Iulia Albu îi dă replica Sânzianei Negru, după ce a declarat că nu o place: „Gaițele neinițiate în matematică”

Iulia Albu îi dă replica Sânzianei Negru, după ce a declarat că nu o place. Criticul de modă și Mike au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la America Express, având mai multe certuri pe parcursul traseului. 
Alina Costache
28 feb. 2024, 15:19
Iulia Albu îi dă replica Sânzianei Negru, după ce a declarat că nu o place:
Iulia Albu îi dă replica Sânzianei Negru, după ce a declarat că nu o place

Iulia Albu îi dă replica Sânzianei Negru, după ce a declarat că nu o place. Fosta soție a lui Mihai Albu a precizat că viața sa nu s-a schimbat în niciun fel după America Express și pentru ea a fost doar un simplu proiect de televiziune.

Citește și: Iulia Albu aruncă bomba despre relația cu Mike: „Avem o problemă cu înșelatul. Îmi aruncă lucrurile, îmi spune să plec la birou”

Viața mea nu s-a schimbat în niciun fel după „America Express. Și m-aș fi îngrijorat dacă nu s-ar fi întâmplat așa. Un proiect TV, oricât de mare sau solicitant ar fi, este doar un proiect TV, iar din punctul meu de vedere, profesionalul nu ar trebui să interfereze cu sfera privată. „America Express a fost însă un moment important pentru mine, care a pus lucrurile în context”, a declarat Iulia Albu, pentru Viva.ro.

Iulia Albu îi dă replica Sânzianei Negru, după ce a declarat că nu o place

Iulia Albu susține că a păstrat legătura cu câteva persoane din cadrul competiției, printre acestea se numără Sonia Simionov, George Tănase și Iuliana Pepene. Cât despre antipatiile pe care le-a atras spune că nu o interesează.

Sunt și am fost mereu prea puțin interesată de anumite păreri. Consider că atitudinea echipei noastre de a „sancționa impostura și a spune mereu ce am gândit a fost cea corectă. După America Express, am rămas cu multe cunoștințe și câțiva prieteni. Printre cei care merită menționați sunt Sonia Simionov, Ionuț Rusu, George Tănase, Iuliana Pepene.

În această emisiune apar de fiecare dată anumite tipologii. Noi am fost cuplul funcțional în disfuncționalitatea sa. Au existat și gaițele neinițiate în matematică puse pe scandal, dramele umblătoare, neadaptații, simpaticii, fățarnicii, ofticoșii etc. (râde) Experiența în sine este una pe care nu o poți cumpăra cu bani. Peisajele, oamenii, adrenalina, absolut tot ce am trăit acolo sunt lucruri care vor rămâne cu noi o viață”, a mai spus Iulia Albu.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'