Larisa Iordache, primele declaraţii după ce a spus DA: „Mi-a pus ceva la ochi, am urcat pe acoperișul hotelului și după ce am ajuns acolo, am văzut surpriza”

Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie chiar în prima zi a lui 2024. Logodnicul ei este Cristian Chirița, jucător de tenis de masă.

03 ian. 2024, 21:45
Larisa Iordache, primele declaraţii după ce a spus DA: „Mi-a pus ceva la ochi, am urcat pe acoperișul hotelului și după ce am ajuns acolo, am văzut surpriza”

Larisa Iordache este în culmea fericirii, după ce a fost cerută în căsătorie de Cristian Chiriță chiar în prima zi din an. Fosta gimnastă a spus marele „Da” într-un cadru de vis, în care tenismenul a pus totul la punct până la ultimul detaliul, astfel încât imaginea să fie una extrem de romantică și pe gustul partenerei sale de viață. Dacă pe social media, Larisa Iordache a împărtășit doar câteva imagini cu fanii săi.

„Am fost foarte emoționant. În primul rând, am fost să luăm cina, pentru că obișnuim să luăm cina odată la câteva zile sau la o săptămână, pentru a avea timpul nostru. După cină, pur și simplu mi-a pus ceva la ochi, am urcat pe acoperișul hotelului și după ce am ajuns acolo, am văzut surpriza. A fost un moment foarte emoționant, copleșitor, pentru că nu am avut cuvinte. Cristian a fost și el foarte emoționat de dimineață, încă încercăm să asimilăm tot ce s-a întâmplat și când mai stăm să povestim despre asta suntem emoționați și ni se pare foarte tare ce se întâmplă.”, a declarat Larisa Iordache, în exclusivitate pentru Spectacola.

Chiar dacă au vorbit public de mai multe ori despre cererea în căsătorie, Larisa Iordache spune că nu s-a așteptat ca iubitul ei să facă acest pas atât de curând. Cu toate acestea, relația dintre cei doi a fost de la început una extrem de serioasă, cu planuri mari de viitor și cu dorința de a deveni la un moment dat o adevărată familie.

„Având în vedere toate întrebările din presă, cumva nu aveam cum să evităm acest subiect, însă noi am vorbit de la începutul relației despre faptul că ne dorim ceva stabil, o relație care să funcționeze și în care să ne respectăm și să vină totul natural. Când va simți unul dintre noi să facă un pas, cu siguranță ne vom spune. Desigur că trebuia să fie primul pas cererea în căsătorie. Ne-am dorit să luăm totul pas cu pas, iar lucrurile, iubirea dintre noi au făcut ca acest pas să se întâmple. Nu știam că va fi chiar în prima zi a anului, dar se pare că Cristian va avea întotdeauna farmecul său de a mă surprinde și de a-mi oferi emoții noi, frumoase, la cote maxime și cred că asta contează. În același timp, l-am văzut de dimineață că era emoționat și cumva am simțit ceva, însă nu am vrut să stric surpriza și nu am pus întrebări. Devenisem extrem de curioasă și nu știam ce se întâmplă. Nu era caracteristic nouă să nu discutăm despre anumite lucruri și îi era greu să se abțină, mai mult m-a evitat toată ziua, ca să nu se dea de gol. În sine, momentul a fost special și foarte tare.”, a continuat sportiva.

Oana Ioniță, mărturisiri sincere după despărțirea de partener: ”Nu îl mai simt pe băiatul meu mai aproape de mine”
Larisa Iordache a vorbit şi la Euronews.ro despre momentul în care a fost cerută de soție. Fosta sportivă medaliată olimpică, europeană și mondială a avut tot timpul zâmbetul pe buze, semn că emoțiile n-au trecut nici acum. Ea a vorbit, totodată, și despre situația actuală a gimnasticii românești.

Larisa Iordache: „Așa este, am început anul cu un mare DA. Am început un an foarte frumos. Am avut parte de o surpriză din partea iubitului meu, actual logodnicul meu, Cristian. Bineînțeles, evenimentul a constat într-o cerere de căsătorie și răspunsul meu a fost da”, a spus ea, întrebată despre momentul special.

Fosta mare sportivă Larisa Iordache cere încetarea scandalurilor din gimnastică. Este nevoie atât de dotări moderne, dar și ca antrenorii să vină cu idei noi, iar sportivii să fie lăsați să se antreneze în liniște, a declarat în exclusivitate la Euronews România, Larisa Iordache.

Federaţia Română de Gimnastică a transmis, pe 14 noiembrie 2023, un comunicat în care a susținut că se află într-una dintre cele mai dificile situaţii financiare din istoria sa. Totodată, a îndemnat companiile să susţină sportivii români, prin mecanismul de sponsorizare de 20%.

Ultimul aur olimpic pentru gimnastica românească a fost obținut în 2012 de Sandra Izbașa, dar în ultimii ani rezultaele au fost tot mai slabe. La ultimul campionat European, România nu a obținut nicio medalie. Dar iată că, după mai bine de 12 ani de pauză, echipa feminină de gimnastică a României s-a calificat la Jocurile Olimpice. Pentru competiția care se va desfășura la Paris între 26 iulie și 11 august 2024 vor fi selectate cinci gimnaste.

Anamaria Prodan și noul iubit sunt de nedespărțit. În ce ipostază s-a pozat impresara alături de Ronald Gavril – FOTO
Larisa Iordache a evitat, însă, să vorbească despre șansele pe care le avem să ajungem pe podium.

Larisa Iordache: „Eu nu vreau să spun despre acest lucru absolut nimic pentru că nu îmi stă în caracter. Niciodată, cât timp am fost sportivă, nu am spus ceva anume pentru că tind să cred că devine o presiune cumva și sportivele pot fi puțin apăsate de aceste previziuni, să spui un anume rezultat. Eu sper ca fetele să se antreneze foarte bine, să se distreze – în sensul bun al cuvântului, pentru că distracția face și ea parte din performanță – și să ajungă la JO într-o capacitate fizică și psihică maximă, pentru a se putea concentra și bucura de atmosfera faină care există la Jocurile Olimpice (…)”.

După ce șefa Federației s-a plâns că nu mai există bani pentru pregătiri, Camelia Voinea, care e mama și antrenoarea celei mai valoroase gimnaste românce a momentului, Sabrina Voinea, a spus că este plătită de câteva ori mai puțin decât antrenorii străini de la lot. Ea încasează un salariu lunar de 400 de euro, în timp ce colegii săi de la echipa națională primesc salarii de ordinul miilor de euro pe lună.

Bat clopote de nuntă pentru Larisa Iordache! Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei
Larisa Iordache: „Cred că cel mai mult, în sportul de performanță, contează foarte mult pentru sportiv să fie susținut moral. Bineînțeles, și financiar, dar în același timp să își vadă de antrenamentele lui și să fie 100% pentru ceea ce vrea el să își îndeplinească, obiectivul pe care își dorește să îl îndeplinească. Tot timpul e loc de mai bine din punctul meu de vedere, dar din punctul de vedere al gimnasticii, eu cred că suntem bine dotați, adică avem săli foarte bune în România. Sala de la Dinamo, unde m-am antrenat eu și unde acum antrenez, este o sală foarte faină. Mie nu mi-a lipsit nimic cât timp am fost sportivă, în activitate și nici acum, că antrenez acolo, nu îmi lipsește nimic și mi se pare o sală foarte faină”.

„Trebuie să avem răbdare puțin. Anul acesta e un an olimpic, în care toți sportivii intră în sala de antrenament în fiecare zi și trebuie apreciați. Cred că contează foarte mult că ei vor fi acolo și ne vor reprezenta în primul rând, sperăm și sper să fie sănătoși și să își poată duce exercițiile, cursele și probele până la capăt și să fie ei mulțumiți de ei. Cu siguranță, dacă lucrurile acestea se vor întâmpla, rezultatele vor veni de la sine”, a mai spus Larisa Iordache la Euronews.