Mesajul HILAR postat pe un site de anunţuri din România: Caut pisicuţă pentru o relaţie fără angajamente FOTO

Un bucureştean a postat pe un site de anunţuri o propunere inedită pentru iubitorii de animale. Astfel, acesta se află în cautarea unei pisici pentru montă, înainte ca motanul său să fie castrat şi să nu se mai poate împerechea pentru tot restul vieţii. 
Alina Costache
10 oct. 2015, 07:56
Mesajul HILAR postat pe un site de anunţuri din România: Caut pisicuţă pentru o relaţie fără angajamente FOTO

Caut pisicuţă pentru o relaţie fără angajamente. Sunt un blănos cu rădăcini norvegiene ce promite un ADN foarte reuşit. Vor să mă castreze, aşa că sunt în căutarea unei pisicuţe drăguţe cu care să fac nişte pui frumoşi. Te invit la mine acasă 🙂 Ofer cazare, mâncare şi o partidă de pisiceală pe cinste„, este scris în anunţul bucureşteanului din Sectorul 3, stăpânul felinei pe nume Sică Pisică, animal care are propria lui pagină de Facebook.

Citeşte şi Îţi place când toarce pisica? Iată ce beneficii îţi aduce

De asemenea, cel care a scris anunţul pe internet, a postat şi un articol pe blogul personal în care îşi motivează dorinţa de a-i găsi animalului său de companie un partener înainte de un eveniment inevitabil, castrarea.

Sică al meu este de vis. Este probabil cea mai blândă şi drăgăstoasă pisică, atunci când vrea. În rest, face cam tot ce îi trece prin cap. În ultima vreme, se pişă peste tot. Şi pare să îi placă treaba asta. Deşi nu cred că are vreun fetiş cu uro şi tâmpenii, consider că trebuie castrat. Îmi pare rău pentru el, dar gata! No more cojones! Cu toate astea, înainte de vizita la veterinar, şi înainte de ura pe care va urma să mi-o poarte pentru tot restul vieţii, vreau să îi ofer cea mai mare plăcere posibilă în lumea animală, înclusiv la oameni, sexul. Da. Vreau să îi găsesc o frumuseţe de pisică în călduri, care vrea la rândul ei să se bucure de plăcerile vieţii din care să rezulte nişte frumuseţi micuţe. La toată treaba asta ofer cazare, mâncare şi una bucata pisoi frumos, cu personalitate pregătit să o curteze cum ştie el mai bine, pornind de la dominaţie până la drăgălăşenie. Mamă ce se vor mai bate, dar sunt pregătit pentru tot„, a scris acesta pe blogul personal.

Citeşte şi Povestea pisici salvate dintr-o maşină de gunoi chiar înainte de incinerare. Cum se simte felina acum FOTO

Sică Pisică a fost găsit pe un drum de ţară şi luat de un om blând acasă. Acesta l-a deparazitat, i-a făcut un carnet de sănătate şi apoi l-a oferit spre donaţie pe internet. În prezent, are un an şi două luni, fiind un motan de toată frumuseţea. Acesta este şi motivul pentru care stăpânul său vrea să mai aibă încă un pui, care să îi ţină companie pentru tot restul vieţii.

Vă las nişte poze cu creatura ca să înţelegeţi de ce, din toată afacerea asta, tot ce cer este un pui drăguţ astfel încât Sică să aibă un companion pe care să îl creştem frumos şi drăguţ, lăsând în spate un urmaş al unei pufoşenii pe care oricine ar dori să o aibă mişunând prin casă. Sunt sigur că o să mă înjure pentru ceea ce urmează să îi fac aşa că vreau să îi aduc o amintire frumoasa înainte, care să îi fie alături toată viaţa„, a mai scris internautul pe blog.

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia – Portugalia 2-0
Capital.ro
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Fiica Andreei Marin are o traumă. Experiența care a lovit din plin
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cât cer interpreții de muzică populară pentru a cânta la o nuntă! Tarifele sunt de ordinul miilor de euro. „Se pare că oamenii vor”
Capital.ro
Decizie privind centralele de apartament din România. Anunț urgent azi, 26 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Georgia învinge Portugalia cu 2-0 la Euro 2024; Turcia trece de Cehia cu 2-1
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?