Microbuz în care se aflau zece persoane s-a răsturnat în Iaşi

Un microbuz în care se aflau zece persoane din Republica Moldova s-a răsturnat, duminică, la intrarea în Răducăneni, pe DN 28A. La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje medicale. 

RomaniaTV.net
29 dec. 2019, 09:21
Microbuz în care se aflau zece persoane s-a răsturnat în Iaşi

Șoferul microbuzului, un tânăr de 27 de ani, a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed și s-a răsturnat. Zece persoane au fost rănite, niciuna însă grav. Una dintre ele a plecat singură de la locul accidentului și a refuzat transportul la spital.

„Printr-un apel primit la serviciul 112 la, ora 9,13, am fost sesizaţi că a fost un accident rutier la ieşirea din Răducăneni, în care a fost implicat un microbuz cu 10 persoane. Toate persoanele au ieşit singure din maşină şi acuzau dureri uşoare. Până la sosirea echipajelor medicale, una dintre persoanele care se aflau în microbuz a plecat. Niciuna nu a vrut să meargă la spital. Persoanele sunt din Republica Moldova”, a declarat, pentru AGERPRES, Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

La fața locului au ajuns și polițiştii care i-au deschis un dosar penal şoferului pentru vătămare corporală pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile meteo nefavorabile.