Ilie Năstase, marele absent de la recepţia dată de Klaus Iohannis în cinstea Regelui Charles al III-lea. „Nu am fost invitat, că nu sunt iubit”

Regele Charles al III-lea soseşte în România şi va fi primit cu ceremonie oficială la Palatul Cotroceni. Ilie Năstase a reacţionat după ce a aflat că nu este pe lista personalităţilor din sportul românesc invitate la eveniment.

02 iun. 2023, 13:22
Ilie Năstase, marele absent de la recepţia dată de Klaus Iohannis în cinstea Regelui Charles al III-lea. „Nu am fost invitat, că nu sunt iubit”
Ilie Năstase, despre vizita Regelui Charles al III-lea în România. "Nu am fost invitat, că nu sunt iubit"

Ilie Năstase, despre vizita Regelui Charles al III-lea în România. Majestatea Sa Regele Charles al III-lea se va întâlni şi cu campioni din sport, printre care Elisabeta Lipă, Mihai Covaliu, Simona Radiş sau Anamaria Popescu. Deşi a făcut istorie la Wimbledon, Ilie Năstase n-a fost invitat!

„Mă bucur că Regele Charles vine în România şi se simte ataşat de ţara noastră, mai ales că ştiu că are o proprietate în Viscri. Legat de recepţie, nu am fost invitat, pentru că eu nu sunt iubit la Palatul Cotroceni, deoarece spun lucrurilor pe nume, iar oamenii care spun lucrurilor pe nume sunt considraţi incomozi.  Pe actualul rege l-am cunocut în urmă cu ceva timp, când a venit în România la un muzeu. I-am fost prezentat de fostul prim-ministru Victor Ponta şi era foarte încântat să mă cunoască, mai ales că-i place tenisul şi ştia multe despre activitatea mea. Dar glumind mi-a zis că nu ştia că sunt român. Răspunsul meu a venit spontan explicându-i că mai sunt şi astfel de români”, a declarat Ilie Năstase pentru Orange Sport.

Marius Vecerdea, finul lui Klaus Iohannis, fost candidat la preşedinţia Federaţiei Române de tenis, a chemat poliţia şi salvarea după un scandal cu Ion Ţiriac VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis îl primeşte vineri, la 15:30, la Palatul Cotroceni, pe Majestatea Sa Regele Charles al III-lea, care vine într-o vizită privată în România. În cadrul primirii oficiale va avea loc şi o întâlnire cu autorităţile statului, reprezentanţii societăţii civile şi Corpul Diplomatic. Regele se va deplasa în timpul vizitei şi la reşedinţa sa de la Viscri. Ultima vizită în România a Alteţei Sale Regale Charles, pe atunci Prinţ de Wales, a avut loc în luna mai 2022.