Mihai Neşu, declaraţii emoționante înainte de Crăciun. Ce cadou îşi doreşte de opt ani: „Ne rugăm la Dumnezeu!” VIDEO

Imobilizat într-un scaun cu rotile, fostul fotbalist a transmis care este cadoul de Crăciun pe care și-l dorește.  Mai precis, Mihai Neşu așteaptă ca lucrările la Complexului de recuperare Sfântul Nectarie din Oradea, adresat persoanelor cu dizabilităţi neuromotorii, să se finalizeze.

24 dec. 2023, 15:57
Mihai Neşu, declaraţii emoționante înainte de Crăciun. Ce cadou îşi doreşte de opt ani: „Ne rugăm la Dumnezeu!” VIDEO
Mihai Neşu, declaraţii emoționante înainte de Crăciun. Ce cadou îşi doreşte de opt ani: "Ne rugăm la Dumnezeu!"

Mihai Neşu, declaraţii emoționante înainte de Crăciun. „E o dorință comună pe care mi-o doresc și mie și tuturor celor de care sunt înconjurat, în special copii cu dizabilități. Îmi doresc din suflet să aibă cât mai mult șansă la o viață cât mai aproape de normalitate, cât mai independentă. Ne rugăm la Dumnezeu să putem să le oferim și noi sprijinul spre viața asta pe care și-o doresc toți părinții care au copii cu dizabilități. Cam asta e dorința de opt ani de zile, de când avem centrul actual cu copii pentru dizabilități din Oradea. Deja am depășit 140 de copii care ne-au trecut și ne trec pragul an de an. A devenit cam neîncăpător. Dorința noastră, la fiecare Crăciun, este să reușim să mutăm centrul actual în noul complex de recuperare și să le oferim mult mai condiții”, a declarat Mihai Neșu la podcast-ul „Altceva„, realizat de Adrian Artene.

Citeşte şi: Visul lui Mihai Neșu este pe cale să se îndeplinească. Centrul de recuperare pentru persoanele cu dizabilități este aproape finalizat

Mihai Neșu, care a deschis centrul de recuperare în 2015, este nelipsit de pe șantier. Și patronul ultimei echipe la care a jucat, FC Utrecht, Frans van Seumeren, a fost în România şi s-a arătat dispus să ajute. Acesta are o avere estimată la peste 350 de milioane de euro şi este unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Olanda.

Pe de altă parte, Mihai Neşu primeşte o pensie infimă, de 100 de euro, din partea statului român. La aceasta se adaugă o pensie de însoţitor în valoare de 300 de euro. De asemenea, mai primeşte o pensie de 3.000 de euro de la statul olandez.