Mesajul transmis de Nadia Comăneci, de Ziua Națională a României: „Am moștenit încrederea în puterea noastră de a trece peste toate greutățile”

Mesajul transmis de Nadia Comăneci, de Ziua Națională a României. Pe 1 Decembrie 1918 a avut loc Adunarea de la Alba Iulia, în care s-a votat în unanimitate unirea regiunilor Transilvania, Banat, Crișana și Maramureș cu România.

01 dec. 2022, 13:13
Mesajul transmis de Nadia Comăneci, de Ziua Națională a României: „Am moștenit încrederea în puterea noastră de a trece peste toate greutățile”
Fosta campioană a ținut să transmită un mesaj tuturo românilor

Mesajul transmis de Nadia Comăneci, de Ziua Națională a României. Ziua de 1 Decembrie este declarată zi liberă legală, motiv pentru care românii au luat parte la paradele militare. Cele mai cunoscute parade sunt cele de la Arcul de Triumf din București și cea de la Alba Iulia.

Citește și: Mesajul transmis de Thalia către Nadia Comăneci: „Însemni atât de mult pentru mine”. Ce i-a răspuns românca

Mesajul transmis de Nadia Comăneci, de Ziua Națională a României

Chiar dacă nu locuiește de ani buni în România, Nadia Comănecu poartă țara natală în inima ei. Fosta campioană a ținut să transmită un mesaj tuturo românilor, în această zi de sărbătoare. Vedeta, în vârstă de 61 de ani, este prima gimnastă din lume care a primit nota 10 la un concurs internaţional.

„Cu siguranță noi, românii, avem încrederea în mai bun și mai bine. Am moștenit încrederea în puterea noastră de a trece peste toate greutățile și momentele grele. Să sărbătorim această zi și să ne amintim că puterea este în noi. La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români!“, este mesajul transmis Nadia Comăneci, pe pagina sa de Facebook.

Nadia Comăneci găteşte româneşte

Fosta sportivă consumă mâncarea de acasă și acum, după 32 de ani petrecuți în SUA. S-a inspirat de la o rețetă învățată de la mama ei în copilărie şi o găteşte frecvent. “Gătesc două lucruri pentru familia mea – unul este salata de vinete cu garnitură de ardei copți. Este ușor de făcut și este bună acum, așa cum era și atunci. Celălalt preparat sunt sărmăluțele în foi de viță. Chiar recent am vrut să gătesc pentru Crăciun, dar nu am găsit frunze de viță , așa că am făcut ardei umpluți”, a spus Nadia Comăneci, potrivit viva.ro.