Larisa Iordache, dezvăluiri dureroase din viața ei: „Atunci am aflat că mama mea mai avea doar 6 luni de trăit”

Larisa Iordache, dezvăluiri dureroase din viața ei. În urmă cu trei ani, campioana mondială, olimpică și europeană afla că mama ei este foarte bolnavă și mai avea de trăit șase luni. Vestea a venit ca un șoc atât pentru ea, cât și pentru fratele ei.

27 mart. 2024, 08:57
Larisa Iordache, dezvăluiri dureroase din viața ei: „Atunci am aflat că mama mea mai avea doar 6 luni de trăit”
Larisa Iordache, dezvăluiri dureroase din viața ei

Larisa Iordache, dezvăluiri dureroase din viața ei. Sportiva își aduce aminte cu durere în suflet de momentul în care a aflat că mama ei mai are de trăit doar 6 luni. Se întâmpla în 2021, când a primit această veste.

Citește și: Larisa Iordache se pregătește să devină mamă: „Ne dorim să ne creăm familia noastră”

Larisa Iordache, dezvăluiri dureroase din viața ei

S-a întâmplat în 2021 să merg să îmi fac un tatuaj. Treceam prin niște lucruri destul de grele psihic vorbind și emoțional. Atunci am aflat că mama mea mai avea doar 6 luni de trăit și cumva a fost un șoc pentru mine, dar și pentru fratele meu.

Eu am hotărât să fac ceva pentru mine încât să pot să accept cumva momentul. Aveam destul de multe blocaje psihice. Nu puteam să fac nimic. Intram în sală și nu făceam nimic, doar plângeam. Aveam atacuri de panică destul de des și nu știam cum să le controlez, dar între timp am învățat.

I-am spus mamei că merg la un domn terapeut, mental coach. După prima ședină am fost fascinată. Am învățat foarte multe lucruri. Când am plecat de acolo am realizat faptul că lucrurile bune se pot întâmpla chiar dacă nu crezi în asta. (…) Eu credeam că doar dacă muncești foarte mult poți să primești, ceea ce nu este 100% adevărat în toate situațiile.”, a declarat Larisa Iordache, la Antena Stars.

Ce spune despre cununia cu Cristian Chiriță

La data de 1 ianuarie, chiar în prima zi a lui 2024, Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei Cristian Chiriță. Fosta sportivă a dezvăluit că anul acesta va avea loc cununia civilă urmând ca anul viitor să îmbrace rochia de mireasă și să se cunune religios.

Anul acesta o să facem cununia civilă. Cam totul este deja pregătit. Mai trebuie să mai trimitem invitațiile și apoi să ne simțim bine cu toții, să ne distrăm. Cununia religioasă la biserică și petrecerea cea mare o să fie anul viitor.

Iubitor, răbdător , inteligent și și și… defecte nu am descoperit momentan, dar cu siguranță când ne vom da seama reciproc de acest aspect o să comunicăm unul cu celălalt„, a mai spus Larisa Iordache.

Gimnasta iubește foarte tare copii și chiar dacă spune că niciodată nu esți pregătită pe deplin să dai viață unui copil, este sigură că instinctul matern o va învăța. Larisa Iordache petrece foarte mult timp cu Tiago, nepoțelul ei.

Nu ești pregătit niciodată pentru a face un copil, cred că asta se întâmplă atunci când crede Dumnezu că este ok. Instinctul matern te învață, așa am auzit de la femeile care sunt mame. Am învățat niște lucruri de la nepoțelul meu și îmi place, mai ales că lucrez cu copii, îmi place să stau și cu Tiago.

Am vorbit cu Cristian, de la începutul relației și am spus că nu vrem să grăbim absolut nimic și nu vrem să fim stresați din acest punct de vedere, că vrem sau nu copil, nuntă… am spus să le lăsam așa, însă pașii aceștia sunt. Fiind de acord, lucrurile au venit de la sine, a venit cererea, urmează cununia civilă, nunta.

Nu suntem contra venirii pe lume a unui copil, pentru că ne dorim foarte tare să facem acest pas și suntem foarte deschiși. Cumva, acum știind că facem și cununia civilă suntem mult mai relaxați si ne dorim să ne binecuvânteze Dumnezeu cu un copil„, a mai adăugat gimnasta