Mesajul lui Robert de Niro, după moartea fulgerătoare a nepotului său, care avea doar 19 ani

Robert de Niro a reacționat după moartea neportului său Leo, care avea doar 19 ani. Marele actor este profund marcat de pierderea nepotului, făcând un apel pentru ca familia să fie protejată, în această perioadă.

04 iul. 2023, 18:15
Mesajul lui Robert de Niro, după moartea fulgerătoare a nepotului său, care avea doar 19 ani

Robert de Niro trece prin momente foarte delicate după moartea fulgerătoare a nepotului său, Leo, care avea doar 19 ani.

„Sunt profund îndurerat de moartea iubitului meu nepot Leo. Apreciem foarte mult condoleanțele venite din partea tuturor. Vă rugăm să ne lăsați să jelim în intimitate moartea lui Leo”, a spus actorul Robert De Niro, citat de People Monday.

Citește și  Doliu în familia lui Robert De Niro! Nepotului actorului, în vârstă de 19 ani, a murit

Leandro De Niro Rodriguez, Leo, cum era alintat în familie,  era fiul fiicei lui De Niro, Drena De Niro. Drena a fost adoptată de Robert de Niro, în 1976. De altfel, mama sa a fost cea care a dat teribila veste a decesului lui Leo, printr-un mesaj sfâșietor.

„Îngerul meu frumos și dulce. Te-am iubit dincolo de cuvinte din momentul în care te-am simțit în burtă. Tu ai fost bucuria mea, inima mea și tot ce a fost vreodată pur și real în viața mea. Mi-aș dori să fiu cu tine chiar acum. Aș vrea să pot fi cu tine. Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt atât de mult devenind mama ta. Ai fost atât de profund iubit și apreciat. Îmi pare atât de rău, puiul meu, atât de rău. Odihnește-te în pace și în raiul veșnic, scumpul meu băiat”, a fost mesajul prin care Drena a anunțat decesul fiului ei.

Citește și  Scriitoarea ucraineană Victoria Amelina a fost ucisă în atacul rusesc de la Kramatorsk

La doar 19 ani, Leandro De Niro Rodriguez era interesat de actorie. El a apărut  într-un film A Star is Born din 2018, împreună cu mama sa, și mai avea încă două proiecte în care era implicat în momentul în care a decedat.

Moartea lui Leo vine la doar o lună distanță de la momentul în care Robert de Niro, ajuns la 79 de ani, s-a bucurat de nașterea celui de-al șaptelea copil.