Traian Băsescu: USR a primit instrucţiuni să primească partidul cumpărat de Cioloş. E cea mai ridicolă mişcare politică

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a declarat la România TV că a luat o pauză de la mijlocul lunii decembrie în privinţa ieşirilor publice pentru a înţelege ce se întâmplă în politica românească.
Romania TV
03 feb. 2019, 17:51
Traian Băsescu: USR a primit instrucţiuni să primească partidul cumpărat de Cioloş. E cea mai ridicolă mişcare politică

Traian Băsescu a comentat la România TV cea mai recentă declaraţie a liderului PSD, Liviu Dragnea, care insistă cu plângerea de înaltă trădare la adresa lui Iohannis. „Astea sunt prostii. Care e fapta penala? Unde e înalta tradare pe care a facut-o Iohannis. Este o declaraţie şi o acuzaţie profund politica si imposibil de realizat. El il copiaza pe Ludovic Orban, care a facut o traznaie de genul acesta impotriva Vioricăi Dancila. Cred că Dragnea după si-a facut concediul a venit mai obosit decat a plecat. Dupa ce spune pare obosit tare”, a punctat Traian Băsescu.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: Susţin plângerea pentru înaltă trădare a lui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a declarat, duminică la Parlament, că susține în continuare formularea unei plângeri pentru înaltă trădare împotriva șefului statului Klaus Iohannis, anunțată de liderul PSD la finalul anului trecut.
 

Traian Băsescu trage un semnal de alarmă despre ceea ce se întâmplă în justiție. Fostul președintele avertizează CSM și Inspecția Judiciară că dacă nu vor face curățenie în propria curte, parlamentarii vor face ei, sătui de ”dosare falsificate”.

”Vor să facă neconstituționale și completurile de 3 judecători. Nu se poate, s-ar produce un colaps al justiției. Cum, tu secție de procurori de la CSM, spui că Onea să se ducă înapoi de unde a venit, acolo nu face dosar? Nu face nenorociri? S-a discreditat total. Nu s-a făcut o extragere a procurorilor incorecți din DNA. E plin de ”portocali”. O secție ”de elită” a DNA e și la Brașov. Justiția trebuie protejată mai mult ca oricând. Inspecția Judiciară și CSM au un rol important, trebuie să protejeze justiția. Dacă nu înțeleg, va intra politicul peste ei. Majoritățile parlamentare nu vor accepta la nesfârșit dosarele contrafăcute, falsificate ”, a spus Traian Băsescu. 

 
Despre bătăliile din PSD
 
„Credeţi că Ponta e altceva decât Dragnea. Să vă aduceţi aminte cum Ponta şi Constantin semnau protocolul cu colonelul Dogaru, seful rezervistilor, care prevedea desfiinţarea DNA. Aduceţi aminte ziua lui Ponta. Nici Firea nu e altceva”.
 
Îl voi susţine pe Iohannis în al doilea tur

Traian Băsescu a analizat, duminică seara, la România TV, șansele prezidențiabililor la alegerile din acest an. Conform calculelor făcute de fostul președinte, Călin Popescu Tăriceanu și Dacian Cioloș vor merge  la Cotroceni, dar numai în vizită. Aceleași șanse le au și Liviu Dragnea, despre care Băsescu preconizează că nu ar lua nici măcar scorul PSD, și Victor Ponta, dacă ar candida.

”Un candidat la prezidențiale nu se face peste noapte. Dragnea, Tăriceanu, Cioloș nu au nicio șansă. Ponta e făcut să nu aibă noroc în viață, la alegeri. În România, ca să câștigi alegerile, niciun partid nu îți e suficient. Îți trebuie ceva în plus, să reprezinți și pentru alții ceva. Dragnea nu își ia nici voturile din partid, i-a păcălit. Cu amnistia, cu altele. Față de ce e acum, Iohannis e singura șansă, cu ce face acum. Cu numirile la Guvern, cu CCR, cu tăvălugul PSD și ALDE.De bine, de rau Iohannis mai tine un chilibru aşa cum se pricepe el. E un fel de opozitie la tavalugul acesta al PSD-ALDE. PMP va avea in primul tur un candidat, iar in turul doi il voi sustine pe Iohannis”, a punctat Băsescu.

 
USR a primit instrucţiuni să primească partidul cumpărat de Cioloş
 
Traian Băsescu l-a desfiinţat pe Dacian Cioloş. „A cumparat un partid şi a gasit niste fraieri. Greu de imaginat aşa ceva. USR a primit instructiuni sa primeasca partidul cumparat de Ciolos. E cea mai ridicola politica de alianta dupa 1989. El a cumparat un partid ca si cum ai cumpara niste cizme. Te asezi si ai prima optiune cu USR”. 

DailyBusiness
România, foarte aproape de Schengen. Predoiu: „Va fi o decizie politică!”
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Zodiile care se vor umple de bani până la iarnă. Taurii și Racii își vor îndesa portofelele
Capital.ro
Regele Charles este în doliu: S-a tras cortina peste o comoară naţională!
Playtech.ro
Doamne cât de frumoasă era Adriana Iliescu în tinerețe. Cea mai bătrână mamă din România era superbă
DailyBusiness
De la 1 octombrie, ratele cresc iar! Românii vor scoate din nou bani de la saltea
Adevarul
Boris Johnson s-a gândit să invadeze Olanda în timpul pandemiei. Cum s-a ajuns la o asemenea „nebunie” şi care era planul
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Inteligența artificială poate înlocui detectivii. Cazuri complexe, rezolvate în timp record
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
kanald.ro
Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă
Cancan.ro
Maria Campai (42 de ani) a dispărut fără urmă, după ce a plecat la o întâlnire cu un băiat de 17 ani. Ce s-a întâmplat cu ea 7 zile mai târziu
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Prietenul Prințesei Diana spune adevărul. Cine este tatăl Prințului Harry
StirileBZI
Morcovii ne ajută să vedem mai bine? Specialiștii contrazic tot ce știai!
Prosport.ro
El a petrecut alături de Simona Halep şi de familia lor de ziua campioanei. Primele imagini cu sportiva la 33 de ani
stirilekanald.ro
A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni
substantial.ro
Avertizări de Cod Galben și Cod Portocaliu emise de hidrologi: Risc de viituri până luni
MediaFlux
NATO se pregătește de RĂZBOI cu RUSIA! Planuri pentru UN TRANSPORT mare de RĂNIȚI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
A început „Festivalul Cârnaților de Pleșcoi”: Andra pe scena principală