Horoscop zilnic LUNI 14 mai 2018. Ziua dinaintea marii zile. Ce îti aduce ţie?

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei pentru LUNI 14 mai 2018, ziua de dinaintea marelui moment de marţi 15 mai în care Luna nouă este în Taur şi la trei ore distanţă Uranus intră în Taur până în 2026, părăsind Berbecul în care a stat de 8 ani. Luna nouă = noi începuturi şi Uranus schimbându-şi semnul = noi începuturi MAJORE.
Alina Costache
13 mai 2018, 19:31
Horoscop zilnic LUNI 14 mai 2018. Ziua dinaintea marii zile. Ce îti aduce ţie?

Retineti ca este vorba de ceva FOARTE MARE pentru noi. Ceva in viata ta se va schimba, de la o conceptie prin care vei vedea totul diferit, la un mod de viata schimbat. Sa ne bucuram, sa ne suflecam manecile sau sa ne temem? Vom vedea! Cert este ca ultima data cand Uranus a fost in Taur s-a intamplat acum aproximativ 80 ani, in anii 1930-1940, ani ramasi in istorie pentru multe evenimente majore globale ce au schimbat fata omenirii si lumii.

Ori de cate ori o planeta cu miscare asa de lenta precum Uranus isi schimba semnul, creaza un efect de netrecut cu vederea ce este simtit in intregul Cosmos si aduce o noua energie pentru fiecare.

 Intreaga saptamana sta sub imperiul acestui dublu eveniment care nu va trece neobservat. Iata horoscopul saptamanii 14-20 mai aici!

 Citeste aici articolul: Dupa 80 ani, Uranus se muta in Taur pana in 2026 ! Totul despre socanta miscare. Tu poti da drumul sigurantei tale?

 Iata horoscopul zilei de LUNI 14 mai 2018 pentru fiecare zodie in aceasta conjunctura astrala:

 Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai adunat destul de multa incredere in tine. Acum este timpul pentru tine sa arati tuturor punandu-te la dispozitia vietii. Este ca si cum ai terminat simbolic o clasa de stima de sine. Acum trebuie sa te duci pe scena. Tine mine sa zambesti, sa iti retii replicile si nu uita ca la final sa faci o reverenta cand toti te vor aplauda. Ii vei impresiona pe toti!

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Energia planetara de astazi te va indemna sa comiti anumite acte de afirmare de sine care sunt necesare ca sa iti definesti teritoriul si sa iti protejezi drepturile. Vei fi incurajat sa iti explorezi dorintele si gusturile personale si sa iti exprimi opinia deschis si clar. Toata lumea are o identitate de afisat! Nu fii rusinos cand vine vorba de a ta.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi, mintea ta este foarte incarcata si electrizata. Daca te-ai gandit sa scrii ceva sau sa analizezi in detaliu o problema complicata, acum este ziua perfecta de a incepe. Ai toata inspiratia de care ai nevoie. Nu te teme daca vei soca oamenii din jur cu stilul tau direct si increzut. Vor aprecia ideile tale valoroase.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Top alimente din comerț periculoase pe care nu e bine să le consumi. Le găsești în rafturile din față și vei fi tentant să le cumperi: ”Ar trebui să aibă un avertisment”
Capital.ro
Devin proprietari și pe terenuri. S-a dat lege în România. Decizia a venit joi, 27 iunie
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu i-a putut acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Schimbare uriașă pentru clienții Băncii Transilvania! Iată ce este nou!
Adevarul
Un nou caz de sclavie în Argeş. Imagini cutremurătoare de la ferma unde erau ţinute cele şapte victime | VIDEO
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Guvernul, la sapă de lemn. Se iau măsuri disperate
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Betty Salam s-a mutat în casă nouă cu soțul și copilul! Fiica lui Florin Salam are de gând să-și mărească familia? „Îmi doresc din tot sufletul o fetiță”
Capital.ro
UNGURII nu acceptă să renunțe. Lovitura cea mare în Europa: Să fie maghiară
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Dosar penal deschis după apariția subiectelor de matematică ale Evaluării Naționale din Gorj în spațiul public
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?