Jean Paler, experiență traumatizantă după ce a suferit un AVC și a ajuns la spital: „Să vezi cu propriii ochi cum se sting cei de lângă tine…”

Jean Paler a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat și care, în continuare, îi dau bătăi de cap. Actorul a trecut printr-o experiență traumatizantă după ce a suferit un AVC și a ajuns la spital.

25 apr. 2024, 09:45
Jean Paler, experiență traumatizantă după ce a suferit un AVC și a ajuns la spital: „Să vezi cu propriii ochi cum se sting cei de lângă tine…”
Jean Paler, despre experiența traumatizantă din spital

Jean Paler se confruntă în ultimul timp cu mai multe probleme de sănătate, dar se pare că ultimul incident, care s-a întâmplat chiar înainte de Anul Nou, l-a speriat foarte tare pe actor. Acestaa povestit cum s-a trezit în toiul nopții, pur și simplu paralizat, și nu a mai reușit să se ridice din pat. Actorul susține că norocul său a fost că fiica lui a putut să-i fie alături în acele clipe, aceasta sunând de urgență la ambulanță, care a venit alături de pompieri pentru a reuși să-l scoată pe acesta din locuință.

„Am făcut un AVC și am paralizat pe partea dreaptă, m-am trezit la miezul nopții că vreau să merg până la baie și am realizat că nu mai pot coborî din pat, nu mă mai asculta jumătate din partea corpului. Am sunat la salvare și a început calvarul. Eram cu fata mea în casă, am sunat-o și i-am zis că nu mi-e bine. Norocul meu era că nu lucra de noapte, iar întâmplarea a fost să fie acasă. Asta era în decembrie.”, a declarat Jean Paler în cadrul emisiunii Exlcusiv VIP de pe Prima TV.

Citește și: Jean Paler, dezvăluiri despre problemele sale de sănătate. Actorul are 9 stenturi la inimă și un defibrilator. „Am făcut trei infarcte. Dumnezeu mă iubește”

Nici clipele de după nu au fost mai ușoare pentru actor. Acesta și-a amintit cum a fost plimbat de la un spital la altul și cum a fost supus unui șir lung de intervenții, analize și tratamente.

„A venit salvarea și a spus că e AVC. Nu avea cine să mă care pe scări, eu stăteam la etajul trei, și m-au scos pompierii cu targa pe scări. Au alergat cu mine la cel mai apropiat spital, eu fiind la Sinaia. M-au dus la Ploiești unde nu au reușit să facă mare lucru cu mine. M-au transferat la București și tot așa, am mers de la un spital la altul.”, a continuat acesta.

Citește și: Cine este femeia care i-a pus capac lui Jean Paler. Actorul a dezvăluit că a iubit peste 1.000 de femei: „N-oi fi fost eu frumos, dar eram vesel”

Însă, cea mai traumatizantă experiență dintre toate a fost cea din spital, după cum spune actorul. Jean Paler a fost șocat să vadă cum oamenii se stingeau pe rând, unul câte unul, chiar sub privirea sa.

„Nu se pot face minuni peste noapte după un AVC. Multe analize, mult tratament, cadre medicale pe lângă tine. Experiența pe care am trăit-o în spital nu o doresc nimănui. Ceea ce se întâmplă la o secție de neurologie nu o să mai vezi nicăieri, e cumplit.

Aș puncta faptul că pe zi era imposibil să nu moară cineva. A fost o perioadă în care au murit patru în două zile. Și culmea că cel de lângă mine cu care vorbisem cu o noapte înainte a doua zi dimineață îl lua de lângă mine. Să vezi cu proprii ochi cum se sting cei de lângă tine, trebuie să fii un om puternic.”, a mai dezvăluit el.