Mihai Stoica l-a dat de gol pe Gigi Becali. „Aşa, şi? Şi care e problema? Ştim cu toţii şi ştiţi!”

Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, a recunscut că cele patru schimbări făcute în minutul 28 la meciul cu Poli Iaşi au fost cerute de Gigi Becali.

28 sept. 2020, 13:26
Mihai Stoica l-a dat de gol pe Gigi Becali. „Aşa, şi? Şi care e problema? Ştim cu toţii şi ştiţi!”

Mihai Stoica a fost filmat la meciul cu Poli Iaşi, scor 2-5, vorbind la telefon cu puţin timp înainte ca antrenorul Anton Petrea să efectueze patru schimbări o dată, în minutul 28.

Mihai Stoica, în lacrimi la TV. „Am 55 de ani şi am trecut prin atâtea!”

„Aşa, şi? Şi care e problema? Deciziile se iau consultând patronul, pentru că altfel nu funcţionează niciun club. Că unii au ieşit şi au recunoscut asta şi alţi nu, e cu totul şi cu totul altceva. Noi ştim ce se întâmplă pe la toate echipele. La noi nu este autonomie pentru antrenori cum este în Premier League unde antrenorul îşi alege jucătorii. Că Gigi se implică, ştim cu toţii. Ce rost are să vorbim aceeaşi chestie şi aceeaşi chestie? Încetaţi cu asta, că ştim cu toţii şi ştiţi! Ce vreţi să urmăriţi până la urmă?”, a declarat Mihai Stoica.

Mihai Stoica, momente teribile după infectarea cu covid-10. Cum a contractat noul coronavirus şi ce simptome grave a avut

Oficialul lui FCSB a precizat că Gigi Becali nu mai doreşte să apară în spaţiul public.

„Este o alegere personală, este calea pe care şi-a ales-o şi sunt convins că aşa va fi, nu va renunţa la această cale. Şi de aia voi fi eu mai activ”, a spus Mihai Stoica.