Liviu Vârciu îi face campanie electorală lui Piedone. Cei doi se cunosc de ani de zile: „Te provoc de 25 de ani, băi, boule!” VIDEO

Liviu Vârciu și Cristian Popescu Piedone au demonstrat că prietenia și umorul merg mână în mână. Cei doi nu doar că sunt amici, dar au și o chimie aparte în schimbul lor de replici amuzante.

26 apr. 2024, 16:23
Liviu Vârciu îi face campanie electorală lui Piedone. Cei doi se cunosc de ani de zile: „Te provoc de 25 de ani, băi, boule!” VIDEO
Liviu Vârciu îi face campanie electorală lui Piedone. Cei doi se cunosc de ani de zile: "Te provoc de 25 de ani, băi, boule!"

De la acte de caritate la momente de divertisment, prietenia lor a fost mereu subiect de discuție. Un episod notabil a fost schimbul de replici de pe Instagram de acum doi ani și jumătate, care a adus zâmbete pe fețele fanilor. Liviu Vârciu a început cu o glumă amicală, iar Piedone a răspuns pe măsură, creând un dialog savuros.

„Sunt aici alături de cel mai bun primar din punctul meu de vedere. Și nu pup pe nimeni în.. că nu am de ce”, a spus Liviu Vârciu la începutul filmulețului în care cei doi apar împreună, la masă.

„Atâți ani cât ne-am mâncat amărăciunea… El, vedeta pe care întotdeauna am apreciat-o; eu, nicio vedetă și el nu m-a apreciat și m-a criticat. Eu îl iubesc, el nu mă iubește”, a răspuns comic și Cristian Popescu Piedone.

Liviu Vârciu i-a replicat imediat: „Și eu te iubesc! Dar haideți, vă rog, domnule primar, să nu intrăm în sentimente”.

„Lumea știe că noi ne înjurăm, dar ne iubim în același timp”, a continuat Piedone.

Citeşte şi: Jo rupe tăcerea despre relaţia cu June. „Când reuşeşti să pui punct, te simţi în sfârşit cu adevărat liber şi fericit. E greu, dar merită”

Cei doi nu se feresc să-și arate afecțiunea într-un mod specific lor. Piedone a recunoscut chiar că ar vrea să colaboreze cu Liviu Vârciu la o piesă muzicală, iar acesta din urmă a răspuns prompt, adăugând un strop de umor în discuție.

„Te provoc de 25 de ani, băi, boule, faci măi și cu mine melodia aia? LP…”, i-a mai spus Piedone.

„Da, nu mai există LA, există LP, de la Liviu și Piedone”, a spus și Liviu Vârciu, într-o notă amuzantă: „Urmează o piesă până la Revelion, sau după Revelion. Până la Sf. Ion. Te blestem, de data asta!”.

Citeşte şi: Oana Lis, anunț trist despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nu mai poate să se deplaseze. Bătrânețea merge cu multe provocări”

Recent, în contextul campaniei electorale, Liviu Vârciu a evidențiat și latura civică, încurajându-i pe oameni să-și exercite dreptul de vot, chiar și în cazul lui Piedone. Sprijinul său deschis pentru prietenul său a fost evident: „E o situație, nu vă mint și cu sectoarele astea din București. Avem nevoie de un primar. De un primar capabil! Ideea e să ieșim la vot! Că votăm sau nu cu Piedone, trebuie să ieșim la vot! Da! Pentru mine este un om inteligent care a făcut lucruri pentru un sector. Îmi pare rău că nu stau și eu în sectorul ăla”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Liviu Varciu (@liviu_varciu)