Laurenţiu Reghecampf, prima reacţie după ce s-a aflat că este urmărit penal pentru cotonogeala cu Anamaria Prodan: „Eu sunt victima!”

Laurențiu Reghecampf a rămas şomer după despărțirea de Al Tai (Saudi Pro League) de pe 15 aprilie, dar antrenorul a primit o lovitură și în viața personală. Este urmărit penal pentru violență în familie, în urma scandalului din septembrie 2022 cu fosta soție, Anamaria Prodan.
Filip Stan
27 apr. 2024, 15:55
Laurenţiu Reghecampf, prima reacţie după ce s-a aflat că este urmărit penal pentru cotonogeala cu Anamaria Prodan:

Fostul antrenor al FCSB şi Craiovei, Laurenţiu Reghecampf, a susținut că este nevinovat și că, de fapt, el a fost victima în scandalul iscat după despărțirea sa de impresară.

„Eu mă ocup de așa ceva? În tot scandalul de atunci, victima sunt eu, nu ea! Eu îmi văd de viața și de familia mea. Nu am primit nimic oficial că s-a început urmărirea penală. Probabil avocatul Oleg Burlacu știe mai multe”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit Fanatik.
Ce detaliu din telefon a declanşat cotonogeala dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf
Anamaria Prodan a refuzat să comenteze situația, susținând că nu mai vrea să-i crească valoarea lui Reghecampf vorbind despre el. „Nu vreau să comentez. Avocații mei se ocupă de tot. Nu mai dau valoare nimănui de acum căci eu atunci când vorbesc despre cineva îi dau mare valoare. Vorbiți va rog cu avocații mei. Mulțumesc!”, a spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată mai sus.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au divorţat în toamna anului 2022. Cei doi au format un cuplu timp de 16 ani și au un copil împreună, pe Bebeto.

Laurenţiu Reghecampf, urmărit penal pentru că ar fi bătut-o pe Anamaria Prodan. Avocat: „Pe partea civilă, se cer daune de 1 milion de euro”

Anamaria Prodan continuă războiul cu Laurenţiu Reghecampf până la pronunţarea divorţului. În cadrul emisiunii ”Exclusiv VIP”, avocatul  Oleg Burlacu a făcut o declarație șocantă: Laurențiu Regecampf este urmărit penal pentru infracțiunea de violență în familie.  Avocatul a intrat în direct în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu și a explicat:

Avocatul Anamaria Prodan, Oleg Burlacu: ”Împotriva domnului Reghecampf s-a început urmărirea penală” 

„Sunteți foarte bine informat. Este foarte adevărat că, începând de azi, împotriva domnului Reghecampf s-a început urmărirea penală în dosarul de violență în familie. Este consecința acelor evenimente, un eveniment, o altercație care nu face cinste nimănui, cu atât mai mult unor personaje expuse public. În afară de faptul că azi Anamaria Prodan Reghecampf a dat declarații în calitate de parte vătămată, ne-am și constituit parte civilă ca rezultat al lovirii și altor violențe, parte civilă cu suma de 1 milion de euro, pe care o apreciem ca daune materiale și morale survenite în urma acelui eveniment nefericit. (…) Încadrarea juridică a faptelor penale a fost bine reținută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea. Într-adevăr, suntem în fața unei infracțiuni de violență în familie.

Motivul real pentru care a chemat-o Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în procesul de divorț cu Reghe. ”Putea să spună de când primea bani în cont de la soțul meu și când a rămas gravidă”

Practic vorbim de lovire și alte violențe cu circumstanțe agravante. Dacă limitele de pedeapsă pentru loviri și alte violente se încadrează între 3 luni și 2 ani, pentru violența în familie avem o majorare de limită de pedeapsă până la o pătrime din cuantumul lor. Este un lucru pe care legiuitorul a înțeles să îl facă, pentru că sunt foarte multe situații de acest gen în societatea românească. (…) Evident că mijloacele noastre de probă nu se limitează la acele imagini pe care le-am văzut cu toții. Avem și certificat medico-legal și alte înscrisuri. Avem un cumul de factori care vine să susțină plângerea penală făcută de Ana”, a spus avocatul.

Reghecampf spune că nu s-a atins de fosta soție

În septembrie 2022, Laurențiu Reghecampf a fost filmat în timp ce se bătea în stradă cu Anamaria Prodan, cu care se află în divorț și proces de partaj și custodie.

Carmen Harra, după ce a prevăzut separea dintre Anamaria Prodan şi Ronald Gavril, vine cu altă previziune: „În viața Cristinei Cioran va apărea un nou bărbat”
Video-ul cu bătaia a ajuns în toată lumea, Laurenţiu Reghecampf fiind cooptat ca antrenor în alte țări.  Culmea, în ciuda imaginilor grăitoare, acesta a declarat că nu a atins-o pe impresară. „Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. (…) Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a mai spus el la momentul respectiv.

De ce s-au luat la bătaie, de fapt, Anamaria Prodan şi Reghecampf. Impresara a rupt tăcerea: „Nu se poate să decad aşa!” VIDEO

De ce s-au luat la bătaie, de fapt, Anamaria Prodan şi Reghecampf. Cei doi s-au luat la bătaie, chiar în mijlocul străzii, vineri, 23 septembrie 2022, pe straduța din fața vilei impresarei de la Snagov. S-a ajuns la violență fizică, iar cei doi și-au împărțit atunci câteva lovituri, după care au ajuns la secția de Poliție. Autoritățile au deschis, la acel moment, mai multe dosare penale și au emis ordine temporare de restricție. Totul a fost filmat, iar imaginile au șocat pe toată lumea.

Citeşte şi: Vica Blochina o face praf pe Anamaria Prodan. Război total în showbiz: „Uite, ai ofticat, uite ce ai păţit!”

Impresara a vorbit despre acest incident la podcast-ul „Tare de tot” realizat de Viorel Grigoroiu. „Au fost niște greșeli făcute din frustrare atunci când ne-am bătut. Atunci mi-am dat seama că mă duc după el într-o zonă urâtă. Eu nu am cum să devin o golancuță de asta. Am zis: eu o fac de râs pe mama, îmi fac de râs părinții, nu se poate așa ceva! Nu se poate să decad așa, ce exemplu dau eu copiilor mei?”, a spus Anamaria Prodan.

Motivul de la care ar fi pornit bătaia ar fi acela că Reghecampf i-ar fi cerut explicații Anamariei Prodan pentru faptul că le-ar fi trimis mesaje sutelor de invitați la botezul fiului său Liam, în care ar fi fost denigrat. Discuția din stradă ar fi escaladat și astfel s-a ajuns la scandal, și chiar bătaie, scrie Click!. În plus, antrenorul s-ar fi enervat și pentru faptul că Anamaria Prodan l-ar fi acuzat că a sustras niște bunuri comune de valoare din casă!

Citeşte şi: Un fost mare fotbalist român, mesaj public pentru Anamaria Prodan: „Te iubesc!”. Cum a reacţionat fosta soţie a lui Reghecampf FOTO

„Am suferit foarte mult în perioada asta. Copiii m-au ajutat. Greșeala a fost la mea. Mi-au zis toți atunci când l-am luat Reghe: Ana, vezi că apa cu uleiul nu se amestecă”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
S-a lansat un nou post de televiziune! Este deja disponibil în rețeaua Digi
Capital.ro
S-a dat ordin pentru toate MAGAZINELE din România. Noua regulă este absolut OBLIGATORIE
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Câți bani primesc românii pentru a-și cumpăra mașini electrice?
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Andreea Tonciu, în pragul divorțului. De ce se destramă căsnicia
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Alex Dobrescu, un nou ordin de protecție! Reclamanta este fosta sa soție, cu care are un băiat 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Maghiarii AU PRIMIT INTERZIS chiar în România. Decizia drastică luată chiar astăzi, 20 MAI
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
RUSIA a declanșat RĂZBOI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI! AVERTISMENT șocant al MAE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'