Kira Hagi, mesaj viral pentru tatăl ei, campion cu Farul. Postarea de mii de like-uri a fiicei lui Gică Hagi VIDEO

Kira Hagi, 27 de ani, a transmis un mesaj special după ce tatăl ei a câștigat campionatul cu Farul. Postarea fiicei "Regelui" a strâns mii de aprecieri şi de comentarii pe reţelele sociale.

23 mai 2023, 16:26
Kira Hagi, mesaj viral pentru tatăl ei, campion cu Farul. Postarea de mii de like-uri a fiicei lui Gică Hagi VIDEO
Kira Hagi, mesaj viral pentru tatăl ei, campion cu Farul. Postarea de mii de like-uri a fiicei lui Gică Hagi

Kira Hagi, mesaj viral pentru tatăl ei, campion cu Farul. Fiica lui Gică Hagi nu a fost prezentă la meciul cu FCSB, la capătul căruia Farul a devenit campioană, dar a distribuit un clip video cu momentul în care a fost gravat trofeul cu numele echipei de la malul mării, alături de câteva cuvinte de felicitare pentru tatăl ei.

„Campionii creează campioni!” – Gheorghe Hagi ♥️♥️♥️♥️”, este postarea de pe Instagram pentru care Kira Hagi a primit mii de aprecieri şi de mesaje de felicitare pentru tatăl ei şi pentru Farul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kira Hagi (@kirahagi)

La rândul lui, Ianis Hagi a distribuit în contul său de InstaStory o fotografie imediat după terminarea meciului. „Ce poză! Felicitări, Farul”, a scris Ianis Hagi, care în ziua în care tatăl lui cîştiga titlul cu Farul marca un gol pentru Glasgow Rangers în campionatul Scoţiei.

Citeşte şi: Tudor Chirilă, fiul regratatului Ioan Chirilă, îl felicită pe Hagi într-o postare devenită virală: ”A luptat pentru fotbal. Respect!”

„E o seară extraordinară pentru familia noastră, pentru Constanța, pentru tot acest proiect început de tata acum 14 ani. Și uitați-vă că, în toți acești ani, a reușit să câștige trofee cu o echipă având o medie de vârstă de 23 de ani, cred. Am vorbit cu părinții mei după meci, i-am felicitat, știam că vor reuși să câștige. Un trofeu e un trofeu, nu multă lume poate prezenta un asemenea CV. Cred că înseamnă mult mai mult pentru el decât primul titlu”, a spus Ianis Hagi la Digi Sport.

Citeşte şi: Lucian Becali, mesaj controversat pentru Gică Hagi. „Eşti cel mai bun din cocină!”