Iubita lui Selly, petrecere fastuoasă de ziua de naștere. Smaranda Știrbu a împlinit 23 de ani. Ce cadou a primit de la iubitul ei

Iubita lui Selly, petrecere fastuoasă de ziua de naștere. Smaranda Știrbu a împlinit 23 de ani și a dorit să sărbătorească alături de persoanele dragi. Partenerul ei i-a pregătit o surpriză, urmând să plece împreună într-o vacanță de lux.

26 mart. 2024, 14:34
Iubita lui Selly, petrecere fastuoasă de ziua de naștere. Smaranda Știrbu a împlinit 23 de ani. Ce cadou a primit de la iubitul ei
Iubita lui Selly, petrecere fastuoasă de ziua de naștere

Iubita lui Selly, petrecere fastuoasă de ziua de naștere. Vlogger-ul și Smaranda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste cinci ani și pare că formează un cuplu destul de solid. De curând, a sărbătorit cei 23 de ani pe care i-a împlinit printr-un party cu tematică de cazino. Mai multe vedete au fosta alături de ea, printre care Alexia Eram și Mario Fresh, despre care s-a spus în ultima vreme că nu ar mai forma un cuplu.

Citește și: Câți bani cer marile vedete din România pentru un concert. Suma solicitată de Selly te va surprinde

Iubita lui Selly, petrecere fastuoasă de ziua de naștere

Smaranda Știrbu a purtat o rochie lungă, de culoare neagră și decupată în zona abdomenului, iar Selly a purtat un costum elegant. Tânărul nu a lăsat aniversarea iubitei sale să treacă pe lângă ei fără să-i ofere un cadou special. Imediat după petrecerea exclusivistă, au plecat într-o vacanță, însă nu se cunoaște destinația deocamdată.

Evident. Un cadou foarte frumos. Ea nu voia să își organizeze petrecere de ziua ei astăzi, dar i-am dăruit un cadou drăguț. O să plecăm într-o mini-vacanță, imediat după petrecerea de ziua ei. Lucrurile sunt conform planului.”, a declarat Selly, pentru Antena Stars.

Vlogger-ul Selly a rămas fără permis

Selly a rămas fără permis de conducere timp de trei luni, după ce sâmbătă a fost prins de polițiști conducând cu 236 de km/h pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Tânărul a primit și o amendă în valoare de 3.330 de lei.

Astăzi, 23 martie, în jurul orei 14:50, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat în trafic, pe Autostrada A1 București – Pitești, la km. 35 al sensului de mers către Pitești, un autoturism ce se deplasa cu 236 de km/h. Autoturismul a fost oprit, iar, la volanul acestuia, a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, din Municipiul Craiova.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă de 3.300 de lei, iar, ca măsură complemetară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație”, au transmis autoritățile.