Horoscopul zilei de miercuri, 25 aprilie. O zodie are probleme cu banii, altă zodie trăieşte drame

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei pentru MIERCURI 25 aprilie 2018 , a două zi după intrarea lui Venus în Gemeni unde va rămâne până pe 19 mai 2018. Este aşadar o perioadă interesantă pe plan amoros dar şi pe cel al banilor personali. În acest timp, trei planete sunt în mişcare retrograda : Jupiter, Saturn şi Pluto, la care se adaugă prezenţa lui Chiron în Berbec proaspăt instalat de o săptămâna până în 2027.
Alina Costache
24 apr. 2018, 20:39
Horoscopul zilei de miercuri, 25 aprilie. O zodie are probleme cu banii, altă zodie trăieşte drame

Venus este planeta iubirii, afectiunii, placerii, relatiilor, valorii de sine, demnitatii si a tot ce este frumos. Venus conduce si respectul nostru de sine, finantele personale, veniturile castigate, valorile si moralitatea. Deci cand te gandesti la Venus, care are o energie feminina, gandeste-te la IUBIRE indiferent de semnul in care se afla.

Venus in Gemeni nu prea ne da motivatia sa ne asezam la rostul nostru. Aceasta energie a lui Venus in Gemeni prefera sa ne faca sa flirtam si sa tot iesim in exterior colo colo si este foarte dificil ca in aceasta perioada sa poti transforma o relatie in ceva permanent. este un moment potrivit sa iti dezvolti o a doua iubire cat timp aceasta este cariera, o creatie, un hobby si nu o infidelitate.

Venus in Gemeni mai inseamna si zona banilor tai personali, deci cere un discount orice ar fi si negociaza orice ai cumpara sau cere-ti dreptul la o marire sau o prima.

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 25 aprilie 2018 pentru fiecare zodie in parte:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi esti total preocupat de munca ta ceea ce inseamna ca ai mai multa energie decat de obicei, ceea ce este o veste grozava. Pana acum a fost nevoie sa ai un ritm mai lent din cauza situatiei astrologice mai complicate insa acum in sfarsit primesti acel plus de energie pe care il meriti. Profita din plin si mergi mai departe si iesi la multe intalniri cu oamenii care te pot ajuta cu planurile tale. Nu stii niciodata cine este persoana perfecta ce te va sprijini in cariera ta de la urmatorul nivel, asa ca incepe sa vorbesti cu lumea.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Se pare ca exista un subiect ce se intampla zilele acestea pe care trebuie sa il tii pentru tine. Cu atatea cate se intampla in casa ta 12, pare ca este un secret important ce trebuie vorbit doar cu oamenii pe care ii intereseaza cu adevarat. Oamenilor le plac secretele si le place sa le spuna mai departe. Tine-l pe al tau ferit de lume. Treburile tale nu sunt treburile altora. Lucreaza la orice proiect financiar sau de afaceri fara sa divulgi detalii din el. Barfitorii ar prinde mici soapte si le-ar duce mai departe.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ai atatea idei creative in minte acum si asta este din cauza lui Venus cea creativa care este acum in Gemeni. Este o zi excelenta sa te concentrezi pe activitati creative precum scrisul, blogul, comunicatul, pictatul. Chiar daca nu lucrezi in domeniul creativ, tot poti gasi inspiratie din arte deci pune timp deoparte pentru asta sau macar pentru o plimbare in natura. Vei fi surprins cat de intinerit te vei simti. Nu grabi creatia, savureaz-o si las-o sa se exprime in ritmul ei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Top alimente din comerț periculoase pe care nu e bine să le consumi. Le găsești în rafturile din față și vei fi tentant să le cumperi: ”Ar trebui să aibă un avertisment”
Capital.ro
Devin proprietari și pe terenuri. S-a dat lege în România. Decizia a venit joi, 27 iunie
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu i-a putut acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Schimbare uriașă pentru clienții Băncii Transilvania! Iată ce este nou!
Adevarul
Un nou caz de sclavie în Argeş. Imagini cutremurătoare de la ferma unde erau ţinute cele şapte victime | VIDEO
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Soții Dolănescu, tarif de lux la cântări. Cât încasează pentru fiecare spectacol
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Betty Salam s-a mutat în casă nouă cu soțul și copilul! Fiica lui Florin Salam are de gând să-și mărească familia? „Îmi doresc din tot sufletul o fetiță”
Capital.ro
UNGURII nu acceptă să renunțe. Lovitura cea mare în Europa: Să fie maghiară
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Dosar penal deschis după apariția subiectelor de matematică ale Evaluării Naționale din Gorj în spațiul public
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?