MESAJE DE SFANTUL IOAN 2018. Cele mai frumoase MESAJE de SFÂNTUL ION pentru cei dragi

MESAJE DE SFÂNTUL IOAN. Creştinii ortodocşi de pretutindeni sărbătoresc în fiecare an, în data de 7 ianuarie, Soborul Sfântului Ioan Botezătorul, fiul Elisabetei şi al preotului Zaharia, născut în cetatea Orini. El este cunoscut sub denumirea de “Înaintemergătorul”, pentru că a anunţat venirea lui Hristos.
Filip Stan
07 ian. 2018, 07:54
MESAJE DE SFANTUL IOAN 2018. Cele mai frumoase MESAJE de SFÂNTUL ION pentru cei dragi

MESAJE DE SFÂNTUL IOAN De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Ioane!

MESAJE DE SFÂNTUL IOAN  Azi e ziua ta, Ioane, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Iti dorim numai bine, iubire si sa ai parte de toata fericirea din lume!

MESAJE DE SFÂNTUL IOAN Draga Ioane, sper ca mesajul meu calduros sa ajunga desi afara este un ger de crapa pietrele, iti urez tot binele din lume si tot ce a fost rau sa stergem cu buretele

MESAJE DE SFÂNTUL IOAN Dumnezeu mi-a dat familia, Sfantul Ion al carui nume il porti mi te-a daruit, pentru a ma bucura de o astfel de prietenie. Ma bucur ca ai aparut in viata mea, ca am si voi avea bucuria de a trai si simti o prietenie adevarata! Sa iti fie viata binecuvantare si bucurie intocmai ca numele sfant pe care il porti!

SFÂNTUL ION. Soborul Sfântului Proroc Ioan Botezătorul și Înaintemergătorul Domnului are loc a doua zi după Bobotează, la 7 ianuarie, potrivit obiceiului ca după marile praznice împărătești să fie cinstite și persoanele care au luat parte la evenimente. 

SFÂNTUL ION. Fiul al preotului Zaharia și al Elisabetei, a cărui naștere fusese anunțată de îngerul Gavriil, Sfântul Proroc Ioan Botezătorul a dus din tinerețe o viață ascetică (purta o haină confecționată din păr de cămilă și se hrănea cu lăcuste și miere sălbatică), retrăgându-se în deșertul Bethabara unde a petrecut în rugăciune și post. Înainte de a se face cunoscut Mântuitorul Hristos, Sfântul Proroc Ioan a început să propovăduiască și să boteze, vestind venirea lui Mesia, fapt pentru care este numit Înaintemergător.
Evanghelistul Marcu spune că: „Ieșeau la el tot ținutul Iudeii și toți cei din Ierusalim și se botezau de către el, în râul Iordan, mărturisindu-și păcatele (Marcu 1, 5).

SFÂNTUL ION. Iudeilor care veneau la Sfântul Ioan în pustiul Iordanului le spunea că trebuie să facă roade de pocăință și cele mai cerute dintre acestea erau faptele de milostenie. Îl întrebau mulțimile care veneau la dânsul: „Ce să facem deci?” (Luca 3, 10). Și Sfântul Proroc Ioan le zicea: „Cel ce are două haine să dea celui ce nu are și cel ce are bucate să facă asemenea” (Luca 3, 11).

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia – Portugalia 2-0
Capital.ro
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Fiica Andreei Marin are o traumă. Experiența care a lovit din plin
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cât cer interpreții de muzică populară pentru a cânta la o nuntă! Tarifele sunt de ordinul miilor de euro. „Se pare că oamenii vor”
Capital.ro
Decizie privind centralele de apartament din România. Anunț urgent azi, 26 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Georgia învinge Portugalia cu 2-0 la Euro 2024; Turcia trece de Cehia cu 2-1
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?