Mihai Petre, dezvăluiri din viața intimă. Locul neobișnuit unde s-a iubit cu soția lui. Nu s-a ferit să recunoască: „Nu sunt masochis, dar înțepăturile le-am simțit”

Mihai Petre, dezvăluiri din viața intimă. Dansatorul și soția lui sunt căsătoriți de 16 ani și au împreună două fetițe minunate, pe Catinca și Ariana. Cei doi continuă să se iubească la fel ca în prima zi și participarea la Asia Express le-a întărit și mai mult relația.

21 apr. 2024, 08:40
Mihai Petre, dezvăluiri din viața intimă. Locul neobișnuit unde s-a iubit cu soția lui. Nu s-a ferit să recunoască: „Nu sunt masochis, dar înțepăturile le-am simțit”
Mihai Petre, dezvăluiri din viața intimă

Mihai Petre, dezvăluiri din viața intimă. El și Elwira știu cum să mențină pasiunea în cuplu, poate de aceea în povestea lor nu există momente de monotonie. Juratul de la Te cunosc de undeva a vorbit despre locul neobișnuit în care au făcut dragoste.

Citește și: Iulia Vântur, în brațele lui Mihai Petre la Untold Dubai. Ce făcea iubitul ei, Salman Khan, în acest timp

Mihai Petre, dezvăluiri din viața intimă

Chiar dacă sunt împreună de 18 ani, Mihai Petre și Elwira știu cum să își condimenteze relația în dormitor, dansatorul a dezvăluit că s-au iubit și în natură, într-un loc cu mulți țânțari.

Eram undeva în natură și erau foarte mulți țânțari, iar partea inferioară a corpului meu, picioarele, au avut de suferit grav. Nu sunt masochist, dar înțepăturile le-am simțit ulterior. Pe spate nu aveam nimic, eram protejat de haine, dar gata, nu povestesc mai mult.

Sexul este ca un dans, poate cel mai frumos dans. Nu facem dragoste pe muzică, dar mie îmi place să se înțeleagă muzica și dansul din mișcările mele. Nu îmi place să urmez ritmul vreunei melodii, ci să-l creez eu. Pentru noi, dansul nu mai este parte din preludiu pentru că a devenit prea profesional, dar nici jucării sexuale nu folosim”, a precizat Mihai Petre pentru A List Magazine.

Elwira Petre, dezvăluiri incendiare despre căsătoria cu Mihai Petre

Chiar dacă din exterior relația lor pare a fi una perfectă, Elwira a dezvăluit că nu este deloc așa și că la începutul relației lor lucrurile au trecut prin foarte multe încercări și stări de incertitudine.

Mai mult, soția lui Mihai Petre a mărturisit că la începutul relației lucrurile au fost destul de complicate între ei și asta pentru că se concentrau foarte mult pe parcursul lor profesional.

La începutul relației a fost foarte dificil pentru că scopul nostru nu era relația, scopul nostru era parteneriatul în dans și atunci totul se ducea în direcția aceasta.

De foarte multe ori, am avut discuții în contradictoriu pe subiectul dans pentru că eu voiam ceva, el voia altceva și se întâmpla să ne certăm și la antrenamente, dar și la concursuri. Cu timpul am învățat că cearta trebuie să fie ceva constructiv, ceva ce te ajută să construiești, nu să distrugi”, a mărturisit Elwira Petre.