Ilie Bolojan a rămas din nou fără permis: ”Am intrat cu viteză prea mare”

Ilie Bolojan a rămas din nou fără permis. Președintele Consiliului Județean Bihor a fost surprins de radar rulând cu 120 km/h într-o zonă cu restricție de viteză de 70 km/h.

17 ian. 2023, 12:03
Ilie Bolojan a rămas din nou fără permis: ”Am intrat cu viteză prea mare”

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a rămas din nou fără permisul de conducere. Poliția Rutieră Satu Mare i l-a suspendat după ce a fost depistat sâmbătă cu viteza de 120 km/h pe un DN 19 între Carei și Satu Mare, drum pe care există o restricție de viteză de maximum 70 km/h.

Citește și: COD RUTIER 2023: Ce amendă primeşti dacă depăşeşti viteza legală cu 30 km/h

Ilie Bolojan se afla la volanul unei mașini de serviciu când a fost înregistrat de radar.

”Mergeam la Satu Mare, la o întâlnire cu președinții consiliilor județene Satu Mare și Maramureș, iar într-o zonă înainte de Carei, în afara localității, unde drumul este în linie dreaptă și este instituită o restricție de viteză de 70 km/h, am intrat cu viteză prea mare”, a declarat Ilie Bolojan, pentru ebihoreanul.ro.

Citește și: COD RUTIER 2023 În cât timp se elimină alcoolul din sânge. Cât poate să bea un șofer fără să riște dosar penal

Pe lângă faptul că i-a fost reținut pemisul de conducere, președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a plătit o amendă de 665 lei.

Nu este prima dată când Ilie Bolojan rămâne fără permis de conducere. În toamna lui 2017, pe când era primar în Oradea, lui Ilie Bolojan i-a fost suspendat permisul pentru 3 luni, după ce a fost prins de radar gonind cu o viteză de 172 km/h pe DN79.