HOROSCOP URANIA IULIE 2016: Perioadă propice relaţiilor, astrele favorizează iubirea

HOROSCOP URANIA IULIA 2016. Perioada cuprinsă între 2 și 8 iulie nu va aduce schimbări de statut zodiacal, planetele evoluând în aceleași semne în care s-au aflat și în săptămâna trecută. Singurul eveniment important se va petrece în ziua de 4 iulie, când Soarele va face conjuncție cu Luna la Rac, alcătuind, astfel, faza de Lună Nouă, moment astronomic cu semnificație astrologică specială pentru cei născuți în această zodie.
Alina Costache
01 iul. 2016, 08:12
HOROSCOP URANIA IULIE 2016: Perioadă propice relaţiilor, astrele favorizează iubirea

HOROSCOP URANIA IULIE 2016 Berbec

Între 2 și 3 iulie (până la ora 16:20′), Berbecii vor vădi o mare plăcere pentru discuții libere sau cu un scop precis. De asemeni, îi vor tenta deplasările scurte și excursiile. Oarecum favorabile vor fi, cele două zile, pentru examenele susținute la proba orală. În cazul probelor scrise sau practice este nevoie de atenție, riscul de a trata subiectele cu superficialitate fiind destul de pronunțat. Între 3 iulie (după-amiaza) și 5 iulie (până la ora 18:30′), prezența nativilor în viața de familie, alături de rude, va fi condiționată de nevoia de a discuta, de a lămuri, de stabili un plan, o strategie, o inițiativă în termeni clari. Luna Nouă din 4 iulie va viza casa a IV-a, așa încât, în funcție de situația fiecărui nativ, aici se poate pune un accent existențial special. Această tendință, activă întreaga săptămână, se va lovi, în ziua de 8 iulie, de o serie de inconveniente și ghinioane; de aceea este de evitat a se planifica ceva relativ la familie, în perioada 7 iulie după-amiaza și dimineața zilei de 9 iulie. Între seara zilei 5 și 7 iulie se vor contura impulsuri interioare menite să le ofere Berbecilor plăceri dintre cele mai diferite (culinare, sexuale, artistice). Cel mai mult, le va plăcea Berbecilor să fie priviți de anturaj ca niște persoane puternice, îndrăznețe și curajoase; doar că, uneori, ei vor eșua în teribilism și extravaganțe sau își vor asuma riscuri de dragul de a impresiona. Cel mai bine aspectat sector va fi cel legat de activitatea sportivă, unde nativii vor putea realiza performanțe, vor putea stabili recorduri în cadrul unor concursuri, întreceri sau meciuri. Cei maturi sau care se apropie de 60 de ani vor fi în stare de fapte remarcabile într-o activitate intelectuală, artistică sau în care un rol important îl vor juca noțiunile de lege, justiție, normă morală, spirit de sacrificiu, implicare activă pentru restabilirea dreptății. Din 8 iulie, nativii se vor confrunta cu îndoieli și nedumeriri cu privire la felul în care va evolua situația la locul lor de muncă pe fondul unor măsuri de moment care-i nemulțumesc și-i alarmează.

Taur

Între 2 și 3 iulie (până la ora 16:20′), discuții, schimburi de idei, consultări, informări cu privire la posibilitatea de a face bani dintr-o activitate în care intră, direct sau indirect componenta „străinătate”, prin intermediul persoanelor sau instituțiilor. Cel mai mult îi va interesa cadrul juridic, în care vor putea desfășura acele activități și cum vor putea evita condițiile sau barierele impuse de legile ce controlează respectiva activitate sau care acționează doar pe teritoriul uneia dintre țări (cea în care locuiesc sau cea în care își vor desfășura activitatea). Între 3 iulie (după-amiaza) și 5 iulie (până la ora 18:30′), se va contura un răstimp al discreției impuse de nevoia de a-și securiza un proiect sau de a nu face cunoscute planurile și intențiile lor. Aspect relativ bun pentru cei care susțin probe la care e nevoie de răbdare, metodă, atenție pe detalii, concentrare. Mai puțin favorabil, examinării orale. A se evita, întreaga săptămână, drumurile pe apă, sporturile nautice și distracțiile legate de apă sub orice fel: mal de râu, de lac, largul unui lac, al Mării, cascadele, bazinele sportive, etc. Atenție sporită pe 8 iulie la riscul unor accidente care pot proveni și de la Foc sau Pământ. Nu plecați la drum lung în acea zi. În acest sector, va opera, pe 4 iulie, faza de Lună Nouă ceea ce va da zilei o greutate specifică astrală care poate fi resimțită și în alte sectoare de viață decât cele semnalate de noi, în funcție de harta personală. Între seara zilei de 5 și 7 iulie, între rude și soț/soție se pot naște reacții temperamentale, greu de stăvilit. Interesele părților vor fi divergente iar sentimentele împărtășite nu vor fi de loc comode auzului. Dimineața zilei de 8 iulie este cea mai încărcată, pentru că Taurii pot „exploda” pe fondul unor tensiuni mai vechi care se încarcă cu semnificația evenimentelor de ultim moment. Pe 8 iulie, nativii se vor ocupa de copii, de propriile nevoi afective, manifestând dorința de a se calma și stabiliza prin activități practice care să le dea sentimentul că în viața lor este ordine.

Gemeni

Între 2 și 3 iulie (până la ora 16:20′), perioadă plăcută pentru nativi. În mod normal, ar trebui să se simtă bine, să fie în largul lor, destinși, simpatici, originali inventivi. Cei maturi, mai ales femeile, vor simți nevoia să se „copilărească” fie pentru a se bucura de plăcerile unei etape de viață fără preocupări majore (distracție, joc/joacă/jocuri, veselie, detașare). Riscul vine de la un fel de a se purta și de a lua lucrurile serioase prea ușor, de a fi indiferenți sau a nu medita asupra consecințelor unor inițiative spontane, de a amâna treburile plicticoase, de a uita de termenele fixe ale unor activități. Nu va fi o perioadă indicată pentru negocieri, discuții concrete pe tema unui contract sau al unui parteneriat. Destul de mult hazard în felul de a apărea sau de a reacționa în public: stil teribilist sau de frondă. Între 3 iulie (după-amiaza) și 5 iulie (până la ora 18:30′), își va „face de cap” faza Lunii Noi, din Rac care se va produce pe 4 iulie și care privește casa banilor. Fel ciudat de a privi cheltuielile, plățile necesare. Tendința generală este de a amâna plățile obligatorii și de a cheltui pentru a – și satisface „micile plăceri nevinovate”. Ziua de 8 iulie poate să aducă în prim-planul atenției lor o scadență, o urgență sau o somație. Trebuie evitate relațiile bănești cu prietenii. Între seara zilei de 5 și 7 iulie, moment de mare expansiune a personalității. Gemenii se vor impune într-o conversație, vor putea avea un cuvânt greu de spus într-un dialog în care vor impresiona sau vor uimi. Nu-i mai puțin adevărat că, pentru a obține acest efect, și ei își vor pregăti „replica”. Tendința de a-și impune punctul de vedere în orice relație partenerială, de a face „pe șefii”, în căsnicie sau de a intra în competiție cu unele persoane cu care se află în relații de simplă prietenie ori de interes comune ce-i leagă, pentru moment. Pe 8 iulie, se vor replia pe probleme administrative, casnice, gospodărești sau vor face un pas strategic înapoi, pentru a analiza efectele produse de o inițiativă de-a lor, de dată recentă.

Rac

Între 2 și 3 iulie (până la ora 16:20′), se pot consuma multe gânduri. Frământările interioare ale celor născuți in Rac pot fi provocate de știri amestecate, și mai bune și mai rele, legate de viitorul sau statutul locului lor de muncă. Alteori, un examen îi poate ține în tensiune, concentrați pe eficiență și mobilizarea resurselor interioare. Între 3 iulie (după-amiaza) și 5 iulie (până la ora 18:30′), nativii vor trăi sub impresia dar și sub influența profund modelatoare a fazei de Lună Nouă în Rac, care pentru ei, are o semnificație sporită. În acest răstimp sau chiar pe 4 iulie, când se va produce faza, Racii pot primi, mai ales pe căi subtile (vis, telepatie, inspirație, premoniție, intuiție), mesaje privitoare la deciziile cu o valoare esențială în destinul lor. Vor încheia etapa pe care au început-o anul trecut, pe o fază identică, și vor deschide un drum nou de viață, pentru următorul an. Teoretic, Luna Nouă fiind secondată și chiar potențată de Mercur și Venus (chiar dacă cele două planete nu se află în cel mai bun locaș zodiacal pentru natura lor), se poate constitui ca un factor astral pozitiv, cu un procent de noroc. Unul dintre beneficiile de moment ale acestei etape va fi capacitatea de a se interioriza și de a metaboliza aceste influxuri astrale. Între seara zilei de 5 și 7 iulie, problema banilor este generată nu doar de salariu ci și de alte ipostaze ale activității lor – indemnizații, sporuri – ca urmare a unor sarcini noi de serviciu, a unor funcții în care pot fi învestiți sau a unor ranguri, demnități și onoruri publice care, dincolo de notorietate, le pot aduce și un venit (de exemplu premii). Din 8 iulie își vor face probleme de conștiință cu privire la acceptarea unei ipostaze publice sau al unui demers cu impact asupra numelui lor. La fel vor sta lucrurile ori de câte ori, sarcinile de serviciu le vor pune probleme de crez, de atitudine sau de conduită. Atenție la tot ceea ce se întâmplă cu ei sau în legătură cu căsătoria ori funcția și activitatea lor publică (conflicte, procese, divergențe) în ziua de 8 iulie.

Leu

Între 2 și 3 iulie (până la ora 16:20′), relațiile cu prietenii sau cunoscuții de care se află legați prin interese și scopuri comune vor fi privilegiate. Comunicarea este bună, cu mici excepții, când Leii se vor angaja în controverse, mergând până la a pune pariuri. Relațiile sentimentale sunt cam volatile și pot degenera repede în furtuni verbale. Miza vizibilă sau ascunsă a unor dispute pe nativii le angajează este una bănească. Nu vor să dea bani, nu pot sau nu au chef să facă unele cheltuieli, ridică tot felul de întrebări și pun tot felul de condiții, doar, doar, scapă fără să scoată banii din buzunar. Între 3 iulie (după-amiaza) și 5 iulie (până la ora 18:30′), se anunță o perioadă delicată pentru sănătate, mai ales pentru fiziologia aparatului digestiv și pentru regimul zahărului. În această perioadă alimentația și medicația trebuie supravegheate atent după cum, înțelept ar fi, să se abțină de la excese culinare și bahice, pe 4 iulie și apoi, pe 8 iulie, când riscul de a face o criză de ulcer, de apendicită sau de indigestie este sporit. Se mai conturează un risc de urticarie și/sau alergie la alimente, medicamente sau substanțe cu care corpul lor intră în contact direct (creme, loțiuni, substanțe folosite în tratamente cosmetice sau terapii corporale). Între seara zilei de 5 și 7 iulie, Leii vor fi plini de energie, de inițiativă. Voința și ambiția lor vor fi la cote mari, motiv pentru care se pot mobiliza să intervină energic în chestiuni de familie sau să pună piciorul în prag. În acest răstimp nativii vor putea sesiza cum, asupra lor, planează două tendințe: una de a fi curajoși și a accepta ofertele și provocările momentului, în vederea unor schimbări în plan profesional sau în concordanță cu visele și proiectele lor mai vechi. Alteori, latura afectivă pare să nu-i mulțumească: ar dori să renunțe la o relație afectivă dar condițiile morale sau materiale care-i leagă de respectiva persoană îi obligă să amâne orice decizie. Singura direcție care poate fi speculată este cea a schimbării locului și profesiei, pe fondul unei plecări din țară, mai ales în cazul celor tineri sau, cel mult, până în 41/42 de ani. Pe 8 iulie, Leii vor fi preocupați să-și administreze banii și să facă rost de o nouă sursă de venit salarial.

Fecioara

Între 2 și 3 iulie (până la ora 16:20′), numele lor este deseori vehiculat în public. Contextul poate fi diferit, de la caz la caz: în legătură cu familia, cu soțul sau soția, cu meseria, cu funcția sau cu faptele propriii. Unii pot întâmpina piedici și opoziții din partea unor aliați sau parteneri care nu le sunt deloc comozi în acest moment, nefiind solidari cu cauza lor sau al căror comportament dau semnalul unui abandon ori al unei despărții iminente. Etapă creează situații de moment „alunecoase”, care dacă nu sunt temeinic controlate se pot transforma în derapaje greu de contracarat mai târziu. Momente delicate în plan personal. Între 3 iulie (după-amiaza) și 5 iulie (până la ora 18:30′), relațiile cu foști prieteni sau cu apropiații se transformă în secvențe crispate. Dialogul surzilor, opacitate, reacții ostile, atitudine refractară față de tot ceea ce vrea, propune sau face un nativ din Fecioară. Atenție ce vorbe se rostesc (mai ales la subtextul lor) sau ce intenții se conturează pe 4 iulie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Rac în privința acestor relații inter-umane. Și, din nou, atenție la blocajele care pot compromite o situație prin radicalismul pozițiilor pe care le adoptă persoanele din anturajul nativilor, pe 8 iulie. Între seara zilei de 5 și 7 iulie, în mintea și în sufletul nativilor se pot naște multe gânduri alimentate de revoltă, patimă, suferință. Acest tip de „încătușare” îi obligă să aleagă între formele de manifestare radicală sau discretă. Dar, atunci, diplomația nu va fi punctul lor forte. Pe 8 iulie, vor fi mai calmi, mai răbdători, mai chibzuiți în reacții și mai atenți la detaliile evenimentelor care se petrec în preajma lor. În acest noian de provocări, vor exista, în acea zi, una sau două persoane care îi pot sfătui în chip avizat, îi pot ajuta cu competența sau calitățile lor personale pentru a preveni sau contracara șicanele și opozițiile relaționale cu care se confruntă. Principalul este ca Fecioarele să-i asculte și să le înțeleagă corect mesajul. Momentul-cheie de încercare și ripostă în preajma orei 11 dimineața.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Cum a reușit un român să cheltuie de 6 ori mai puțini bani pentru vacanța în Grecia. Metoda bărbatului a generat mari controverse în mediul online
Capital.ro
Se CONFISCĂ totul pe loc. Legea pe care o uită mulţi. Nu mai scapi, de acum
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu i-a putut acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Schimbare uriașă pentru clienții Băncii Transilvania! Iată ce este nou!
Adevarul
Un nou caz de sclavie în Argeş. Imagini cutremurătoare de la ferma unde erau ţinute cele şapte victime | VIDEO
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Soții Dolănescu, tarif de lux la cântări. Cât încasează pentru fiecare spectacol
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 27 iunie 2024. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc LIVE. Iată ce premii sunt puse în joc la extragerea din această seară
Capital.ro
Devin proprietari și pe terenuri. S-a dat lege în România. Decizia a venit joi, 27 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Nicușor Dan discută despre formarea majorității în Consiliul General
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?