Primăria Ploieşti cere anchetă în cazul medicului „rahat de om” umilit de şefă AUDIO

Un medic originar din Satu Mare care profesează într-un spital din Ploiești a fost umilit de șefa lui de secție. Pentru simplul motiv că a avut curajul să ceară ca secția de hematologie să mai primească 5 paturi și astfel să poată angaja legal încă un medic. Șefa de secție l-a criticat în ultimul hal: "Esti un RAHAT de om, marș afara!". Creola Zvetlana Crăciun nu a reacţionat în urma scandalului.
Alina Costache
09 oct. 2015, 05:00
Primăria Ploieşti cere anchetă în cazul medicului

Conducerea Primăriei Ploieşti cere întrunirea Comisiei de disciplină la Spitalul Municipal Ploieşti, aflat în administrarea Consiliului Local, după ce şefa Secţiei Interne a fost înregistrată spunându-i altui medic care acuză nereguli în spital: „Marş! Marş!” şi „Eşti un rahat de om!”.

Managerul Spitalului Municipal Ploieşti, medicul Carmen Dumitru, nu a putut fi contactat, surse din spital spunând că aceasta nu se află în ţară. Pe de altă parte, directorul medical al unităţii sanitare a afirmat că la nivelul spitalului nu există o reclamaţie depusă de medicul Radu Crăciun.

Un medic a fost umilit de şefa de secţie la un spital din Ploieşti VIDEO

Radu Crăciun este medic hematolog la Spitalul Schuller din Ploiești. Medicul originar din Satu Mare a făcut mai multe demersuri pentru angajarea a încă unui medic la acest compartiment, având în vedere numărul mare de pacienți. Însă a cerut ca totul să se facă respectând legea. Conducerea Spitalului a găsit o soluție originală: a angajat un medic în Ambulatoriu, dar fără integrare pe compartimentul de hematologie, care a rămas în mod oficial cu 10 paturi la 1 medic primar hematolog, scrie Vocea Transilvaniei.

„Toate aceste 10 paturi sunt ocupate permanent de pacienții medicului primar hematolog. Cu toate acestea, noului medic i se permite să interneze pacienți – legal, apare intrebarea: pe ce paturi ? Cu acordul șefului secției de interne si probabil al directorului medical care răspunde de activitatea medicală, se internează pe paturile de interne și se consuma medicamente oncologice achiziționate prin programul de oncologie, toate astea fără o acoperire legală. Cum vor explica aceste internari neconforme și aceste consumuri per pacient la un eventual control al Curții de Conturi, care știe să se uite pe actele ce stau la baza activității de resurse umane dintr-o instituție? Cine răspunde dacă la vreun pacient apare vreo problemă controversată, care necesită o analiză mai aprofundată a întregii situații? În urma acestor acțiuni iresponsabile pot să apară momente dificile care vor pune în pericol atât pacienții cât și cariera acestui medic tânăr care, dacă tot era o ,,pilă”, merita o încadrare legală și nu o manevră controversată numită ,,hai să o înghesuim și pe ea undeva”, spune Radu Crăciun. 

Medicul i-a semnalat toate aceste probleme șefei de secție Creola Zvetlana Crăciun. Acesta nici nu a vrut să asculte scoțându-l afară și înjurându-l în față: ” „Ești un RAHAT de om, marș afara!”

Umilit de șefa de secție, medicul orginar din Satu Mare cere doar ca șefii spitalului ploieștean să respecte legea.

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia – Portugalia 2-0
Capital.ro
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Fiica Andreei Marin are o traumă. Experiența care a lovit din plin
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cât cer interpreții de muzică populară pentru a cânta la o nuntă! Tarifele sunt de ordinul miilor de euro. „Se pare că oamenii vor”
Capital.ro
Decizie privind centralele de apartament din România. Anunț urgent azi, 26 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Georgia învinge Portugalia cu 2-0 la Euro 2024; Turcia trece de Cehia cu 2-1
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?