Horoscopul lunii octombrie: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015: Nativa din Fecioară nu va avea parte de rezultatele mult dorite pe plan profesional, iar dezamăgirea va fi una destul de mare.  
Alina Costache
01 oct. 2015, 03:17
Horoscopul lunii octombrie: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

HOROSCOP OCROMBRIE 2015 BALANŢĂ

Se anunţă linişte în această perioadă pentru tine, indiferent dacă eşti angajată într-o relaţie sau nu. Eşti mulţumită de cum decurg lucrurile şi ai vrea ca această situaţie să dureze cât mai mult timp. Dacă eşti singură încearcă să nu te implici într-o relaţie nepermisă şi să le faci rău celor din jurul tău!

Nu vor fi mari schimbări în situaţia ta financiară din această lună, însă vei avea parte de unele câştiguri mici pe care nu le vei simţi prea mult. E important să te bucuri de ceea ce ai, pentru că motive să te plângi nu ai cu siguranţă. Lucrezi pentru a evolua şi pentru a obţine o funcţie mai bine plătită, însă e nevoie de mai mult timp! 

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă şi vei fi plină de energie pe tot parcursul lunii. Eşti bine dispusă şi înveseleşti pe oricine îţi apare în cale, fapt pentru care vei fi apreciată şi lăudată în acelaşi timp. Încearcă să renunţi la fumat dacă este cazul, căci doar dacă nu o faci ţi se va strica vraja!

HOROSCOP OCROMBRIE 2015 SCORPION

Nu mai eşti dispusă să accepţi orice în această lună şi cel mai probabil vei avea mai multe pretenţii de la partenerul de viaţă. În cazul în care acesta nu este dispus să facă niciun compromis, nu vei sta pe gânduri şi vei ieşi din viaţa lui. Ai realizat că viaţa e prea scurtă şi nu merită să ţi-o iroseşti fiind nefericită.

Dacă vrei să câştigi mai mulţi bani trebuie să o faci prin propriile forţe şi nicidecum pe spatele altora. Nu trişa şi nu te folosi de slăbiciunile altora pentru a ieşi tu în faţă, cândva vei plăti cu vârf şi îndesat. Mai mult decât atât, bucuria pe care o simţi pentru ceva pentru care ai luptat nu poate fi înlocuită cu nimic!

Nu stai prea bine la acest capitol, de aceea trebuie să ai mult mai multă grijă de tine în această lună. Ocupă-te de fizicul tău, căci dacă te-ai îngraşat brusc şi mult rişti să ai şi probleme de sănătate. Fă sport şi mergi la un nutriţionist, nu este indicat să te înfometezi sau să îţi supui corpul la un chin distrugător.

HOROSCOP OCROMBRIE 2015 SĂGETĂTOR

Vei reuşi în această lună să găseşti acel echilibru mult aşteptat şi totul pare că se va aşeza de la sine de acum înainte. Viaţa sentimentală se împleteşte perfect cu cea profesională, având succes în ambele planuri şi în egală măsură. Dacă eşti singură, acum este momentul să acţionezi pentru că timpul liber ţine cu tine!

Dacă ai mai multă încredere şi acţionezi cu mai mult curaj, luna octombrie îţi poate aduce bani frumoşi. Este foarte important să te implici în cât mai multe proiecte şi să fii conectată în permanenţă cu tot ce apare nou pe plan profesional. Cineva care te admiră îţi poate face o propunere tentantă!

Indiferent de problemele pe care le vei întâmpina în această perioadă, optimismul tău te va scăpa de boală. Excesele mai ales alimentare îşi vor spune cuvântul asupra digestiei tale şi îţi vor crea probleme când ţi-e lumea mai dragă. Rezistă tentaţiilor cât poţi de mult!

HOROSCOP OCROMBRIE 2015 CAPRICORN

Nu acţionezi deloc cu inima în această perioadă şi analizezi la sânge orice mişcare a iubitului sau a pretendenţilor. Nimic nu treci cu vederea, însă din cauza aceasta rişti să pierzi oportunităţi şi trăiri grozave. Din când în când este bine să nu te mai gândeşti la nimic şi să te laşi purtată de val!

Este o perioadă bună pentru perfecţionare, aşa că nu ar trebui să te aştepţi la câştiguri fără să depui un minim de efort. Porneşte cu paşi mărunţi, însă nu sări etape importante dacă vrei să nu fii dezamăgită. Rezultatele financiare se vor vedea cu siguranţă în viitorul apropiat, dar nu te aştepta să îţi cadă bani din cer!

Trebuie să tai răul de la rădăcină în această lună, altfel unele probleme de sănătate se pot agrava destul de serios. Cu cât eşti mai atentă la semnalele de alarmă pe care ţi le trimite organismul, cu atât tratarea şi vindecarea va fi mai rapidă. Ascultă de sfatul părinţilor!

HOROSCOP OCROMBRIE 2015 VĂRSĂTOR

Este o perioadă bună pentru a petrece tot mai mult timp alături de iubit, dacă se poate doar voi doi. Acţionaţi cu mai mult curaj şi plecaţi într-o călătorie singuri, aveţi nevoie de intimitate mai mult decât oricând. Nu se ştie niciodată câţi vă veţi întoarce, şi dacă v-aţi planificat un bebeluş, acesta este momentul perfect!

Ai parte de suprize plăcute pe acest plan în luna octombrie, însă trebuie să fii foarte cumpătată. Ai succes atunci când te aştepţi mai puţin şi se pare că nu trebuie să depui niciun efort pentru a câştiga mai mulţi bani. Un cadou substanţial te va şoca, dar te va şi bucura în acelaşi timp!

Dacă din punct de vedere fizic stai excelent, nu acelaşi lucru se poate spune despre psihicul tău. Te laşi prea mult afectată de ceea ce se întâmplă în jurul tău, şi fie că are legătură cu tine, fie că nu, pui totul la suflet. Acest lucru te macină pe interior, îţi agită liniştea şi somnul, iar dispoziţia ta poate fi afectată simţitor.

HOROSCOP OCROMBRIE 2015 PEŞTI

Ai toate şansele ca în această lună să îţi găseşti alesul, însă cu siguranţă nu te vei arunca în braţele primului venit. Vei avea grijă să spui da abia după ce l-ai testat mult timp, aşa că decizia ta nu va fi deloc una riscantă. Ştii în ce te bagi şi ştii că aşa vei fi mult mai fericită ca până acum!

Indiferent cât ai munci sau ai lupta pentru a câştiga mai mulţi bani în această perioadă, acest lucru nu depinde deloc de tine. Din păcate, şefii tăi nu consideră că meriţi o promovare, însă motivele pot fi destul de plauzibile. Ascultă-i cu atenţie înainte de a izbucni şi de a-ţi etala frustrările!

Ai multă energie şi mult avânt în această lună, însă şi stresul va fi pe măsură. Volumul mare te muncă te va stoarce de energie într-un final, de aceea trebuie să ai grijă să iei pauze pentru a putea da randament. Fii cât de productivă poţi şi nu alerga să termini totul dintr-un foc pentru că nu vei reuşi.

Citeşte mai multe pe eva.ro

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia – Portugalia 2-0
Capital.ro
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Fiica Andreei Marin are o traumă. Experiența care a lovit din plin
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Ce studii are, de fapt, Kate Middleton! Sunt mai înalte chiar și decât cele ale Prințesei Diana! Prințesa de Wales a învățat în școli de mare calibru
Capital.ro
Decizie privind centralele de apartament din România. Anunț urgent azi, 26 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Georgia învinge Portugalia cu 2-0 la Euro 2024; Turcia trece de Cehia cu 2-1
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?