Simona Halep, în turul trei la Eastbourne după 6-2, 6-0 cu Su Wei Hsieh

Simona Halep s-a calificat, marţi, în turul trei al turneului de la Eastbourne, dotat cu premii totale de 998.712 USD, după ce a trecut în doar 55 de minute de Su Wei Hsieh, scor 6-2, 6-0.  

25 iun. 2019, 17:27
Simona Halep, în turul trei la Eastbourne după 6-2, 6-0 cu Su Wei Hsieh

Simona Halep s-a calificat fără emoții în optimile de finală ale turneului de la Eastbourne, după o victorie impresionantă reușită în meciul din turul doi cu Su-Wei Hsieg, pe care a învins–o cu 6-2, 6-0, după 55 de minute de joc. Simona Halep va juca în turul următor cu Polona Hercog (60 WTA). Partida va avea loc miercuri.

La primul meci jucat la simplu pe gazon în 2019, Simona Halep a jucat impresionant încă din startul partidei. Su Wei Hsieh a contat doar în primele minute ale partidei, însă românca a pus treptat stăpânire pe meci, a reușit două break-uri, a fost imbatabilă pe propriul serviciu și s-a impus cu 6-2.

Simona Halep și-a menținut jocul la parametri excelenți și în setul secund şi a avansat cu multă ușurință spre victorie, reușind trei break-uri și menținându-se de neclintit pe propriul serviciu.

Simona Halep a spus din nou că o medalie este principalul obiectiv pentru 2020: „Încă am obiective, sunt destul de importante. Vreau să mai câştig un turneu de Mare Şlem, să obţin o medalie la Jocurile Olimpice, ăsta este obiectivul principal. Sunt mai pozitivă şi joc mai bine. Aş alege o medalie în locul unui turneu de Mare Şlem”.