e vorba de un conflict sau de un raport dificil de împăcat între interesul familial și cel public, social, profesional. Între zorii zilei de 18 martie și 20 martie, până la ora 17:30′, proiecte legate de o plăcere, un divertisment care suferă mici modificări sau piedici. Pe 20 martie, Soarele va intra în casa evoluției profesionale prin spor de cunoaștere sau, într-un alt plan existențial, în casa călătoriilor dincolo de granițele țării, pe care le va susține în chip armonios. Între după-amiaza zilei de 20 martie și 23 martie, până la ora 04:29′, etapă greoaie la locul de muncă, aglomerare de sarcini, apropierea unui termen-limită care-i obligă pe Lei să ostenească la serviciu până târziu, stres și mici disfuncții pe care trebuie să le ocolească ori să le depășească. În planul sănătății de fiecare zi, posibile crize reumatismale de scurtă durată sau, indiferent de vârstă, dureri osoase și musculare, meteo-sensibilitate, slăbiciune, rigiditate, limitare a mișcărilor firești în cazul celor care au suferit accidente și operații la nivelul aparatului loco-motor. Între zorii zilei de 23 martie și 24 martie, dialoguri ciudate, informații care îi pun pe gânduri. 24 martie se arată a fi o zi specială prin combinația dură dintre planetele care traversează casa comunicării, casa muncii, a sănătății și cea a străinătății. Undeva, pe una sau pe alta dintre aceste trei direcții de viață, se va produce un conflict de viziune, de interese, de mod de a acționa sau de a înțelege lucrurile. Unii se pot confrunta cu dificultăți majore în luarea unei decizii sau în exprimarea publică a unui punct de vedere pe fondul educației primite, a informațiilor deținute, a conștiinței care operează asupra lor într-o direcție contrară interesului colectiv, public sau conjunctural.

Pentru celelalte zodii, citiţi libertatea.ro

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Patru zodii primesc un cadou neașteptat în următoarele 4 zile. O mare dorință devine realitate
Capital.ro
UNGURII nu acceptă să renunțe. Lovitura cea mare în Europa: Să fie maghiară
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, aproape GOALĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu-i poate acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Românii vor avea mai mult de plată la gaze! Schimbări majore de la 1 iulie!
Adevarul
LIVE TEXT. Evaluare Națională 2024. Subiectele la Matematică, baremul și rezolvarea lor vor fi publicate pe adevarul.ro
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Rovinieta poate fi achiziționată din 27 iunie și de pe Ghișeul.ro
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
UPDATE Examen Evaluare Națională 2024 proba scrisă la Matematică: Acestea sunt subiectele și baremele de azi pentru clasa a VIII-a
Capital.ro
Reguli NOI pentru românii care merg la MEDIC. Decizia se aplică legal din 1 iulie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Bucurie istorică după meciul România-Slovacia: 24 de ani de așteptare răsplătiți
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?