Încă un lider PSD şi-a anunţat înscrierea în PRO România

Fostul prefect Claudiu Pop, membru al PSD de 17 ani, şi-a anunţat marţi înscrierea în Partidul PRO România, în cadrul conferinţei de presă la care a participat şi liderul naţional al formaţiunii, Victor Ponta.

RomaniaTV.net
14 mai 2019, 13:51
Încă un lider PSD şi-a anunţat înscrierea în PRO România

„Astăzi am deschis un nou capitol în viața mea politică. M-am alăturat unui proiect pentru România și pentru români, Pro România”, a anunţat Claudiu Pop, pe Facebook.

Anunţul lui Claudiu Pop a fost făcut, marţi, cu ocazia unei vizite electorale în Bihor a candidaţilor PRO România pentru alegerile europarlamentare. Alături de Victor Ponta s-au aflat comisarul european Corina Creţu, fostul ministru al Agriculturii Daniel Constantin şi fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu. Ei au participat la o întâlnire la Oradea cu peste 400 de membri ai Pro România. 

„L-am convins o dată, acum 17 ani, să vină la Tineretul Social-Democrat, îl conving azi pentru a doua oară şi i-am promis că e ultima oară, că n-am făcut PRO România ca să ne întoarcem la PSD. Îmi pare rău de PSD, dar fiind confiscat de un grup infracţional organizat, nu cred că are un viitor, de atât timp merg într-o direcţie anti-europeană, anti-dezvoltare, anti-democratică”, a afirmat Victor Ponta.