Marian Iancu dezvăluie ce a refuzat categoric să facă în închisoare. „Era o umilinţă!” VIDEO

Marian Iancu (57 de ani), fostul finanţator al celor de la Poli Timişoara, a executat opt ani de închisoare, pentru evaziune fiscală, fiin liberat în vara lui 2022.

31 mart. 2023, 17:40
Marian Iancu dezvăluie ce a refuzat categoric să facă în închisoare. „Era o umilinţă!” VIDEO
Marian Iancu dezvăluie ce a refuzat categoric să facă în închisoare. "Era o umilinţă!"

Marian Iancu dezvăluie ce a refuzat categoric să facă în închisoare. Fostul finanţator de la Poli Timișoara a vorbit despre perioada petrecută în spatele gratiilor și a dezvăluit de ce a refuzat să muncească în închisoare, deși ar fi beneficiat de reducerea pedepsei. Chiar şi aşa, Marian Iancu a slăbit aproximativ 30 de kilograme în cei opt ani de puşcărie.

Citeşte şi: Marian Iancu, la prima apariţie la TV după eliberarea din închisoare. Fostul patron al lui Poli Timişoara este transformat radical: „A trebuit să slăbesc. Acolo mâncarea nu are niciun gust”

„Poți să te umilești singur, dacă vrei să te duci după câștiguri. Poți să te umilești. Să muncești, să câștigi zile să vii mai repede acasă, înseamnă o autoumilință în principal. E o muncă… Curățenie, măturat, săpat, cărat. Astea nu erau pentru mine. Nu se dau câștiguri pentru munca ce e calificată. Nu am făcut niciun fel de activitate de genul ăsta, era o umilință, nu era la nivelul meu”, a declarat Marian Iancu, la podcast-ul lui Viorel Grigoroiu.

Citeşte şi: Dan Şucu, replică devastatoare la adresa lui Marian Iancu. „Stai departe de Rapid, nu avem nevoie de penali!”

„Oricum, atunci când câștigi foarte mult din așa-zisele cărți scrise… nu înseamnă că-i judec pe cei care au făcut-o! Când ai câștiguri foarte mari, când vine momentul să te liberezi, ca să nu apară ideea că ai fost favorizat, un judecător îți amână, îți dă amânare exact cu perioada pe care ai câștiga-o sau aproape. Deci te chinui, te înjosești, accepți o umilință și, când e să beneficiezi de câștigul ăla, e crunt”, a mai spus Marian Iancu.