Ianis Hagi şi-a adus frizerul în Spania. Dialog viral pe TikTok: „Visul meu cel mai mare e să-mi iasă freza asta, că mă chinui de doi ani la ea” VIDEO

Ianis Hagi este subiectul unui videoclip viral, postat recent de un frizer cunoscut din România. În timp ce se afla în Spania, internaţionalul român a avut privilegiul de a-și aduce propriul său frizer pentru o freză perfectă. Dialogul dintre cei doi a fost captivant, oferind o privire intimă în lumea lui Ianis Hagi.

20 feb. 2024, 08:34
Ianis Hagi şi-a adus frizerul în Spania. Dialog viral pe TikTok: „Visul meu cel mai mare e să-mi iasă freza asta, că mă chinui de doi ani la ea” VIDEO
Ianis Hagi şi-a adus frizerul în Spania. Dialog viral pe TikTok: "Visul meu cel mai mare e să-mi iasă freza asta, că mă chinui de doi ani la ea"

În înregistrare, Ianis Hagi își împărtășește perspectiva sa asupra vieții și a carierei sale în fotbal. Născut în Turcia și crescut într-un mediu itinerant, fiul legendarului Gică Hagi este obișnuit cu schimbările și adaptabilitatea. Acesta vorbește cu pasiune despre dedicarea sa față de fotbal și despre importanța de a-ți găsi scopul în viață.

„Am fost obișnuit de mic copil să fiu plecat. M-am născut în Turcia, apoi m-am întorc în România, iar am plecat în Turcia. Sunt obișnuit. Cum am zis mereu, nu contează cât ai de acasă, atât timp când îți găsești rostul în viață. Eu mi l-am găsit, asta e pasiunea mea”, spune Ianis Hagi.

Deși nu a reușit încă să se impună pe deplin la Alaves, Ianis Hagi rămâne concentrat pe proces și pe îmbunătățirea constantă: „Asta îmi place, pentru asta mă trezesc zi de zi. Îți e ușor să te trezești la orice oră, să te antrenezi de trei ori pe zi, îți e ușor să faci orice. Pentru că e pasiunea ta și nu o simți ca pe un sacrificiu, sau să zici: băi, sunt plecat de atât timp de acasă, aș vrea să mă întorc, îmi e dor”.

Citeşte şi: Gică Hagi investeşte într-un nou domeniu şi este gata să renunţe la Farul: „Vreau să vând acţiunile pentru a face Farul şi mai puternică”

„Visul meu cel mai mare e să-mi iasă freza asta, că mă chinui de doi ani la ea. Numai eu să joc sub presiune? O iau pas cu pas, am avut obiectiv să mă calific la Euro, mi-am îndeplinit obiectivul să joc în Spania. Nu stau să mă uit în viitor. Toate vin la rândul lor, toate vin când trebuie. Ideea să profiți de fiecare secundă, să trăiești în prezent, să accepți procesul. Nu e satisfăcător când ridici trofeul, ăla trece într-o secundă. Experiența până atunci te face să fii fericit și bucuros. Fotbalul din Spania e bun, e fix cum îmi imaginam. E și campionatul meu preferat, l-am urmărit intens”, a mai spus Ianis Hagi, în dialog cu frizerul său, pe TikTok.

@virgilthebarber Am fost in Spania sa il tund pe Ianis Hagi🙏🏻🔥 #virgilthebarber #verohairshop #VTBShow ♬ Live in the Spirit – Josué Novais Piano Worship & Instrumental Worship and Prayer

Ianis Hagi s-a aflat în lotul lui Alaves pentru meciul cu Betis Sevilla, de duminică, scor 0-0, însă nu a bifat niciun minut în teren, şi a ajuns la cinci meciuri în 2024 în care nu prinde niciun minut la echipa de club. Ianis Hagi a bifat minute în 2024 doar în patru partide pentru Alaves: cu Betis Sevilla și Athletico Bilbao în Cupa Spaniai, și cu Barcelona și Villarreal în La Liga. În total, în 2024, Ianis Hagi a acumulat pe teren 172 de minute pentru Alaves.