Irinel Columbeanu, de urgență la spital. Fostul afacerist a suferit un AVC, iar acum se văd efectele. „E bine să evit supărările”

Irinel Columbeanu nu trăiește deloc cea mai frumoasă perioadă din viața lui, ba din contră. Fostul afacerist se află în azil, departe de cei dragi, nu mai are bani de niciunele și îl frământă în permanență dorul de fiica lui.

21 mart. 2024, 10:44
Irinel Columbeanu, de urgență la spital. Fostul afacerist a suferit un AVC, iar acum se văd efectele. „E bine să evit supărările”

Problemele se țin lanț de Irinel Columbeanu. Acum 13 ani a avut primul AVC, iar acum încă se confruntă cu efectele lui. A primit o serie de interdicții după ce primul accident vascular i-a înrăutățit starea de sănătate.

Irinel Columbeanu a plecat la munte pentru câteva zile, în urmă cu câteva săptămâni. Văzând că se simte bine, a vrut neapărat să se bucure de aerul curat undeva în afara orașului. La revenirea în azil a trebuit să plătească pentru excursia lui. S-a simțit atât de rău că a ajuns la spital, unde a stat internat timp de câteva zile.

„Sincer, nu îmi explic cum. Am fost la spital. Cred că în urma primului AVC pe care l-am avut, în 2001. E bine să evit zborul cu avionul și să evit supărările”, a spus Irinel Columbeanu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și Alexia Eram, despre sacrificiile pe care le face ca să-și mențină silueta: „Am avut perioade când mă cântăream non-stop”

Gata cu vizitele în America, Irinel Columbeanu are interdicție

Tocmai din cauza acestor probleme de sănătate, Irinel Columbeanu nu mai are voie nici să zboare cu avionul, așadar nu își poate vedea fiica prea curând. Irinuca se află în Statele Unite ale Americii, unde locuiește alături de mama ei și Mr Pink.

Patronul azilului unde stă Irinel Columbeanu a explicat ce riscuri există în cazul în care fostul milionar ar zbura peste Ocean.

„Dacă nu ar avea un diagnostic grav, ar putea pleca. Dar, după ce a făcut aceste AVC-uri nu mai are voie să zboare cu avionul, fiindcă presiunea care există la peste 10.000 de m altitudine nu îi face bine la creier, la circulația sângelui, își poate pune viața în pericol. El spune ce își dorește, nu spune însă și dacă poate face ceea ce își dorește. Din punct de vedere medical, eu cunosc mai bine situația lui. Cu vaporul, ar mai fi o variantă, dar face până în America două săptămâni, mult, pentru om cu probleme de sănătate. Nu mai poate pleca în America, din păcate! Irinuca ar trebui să vină în țară, ca să-l vadă!”, a declarat Ion Cassian pentru Playtech Știri.

Citește și Cât de mult a crescut Sasha, fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian. Băiețelul are deja 9 luni