Horoscopul săptămânii 14-20 noiembrie. Află ce te aşteaptă

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!
Alina Costache
14 nov. 2016, 07:24
Horoscopul săptămânii 14-20 noiembrie. Află ce te aşteaptă

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Sinceritatea poate fi cheia succesului pentru viaţa ta amoroasă în această săptămână. Dacă relaţia ta este la început de drum, faptul că îi vei spune iubitului toate nimicurile îl va face să capete mare încredere în tine. Este o tehnică bună, însă mai apoi ai grijă să păstrezi unele lucruri numai pentru tine!

Chiar dacă zodia ta se caracterizează prin curaj, săptămâna aceasta ar trebui să nu ieşi în faţă prin asta. Situaţia ta financiară este şubredă şi nu îţi poţi permite să joci la risc puţinii bani pe care îi ai. Dacă eşti partener de afaceri cu cineva, ai grijă să nu fi trasă în piept.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu ţine în tine nemulţumirile pe care le ai cu privire la partenerul tău de viaţă sau la un potenţial viitor iubit. Dacă ceva nu îţi convine, e important să îi comunici acestuia exact ce te deranjează. Dacă relaţia în care eşti angajată este deja una peste care au trecut anii, atunci comunicarea dintre voi ar trebui să fie mult mai directă. Aici ar trebui să se acorde o atenţie deosebită limbajului, dar şi tonului!

Încearcă în această săptămână să îţi păstrezi banii pe care îi ai, chiar dacă unele cheltuieli par urgente. În viitorul apropiat ai nevoie de sume mari şi ar fi indicat să nu te împrumuţi la nimeni. Chiar dacă vei fi nevoită să îţi schimbi puţin stilul de viaţă, va fi spre binele tău.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta e nevoie să treci la acţiune şi să faci ceea ce îţi doreşti pe plan amoros. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atunci vei vrea să treci la nivelul următor, important e să ai cu cine! Dacă eşti singură, vei analiza mult mai bine în jur şi te vei concentra să îl alegi pe cel mai bun dintre admiratorii tăi. Nu degeaba se spune despre zodia ta că nu ia decizii pripite!

Cariera ta se îndreaptă către direcţia bună, însă acest lucru se datorează muncii tale şi a sacrificiului. Pentru tot ce ai acum ai fost nevoită să renunţi la multe momente importante din viaţa de familie, dar încă nu e prea târziu să mai recuperezi ceva. Lasă-te ghidată de sentimente.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Este foarte important ca în această săptămână să îţi asculţi mai mult partenerul dacă acesta trece printr-o pasă mai proastă. Dacă nu se poate baza pe tine, atunci treptat se va îndepărta de tine şi va căuta alinare în braţele altcuiva. Nu risca să pierzi pe cineva atât de potrivit pentru tine doar pentru că omiţi lucruri banale şi nu eşti atentă la detalii!

Se anunţă o avansare sau o mărire de salariu pentru tine în această perioadă. Cu siguranţă nu te aşteptai la asta, aşa că bucuria pe care o vei simţi în acel moment te va face puţin arogantă. Mulţumeşte-le celor care te-au ajutat să ajungi aici şi nu uita niciodată de unde ai plecat, mai ales că există riscul de a reveni la poziţia iniţială.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Dacă ai avut recent o ceartă serioasă cu partenerul tău de viaţă, săptămâna aceasta va dori să discute mai detaliat despre această situaţie. Dacă veţi găsi o modalitate de a comunica paşnic, atunci cu singuranţă o să reuşiţi să treceţi peste. Un hop în acest moment poate fi un pas înainte pentru relaţia voastră, însă totul depinde de voi!

Firea ta sociabilă te va ajuta în această săptămână să îţi faci relaţii profesionale importante. Nu ai nimic de pierdut dacă discuţi cu sinceritate despre afacerile tale, mai ales dacă acestea nu merg aşa cum ţi-ai dori. Cineva cu o poziţie bună ar putea să îţi ofere o mână de ajutor.

Citeşte mai mult pe eva-ro.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Ce s-a ales, de fapt, de prima prezentatoare de la TVR. Puțini români își mai aduc aminte de ea. Cât de frumoasă era Cleo Stieber
Capital.ro
Se CONFISCĂ banii pe loc. Decizie pentru cei cu bani CASH. Legea e lege
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
Anunțul momentului despre alegerile prezidențiale! Când încep consultările cu partidele la Palatul Victoria
Adevarul
Țara care ar putea dona Ucrainei opt sisteme Patriot. Cu ce arme de ultimă generație ar fi înlocuite
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Ungurii provoacă România. Mesajul care face înconjurul Europei
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Cel mai mic oraș din România este invadat de turiști. 500.000 de oameni vizitează anual perla din inima României
Playsport.ro
BREAKING NEWS: Canalul care transmitea meciurile din Liga 1 s-a ÎNCHIS ASTĂZI!
kanald.ro
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia nu s-a dezlipit de sicriu
Capital.ro
Statul plătește 719 lei de persoană. Se schimbă legea. Banii se aprobă în 5 zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților
substantial.ro
Furtunile devastatoare din Europa: Șapte morți în Franța și Elveția
MediaFlux
LEGE NOUĂ pentru posesorii de CÂINI și PISICI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?