Mirel Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova. Scandal monstru în Bănie: atac la adresa lui Sorin Cârţu

Mirel Rădoi (41 de ani) și-a anunțat demisia de la Universitatea Craiova, miercuri, după eșecul cu FC Argeș, scor 1-2, în Grupa D a Cupei României.

07 dec. 2022, 20:10
Mirel Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova. Scandal monstru în Bănie: atac la adresa lui Sorin Cârţu
Mirel Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova. Scandal monstru în Bănie: atac la adresa lui Sorin Cârţu

Mirel Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova. Imediat după meciul din Trivale, Mirel Rădoi a ținut o ședință-maraton în vestiar, apoi a spus în fața presei că demisionează și a transmis mesaje războinice în direcția conducerii. „Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că Sorin Cârţu a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist. Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente… nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus. În momentul în care stai și le pui cap la cap… am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o situație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam.  Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupa României. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația”, a declarat Mirel Rădoi, citat de GSP.

Citeşte şi: Răstrurnare de situaţie în cazul de dopaj al Simonei Halep. „A oferit dovezi decisive”

„Am văzut și declarația lui nea Sorin Cârțu de după meciul cu FC U Craiova 1948. A zis că meritau ei să câștige. Din punctul meu de vedere, s-a uitat la altă partidă. Când am avut atâtea ocazii, iar adversarul a avut două șuturi… dacă fiecare șut al lor pe poartă trebuie să fie și gol, atunci ne antrenăm degeaba. Eu nu am ce să le reproșez jucătorilor. Tot ce a depins de ei, au făcut. Poate ultimele minute au fost rele, ne-am debusolat puțin.  Semnalele sunt altele pentru mine, din partea clubului. Eu prea multe semnale nu accept, că nu am telefonul la mine. Mă gândesc să rezolvăm probleme față în față, nu la televizor!”, a mai spus Mirel Rădoi.

Citeşte şi: Interviu memorabil cu Bănel Nicoliță! Dezvăluiri fabuloase despre fotbal, suferință, bani pierduți și divorț

Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupa României după 1-2 cu FC Argeş. Universitatea Craiova a deschis scorul, prin Vladimir Screciu, în minutul 55. Dorin Bertrand (64) și Costinel Tofan (69) au înscris pentru piteșteni, care încheie grupa pe locul doi, după Hermannstadt. Universitatea Craiova are cinci meciuri la rând fără victorie, în toate competițiile (trei în Liga 1, două în Cupa României). În Liga 1, Universitatea Craiova ocupă locul cinci, la 12 puncte de liderul Farul.