Irinel Columbeanu, suferință de nedescris înainte de Crăciun. Fostul miliardar uitat de Monica Gabor în azil: „I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns”

Irinel Columbeanu a ajuns într-un punct extrem de neplăcut al vieții sale. După ce și-a pierdut toată averea și a ajuns să trăiască într-un azil, bărbatul a fost uitat și de femeia căreia i-a dăruit un copil.

15 dec. 2023, 10:38
Irinel Columbeanu, suferință de nedescris înainte de Crăciun. Fostul miliardar uitat de Monica Gabor în azil: „I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns”
Irinel Columbeanu, suferință de nedescris înainte de Crăciun. Fostul miliardar uitat de Monica Gabor în anil: „I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns”

Irinel Columbeanu, de câteva luni încoace, își petrece zilele într-un azil specializat, care i-a oferit condiții optime pentru a face față problemelor de sănătate cu care se confruntă. Deși se confruntă cu o situație materială precară și o pensie limitată, ceea ce îl împiedică să suporte lunar costurile șederii sale acolo, Irinel a primit sprijin din partea unui număr considerabil de prieteni, cunoștințe și chiar persoane care au aflat despre povestea sa.

Citește și: Selly l-a pus la zid pe Irinel Columbeanu! Tânărul vlogger, scârbit de ”cerșeala” fostului om de afaceri: ”A dat prea mulți bani pe femei. Ți le cauți când ai 50 de ani și te însori cu una de 18”

Această manifestare de compasiune și ajutor din partea celor din jur îi conferă fostului milionar speranța că va putea să își continue șederea în azil pentru o perioadă mai îndelungată. Cu toate acestea, în preajma sărbătorilor de iarnă, Irinel Columbeanu are o singură dorință, și anume să-și reunească familia. Cu toate că situația cu fosta sa familie pare complicată și relația cu fosta soție, Monica, este tensionată, Irinel speră să poată petrece Crăciunul alături de fiica sa. Cu toate că încercările sale de a comunica cu Monica prin apeluri și mesaje nu au avut succes, el păstrează speranța că, în spiritul sărbătorilor, familia sa va găsi un mod de a se împăca și a sărbători împreună această perioadă specială.

„Cu Monica mi-ar plăcea să petrec sau cu Monica și cu fiica mea. I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele, de aceea spun că mai puțin. Ne-am înțeles destul de bine când am fost să o vizitez pe Irina în America”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit realitatea.net.

În urmă cu ceva timp, Irinel Columbeanu a avut mai multe intervenții publice prin care și-a povestit situația curentă și tot atunci a dezvăluit și faptul că fosta soție, dar și actualul său partener, nu l-au contactat deloc până acum, deși cei doi au o situație materială destul de bună și ar fi putut să-l ajute cu acoperirea costurilor azilului.

„Nu m-a sunat deloc Mr. Pink, deși are telefonul meu și dacă aș accepta această invitație care nu există, nu aș fi putut, pentru că doctorii mi-au spus că nu mai e bine să călătoresc cu avionul, până la Los Angeles e un zbor foarte lung. Am mai auzit niște zvonuri, dar toate la timpul lor.”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Astfel, singura persoană din America care-l contactează regulat pe acesta este Irinuca, fiica sa și a Monicăi Gabor, spune bărbatul. Micuța l-a și ajutat pe fostul afacerist la început cu o sumă de bani, pe care aceasta a strâns-o din propriile economii. Chiar dacă aceștia nu l-au ajutat să-și acopere foarte mult din costurile azilului, Irinel Columbeanu a fost impresionat peste măsură de gestul adolescentei.

„Vorbesc cu Irina săptămânal, e o diferență de 10 de ore de care eu țin cont și stau pregătit dacă mă sună, să răspund. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților. Irina mi-a trimis 200 de dolari din economiile ei, eu am fost foarte impresionat, suma nu contează, i-am mulțumit.”, a continuat acesta.

Citește și: Surpriză! Cine l-a ajutat cu bani pe Irinel Columbeanu. Nimeni nu se aștepta: „Este singurul din familia lui”