Mihai Morar a oferit cea de-a patra amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 13. Care dintre cei patru jurați a reușit să-l impresioneze: „A fost fără cuvinte!”

Mihai Morar a fost cel care a oferit cea de-a patra amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 13. A fost o decizie grea pe care omul de radio a luat-o mai mult cu sufletul.

26 mart. 2024, 13:07
Mihai Morar a oferit cea de-a patra amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 13. Care dintre cei patru jurați a reușit să-l impresioneze: „A fost fără cuvinte!”
Cine a câștigat cea de-a patra amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 13

În ediția 4 din sezonul 13 de la Chefi la cuțite a avut loc o nouă bătălie pentru amuletă. Cei patru jurați ai showului culinar, chef Richard Abou Zaki, chef Alexandru Sautner, chef Orlandi Zaharia și chef Ștefan Popescu au „luptat” în bucătărie pentru o miză uriașă.

Citește și: Sorin Bontea a trecut la acțiune, în plin scandal cu Antena 1. Gestul făcut de fostul jurat de la Chefi la Cuțite

Mihai Morar a fost cel care a degustat preparatele chefilor la jocul pentru amuletă. Omul de radio s-a bucurat de aromele preparatelor, dar i-a fost destul de greu să ia o decizie. Acesta și-a făcut apariția în platoul emisiunii cu zâmbetul pe buze și pus pe glume. Jurații au avut emoții pentru a afla verdictul de care parcursul lor în competiție depinde foarte mult.

„Îmi cer scuze la domnii chefi, cel puțin la unul dintre ei. Să nu o luați personal, sunt traumele mele”, a spus Mihai Morar.

„Ca să nu doară, trecem repede peste moment!”, a completat Irina Fodor.

„Să vedem la care restaurant nu o să mai fiu primit. Trebuie să vă zic, toate patru au fost extraordinare, iar diferențele dintre puncte sunt foarte mici”, a completat Mihai Morar.

Mihai Morar nu a stat prea mult pe gânduri și a oferit trei puncte preparatului făcut de chef Orlando Zaharia. Chef Alexandru Sautner a primit 4 puncte, iar lupta finală s-a dat între chef Richard Abou Zaki și chef Ștefan Popescu.

Citește și: Antena 1, dispusă să cheltuiască cinci milioane de euro ca să-i aducă înapoi pe jurații de la Chefi la Cuțite, după audiențele dezastruoase

Cea de-a patra amuletă de la Chefi la cuțite a fost obținută de un desert, în cele din urmă, și anume de Panna cotta lui chef Popescu.

„Respect mereu jurizarea, sunt o persoană respectoasă. Știu să pierd, știu să câștig, dar am pierdut rău!”, a subliniat chef Richard Abou Zaki.

„În sfârșit am spart gheața după atâtea amulete pe care nu le-am luat!”, a spus Ștefan Popescu, după ce a câștigat prima lui amuletă din sezonul 13 al showului culinar.

„A fost fără cuvinte! Mi-a fost cumva simplu să spun câștigătorul, dar mi-a fost foarte greu să departajez celelalte trei farfurii. Îmi pare rău pentru chef Richard căruia i-am dat 2 puncte. Îmi cer scuze, a fost un vot pe care l-am dat strict pe moment!”, a adăugat Mihai Morar.