JUVENTUS TORINO – REAL MADRID 0-3. Show Ronaldo în Champions LEAGUE VIDEO cu golul fabulos al lui Cristiano

Real Madrid a câştigat cu 3-0 prima manşă cu Juventus din sferturile Ligii Campionilor şi e aproape calificată în semifinale. Cristiano Ronaldo a fost omul meciului, portughezul fiind aplaudat de tot stadionul la Torino    
Filip Stan
03 apr. 2018, 16:29
JUVENTUS TORINO - REAL MADRID 0-3. Show Ronaldo în Champions LEAGUE VIDEO cu golul fabulos al lui Cristiano

JUVENTUS TORINO – REAL MADRID 0-3. După un meci magistral făcut de Cristiano Ronaldo, Real Madrid s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Juventus și e 99% calificată în semifinalele Ligii.

Starul portughez a deschis scorul după doar 3 minute, finalizând perfect pasa lui Isco.

Real își putea majora avantajul până în pauză, dar șutul bombă al lui Kroos a lovit bara transversală.

Recitalul lui Ronaldo a continuat în minutul 64. De data aceasta, Cristiano a înscris un gol de-a dreptul senzațional. Carvajal a centrat din lateral, iar portughezul a înscris printr-o foarfecă de excepție. Imediat, acesta a primit un standing-ovation din partea întregului stadion

JUVENTUS – REAL MADRID 0-3, dubla Ronaldo, gol Marcelo Dybala a fost eliminat 

Golul fabolos al lui Ronaldo AICI

 

 

Min. 55: Lovitura liberă executată de Dybala este deviata şi trece puţin alăt

JUVENTUS TORINO – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. 

ECHIPE 

Juventus (4-4-2): Buffon – De Sciglio, Barzagli, Chiellini, Asamoah – Douglas Costa, Bentancur, Khedira, Alex Sandro – Dybala, Higuain

Real Madrid (4-3-3): Keylor Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Casemiro, Kroos, Modric – Isco, Benzema, Cristiano

Juventus are două încercări pentru a-şi lua revanşa în urma finalei din 2017. Atunci, Real Madrid a depăşit-o la toate capitolele pe ”Bătrâna Doamnă” şi a câştigat pentru a 12-a oară trofeul Ligii Campionilor. S-a terminat 4-1, într-o partidă în care ”galacticii” şi-au demonstrat superioritatea.

Pentru partida de la Torino, Max Allegri nu se va putea baza pe Benatia şi Pjanici, suspendaţi, şi sunt semne de întrebare şi în privinţa a altor trei fotbalişti: Mandzukici, Bernardeschi şi Alex Sandro. De cealaltă parte, Zidane nu are nicio problemă de lot şi va ataca partida cu cea mai bună versiune a Realului.

JUVENTUS TORINO – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. SITUAŢIA DIN CAMPIONAT

După 30 de etape, Juventus este pe primul loc în Serie A şi se pregăteşte pentru un nou titlu de campioană. Torinezii au reuşit o revenire fantastică şi au profitat din plin de paşii greşiţi pe care Napoli i-a tot făcut în ultima vreme.

De partea cealaltă, Real Madrid a trecut campionatul în plan secund. Conştient că nu se mai pot bate cu Barcelona pentru câştigarea titlului în La Liga, Zidane şi-a focusat toată atenţia pe Liga Campionilor, obiectivul cel mai important din acest final de sezon.

JUVENTUS TORINO – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. CUM AU AJUNS ÎN SFERTURI

Juventus s-a calificat în sferturi după o ”dublă” extrem de dificilă cu Tottenham. A fost 4-3 la general, dar italienii au suferit teribil în ambele manşe. Mai mult, calificarea din Anglia a fost tranşată în doar trei minute, după sclipirile lui Higuain şi Dybala.

Real părea să fie victimă sigură cu PSG, dar ”galacticii” s-au calificat într-un stil de mare campioană. Madrilenii au suferit doar o singură repriză (prima, la Madrid), iar în celelalte trei au dominat-o copios pe PSG. Un 5-2 la general pentru Ronaldo şi compania în faţa unei formaţii care visa la supremaţie în Europa, în 2018.

Real Madrid a învins-o pe Juventus în două finale ale Ligii Campionilor. Prima dată, în 1998, când un gol al lui Predrag Mijatovic a readus cel mai important trofeu continental la Madrid după 32 de ani. A doua oară, în sezonul trecut, când echipa lui Zinedine Zidane s-a impus cu 4-1 la Cardiff.

În schimb, „Bătrâna Doamnă” a câştigat ultimele 4 duble eliminatorii. Dominaţia torinezilor a început în sezonul 1995/96, când echipa antrenată atunci de Marcello Lippi a revenit după 0-1 la Madrid şi a mers mai departe datorită succesului cu 2-0 de acasă, pentru ca apoi să cucerească trofeul, ultimul din istoria clubului.

Au urmat semifinala sezonului 2002/03, tranşată de Juve în favoarea sa cu scorul general de 4-3 (1-2 şi 3-1), şi dubla din optimile sezonului 2004/05, când italienii au mers mai departe printr-o victorie cu 2-0 în prelungiri pe teren propriu, după ce au pierdut meciul tur cu 1-0.

În fine, în semifinalele sezonului 2014/15, formaţia pregătită de Max Allegri s-a impus cu 2-1 pe teren propriu, apoi a remizat pe Santiago Bernabeu, scor 1-1, pentru a se califica în finala pierdută ulterior cu FC Barcelona (1-3).

Ultima oară când Real Madrid a eliminat-o pe Juventus s-a întâmplat în sezonul 1986/87 al Cupei Campionilor Europeni. În oprimile de finală, ambele şi-au câştigat partidele de acasă cu 1-0, dar spaniolii au mers mai departe în urma loviturilor de departajare.

Din punct de vedere cronologic, prima dublă eliminatorie dintre Real şi Juventus s-a disputat în sferturile CCE ale sezonului 1961/62, când madrilenii s-au calificat după rejucare.

Programul turului sferturilor Champions League

Marți, 3 aprilie, ora 21:45

Juventus Torino – Real Madrid
FC Sevilla – Bayern Munchen

Miercuri, 4 aprilie, ora 21:45

FC Barcelona – AS Roma
Liverpool – Manchester City

Aproape o treime din meciurile din acest sezon al Ligii Campionilor au fost dezechilibrate şi s-au încheiat la o diferenţă de cel puţin trei goluri, relevă un studiu al CIES Football Observatory, citat de Reuters.

CIES Football Observatory a analizat rezultatele din 29 de competiţii europene: 27 de campionate naţionale, Liga Campionilor şi Europa League. Potrivit studiului, numărul meciurilor „foarte dezechilibrate” a crescut în 20 din aceste competiţii în raport cu sezonul trecut.

„Această analiză arată tendinţa generală spre un dezechilibru competiţional în fotbalul european”, menţionează studiul.

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a afirmat că lipsa echilibrului competiţional este cea mai mare problemă a competiţiilor europene intercluburi.

Liga Campionilor este dominată tot mai mult de câteva cluburi de top, iar numeroase campionate sunt dominate autoritar de o echipă, cum se întâmplă în Germania, unde Bayern Munchen este practic sigură de câştigarea celui de-al şaselea titlu consecutiv.

Studiul CIES arată că în Champions League se întâlneşte cel mai mare procent al meciurilor încheiate la diferenţă de cel puţin trei goluri: 29,5%, faţă de 21% în aceeaşi etapă a sezonului trecut.

În cele cinci campionate mari ale Europei, cel mai ridicat procent se întâlneşte în campionatul Angliei, 21,9%, iar cel mai mic în cel al Germaniei, 11,1%, în scădere cu 5,6% faţă de stagiunea trecută, în ciuda faptului că Bayern a reuşit multe victorii la scor. Procentul este de 19,8% în Serie A, 17,9% în La Liga şi 17,6 în Ligue 1.

Procentul meciurilor dezechilibrate din Europa League este destul de redus, de 16,1%. Potrivit studiului, cele mai puţine întâlniri dezechilibrate sunt în campionatul Rusiei, 10,5%.

În ce priveşte campionatul României, procentul este de 13,9%, în creştere cu 6,2% faţă de sezonul precedent.

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Mesajul astrelor pentru zodii, 1 septembrie 2024. Capricornul se relaxează, surprize pentru Berbec și Săgetător
Capital.ro
UE a dat ordin. Nimeni nu va trece fără să fie scanat. Se va întâmpla în toată Europa
Playtech.ro
„E prima oară când dau Like la un WC”. Un bărbat și-a făcut toaletă în fundul curții, apoi a...
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru toamna 2024. Apare un nou tip de program „Rabla” pentru români
Adevarul
Valoarea de la care o casă sau o maşină devine bun de lux şi se plăteşte impozit în plus. Data limită pentru Formularul 216
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Traian Băsescu și cea mai grea despărțire. Nu se vedea fără ea, a recunoscut totul
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Pensie de 100.000 de lei pe lună după recalculare. Ce meserie a avut românul care o încasează
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Sebastian, de la „Casa iubirii”, în lacrimi după cearta cu Roberta: „Nu mă simt bine, îmi este rău!”
Capital.ro
Se înlocuiește imediat permisul auto. Legea nu te lasă să circuli cu el. Nu contează că e în termen
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Ion Țiriac, discurs-manifest după ce primarul Daniel Băluță a inaugurat patinoarul de 10.000.000 de euro din sectorul 4! „M-am întâlnit cu domnul David Popovici și mi-a zis asta”
stirilekanald.ro
Șocant de ce a murit de fapt Sorin Nazîru, la 16 ani! 'Paracetamol și apă rece puteam să-i dau și eu'
substantial.ro
Tragedia de la Beslan: 338 de morți, dintre care 186 de copii, în urma luării de ostatici din 2004
MediaFlux
CEA MAI MARE PENSIE după recalculare. O primește o persoană care a lucrat DOAR 18 ANI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...