Lucruri pe care să nu le faci niciodată la prima întâlnire

Cu toatele am avut la un moment dat o întâlnire grozavă, care promitea multe, dar la finalul căreia am reuşit s-o dăm în bară magistral, ba cu un comentariu nepotrivit, ba cu o atitudine care se voia cool sau plină de spirit şi care a sfârşit prin a-l alungă pentru totdeauna pe bărbatul perfect. Mai ales dacă ţi-ai pus multe speranţe într-o nouă relaţie şi crezi că el ar putea fi omul visurilor tale, e uşor să comiţi o gafă şi să strici lucrurile permanent.
Alina Costache
05 iul. 2018, 19:15
Lucruri pe care să nu le faci niciodată la prima întâlnire

Potrivit site-ului Handbag.com, exista cateva lucruri la care trebuie sa fii atenta si pe care sa le eviti cu orice pret, pentru ca altfel risti sa nu mai ai parte si de a doua intalnire.

 Nu fa gesturi prea familiare

E prima oara cand iesiti impreuna, il placi foarte mult si te simti grozav in compania lui. E aratos, destept, castiga bine, are casa si masina… ce mai, deja te vezi in rochie alba, pasind gratios spre Starea Civila! Oricat de captivant e filmul pe care il rulezi in minte, e cazul sa revii cu picioarele pe pamant si sa-ti amintesti ca sunteti abia la prima intalnire si ca se pot intampla multe pana la finalul serii. Chiar daca totul pare sa mearga struna, asta nu inseamna ca nu lucrurile nu pot deveni rapid foarte ciudate (mai ales pentru el!).

Asa ca infraneaza-ti entuziasmul (oricat de mult iti vine sa-i sari in brate) si incearca sa nu faci gesturi prea familiare, care sa tradeze la ce te gandesti tu de fapt. E in regula daca ii atingi usor bratul, ca din intamplare, in timp ce stati de vorba; nu e in regula daca ii plonjezi in poala si incepi sa ii musti usor lobul urechii. Inca un lucru: evita sa il intrebi lucruri prea personale (daca are un istoric de boli mintale in familie sau daca spermatozoizii lui au o motilitate buna) – stiu ca tu planuiesti viitorul unei intregi dinastii, dar e prematur sa te gandesti la asta si risti sa il sperii.

Nu exagera cu tinuta si machiajul

Daca mergeti la o cafea, nu te imbraca de parca ai fi Julia Roberts in filmul „Pretty Woman”, cand merge la Opera. La fel si cu atitudinea ta – e prima intalnire, nu e un interviu pentru un job, asa ca nu fi rigida si nu-l chestiona de parca ar fi la un interogatoriu al Politiei. Fii tu insati si ramai relaxata.

Nu astepta sa plateasca el nota

Traim totusi in vremuri in care femeile au drepturi si responsabilitati egale cu barbatii. Fii feminista pana la capat si ofera-te sa impartiti nota de plata. Asa e civilizat. Nu astepta ca el sa tuseasca jenat cand vine chelnerul, in speranta ca vei plati singura ce ai consumat. Salveaza-te de la un moment penibil si scoate cardul pe masa – un semnal simplu ca te bucuri sa-ti achiti partea ta din consumatie si ca poti avea singura grija de tine, nu cauti un barbat care sa te intretina.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Cum a reușit un român să cheltuie de 6 ori mai puțini bani pentru vacanța în Grecia. Metoda bărbatului a generat mari controverse în mediul online
Capital.ro
Se CONFISCĂ totul pe loc. Legea pe care o uită mulţi. Nu mai scapi, de acum
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu i-a putut acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Schimbare uriașă pentru clienții Băncii Transilvania! Iată ce este nou!
Adevarul
Un nou caz de sclavie în Argeş. Imagini cutremurătoare de la ferma unde erau ţinute cele şapte victime | VIDEO
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Soții Dolănescu, tarif de lux la cântări. Cât încasează pentru fiecare spectacol
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Betty Salam s-a mutat în casă nouă cu soțul și copilul! Fiica lui Florin Salam are de gând să-și mărească familia? „Îmi doresc din tot sufletul o fetiță”
Capital.ro
Devin proprietari și pe terenuri. S-a dat lege în România. Decizia a venit joi, 27 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Nicușor Dan își va anunța favoritul în cursa pentru Cotroceni în timpul campaniei electorale
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?