Horoscop weekend 4-6 ianuarie 2019: primul weekend 2019, prima eclipsă de Soare 2019 sub Luna Nouă în Capricorn! Ce MESAJ aduce ECLIPSA

Horoscop weekend.Iata horoscopul de weekend 4-6 ianuarie 2019 ; este primul weekend 2019, sunt primele zile dintr-un an important, un an de punte ce ne duce spre puternicul 2020. Acest weekend nu este un oarecare, ci este cel ce contine atat Luna Noua in Capricorn – prima Luna Noua 2019 – cat si prima eclipsa 2019, eclipsa partiala de Soare!
Iulian Tudor
02 ian. 2019, 20:54
Horoscop weekend 4-6 ianuarie 2019: primul weekend 2019, prima eclipsă de Soare 2019 sub Luna Nouă în Capricorn! Ce MESAJ aduce ECLIPSA

Horoscop weekend 4-6 ianuarie 2019: primul weekend 2019, prima eclipsa de Soare 2019 sub Luna Noua in Capricorn! Ce MESAJ iti aduce ECLIPSA?

Horoscop weekend.Iata horoscopul de weekend 4-6 ianuarie 2019 ; este primul weekend 2019, sunt primele zile dintr-un an important, un an de punte ce ne duce spre puternicul 2020. Acest weekend nu este un oarecare, ci este cel ce contine atat Luna Noua in Capricorn – prima Luna Noua 2019 – cat si prima eclipsa 2019, eclipsa partiala de Soare !

Ea va fi vizibila doar din Rusia de nord-est, in Asia de nord-est si din Oceanul Pacific, insa aceste energii concertate in Capricorn inseamna mult pentru viata noastra profesionala si pentru imaginea de sine, oriunde ne-am afla pe Terra.

O Luna Noua este inceputul unui nou ciclu lunar si mereu vine cu energia de a lasa trecutul in urma si de a incepe ceva nou. Aceasta este si vibratia pe care oamenii vor sa o simta la un inceput de an nou, deci vine la momentul potrivit. Iar influenta unei eclipse solare tine luni de zile mai mult decat influenta oricarei Luni Noi.

Este, deci, timpul sa devenim extrem de seriosi si de comisi sa ne abordam problemele si sa facem ceva constructiv sa le rezolvam, fie ca e vorba de viata de iubire, de bani, de cariera sau de a face maxim din talentele noastre. 

In 2019 vor fi 13 Luni noi si aceasta este prima dintre ele. Ea este speciala pentru ca o data cu ea are loc si aceasta eclipsa partiala de Soare.

Eclipsa partiala de Soare are loc atunci cand Luna acopera o parte din Soare, iar de pe Pamant asa se si vede, ca si cum Luna ar fi inghitit o parte din Soare. In vremuri stravechi, lumea se temea de asemenea fenomene pe care nu le puteau explica, crezand ca o forta negativa intunecata ia din lumina.

Aceasta Luna noua si eclipsa partiala de Soare au loc in Capricorn, deci vor aduce multa energie de Capricorn tuturor zodiilor. Astrologii afirma ca eclipsa va fi puternica : nu numai ca este prima eclipsa in seriosul si muncitorul Capricorn, dar este si in aspecte astrale cu austerul Saturn, cu transformatorul Pluto si cu misticul Neptun.

Sub aceasta eclipsa, vom fi cu totii pusi la treaba sa ne implementam viziunile pentru noul an si sa dam drumul la viziuni care nu ne mai servesc binelui inalt.

in Capricorn dau o energie puternica pe tema stabilirii obiectivelor pe termen lung in cariera fiecarei zodii.

Incepe sa muncesti la ce te inspira, de indata ce se termina sarbatorile, imediat dupa 6 ianuarie 2019 ! Ai tot timpul ca pana pe 16 iulie sa iti vezi rezultatele muncii cum infloresc !

Ce inseamna pentru noi cand Luna este in Capricorn ?

Atunci cand Luna trece prin Capricorn, suntem mai seriosi si avem intentii mai clare. Ne este greu ca doar sa stam sa vedem ce se intampla. Vrem sa fim productivi pe ceva ce are insemnatate pentru noi. Aceasta stare de determinare emotionala poate fi aplicata asupra oricarei activitati, indiferent de natura sa.

Capricornul este un semn care inseamna treaba serioasa de facut ! In loc sa ne preocupam pe satisfactiile pe termen scurt, vei fi mult mai inclinat sa sapi si sa fii concentrat pe obiectivele tale de viata de termen lung.

Emotiile trec acum pe planul doi. Este vremea datoriei si responsabilitatii cand Luna traverseaza Capricorn. Vom lua in calcul numai actiunile ce pot fi facute cu adevarat si nu cele bazate pe dorinte trecatoare sau capricii.

Pe durata acestui tranzit, vei putea descoperi ca ai o dorinta crescuta pentru succes profesional. Vestea buna este ca acest harnic semn de pamant iti da si determinarea de a obtine ceea ce iti pui in vedere. Capricornul este un lider innaescut asa ca poti sa te trezesti sa fii voluntar in a coordona un mare proiect la munca. Poti simti si nevoia iminenta de a incepe sa iti cauti urmatoarea etapa a carierei si sa faci planuri concrete cum sa ajungi acolo.

In aceste zile, sub aceasta influenta, oamenii pot deveni indiferenti si chiar cruzi unii cu altii, deoarece capacitatea de empatie si sensibilitate la necazurile si problemele altora este redusa semnificativ.

Activitati bune de facut in weekend sub Luna in Capricorn  :

 

–        sa te intalnesti cu clienti sau colaboratori, vei avea discutii eficiente

–        sa pui pe scris o propunere concreta, cu plan de bataie

–        sa analizezi investitiile pe care vrei sa le faci

–        sa actionezi sau sa vorbesti cu autoritate

–        sa muncesti cu un mentor sau cu un ucenic

–        sa sustii prin actiunile tale o traditie veche din trecut, sau de lunga durata

–        sa preiei controlul asupra unei situatii

–        gandesti propuneri foarte bune pe orice domeniu ;

Iata mesajul Lunii Noi in Capricorn si a eclipsei partiale de Soare in horoscopul acestui weekend :

Vino in fiecare joi pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

De cand a inceput 2019, o data cu Marte instalat in semnul tau dar si cu evenimentele acestui weekend, esti deja pus si setat pe tot ce inseamna noi inceputuri si primesti energia necesara ca sa depasesti orice obstacol s-a aflat pana acum pe calea ta. Tu stii ce trebuie facut si nu te vei intreba care este locul tau in lume, cat timp esti guvernat de energii pozitive si de instincte care sa te conduca spre destinatie, inspirat de inima ta.

Cuvintele pentru tine acum : EU INITIEZ.

Mult succes !

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Relatiile joaca un rol important pentru tine in aceasta perioada. Ca sa ajungi in echilibrul pe care il cauti in relatiile tale, s-ar putea sa ai nevoie sa te confrunti cu anumite aspecte mai ciudate ale personalitatii tale care au actionat pana acum ca sabotorii. Daca te simti gelos sau prea furios ca sa mentii controlul actiunilor si reactiilor tale, acum este timpul sa dai drumul acestora, sa te comiti spre activitati care sa iti permita sa eliberezi aceste emotii si sa te cureti pentru a fi pregatit de urmatoarea etapa a vietii tale. Aceasta e menita sa iti aduca mai multa satisfactie in viata ta sufleteasca.

Cuvintele pentru tine acum : EU MA IERT SI MA TRANSFORM.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Cum a reușit un român să cheltuie de 6 ori mai puțini bani pentru vacanța în Grecia. Metoda bărbatului a generat mari controverse în mediul online
Capital.ro
Se CONFISCĂ totul pe loc. Legea pe care o uită mulţi. Nu mai scapi, de acum
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu i-a putut acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Schimbare uriașă pentru clienții Băncii Transilvania! Iată ce este nou!
Adevarul
Un nou caz de sclavie în Argeş. Imagini cutremurătoare de la ferma unde erau ţinute cele şapte victime | VIDEO
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Soții Dolănescu, tarif de lux la cântări. Cât încasează pentru fiecare spectacol
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 27 iunie 2024. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc LIVE. Iată ce premii sunt puse în joc la extragerea din această seară
Capital.ro
Devin proprietari și pe terenuri. S-a dat lege în România. Decizia a venit joi, 27 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Nicușor Dan discută despre formarea majorității în Consiliul General
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?