Mitică Popescu s-a stins din viață. Care au fost ultimele cuvinte ale marelui actor

Mitică Popescu s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani. Marele actor a suferit un stop-cardiac, în timp ce se afla internat la Spitalul Elias din Capitală. Din păcate, medicii nu au mai reușit să-l salveze.

03 ian. 2023, 19:06
Mitică Popescu s-a stins din viață. Care au fost ultimele cuvinte ale marelui actor

Mitică Popescu s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultima perioadă. La mijlocul lunii decembrie a fost internat la Spitalul Floreasca din București, însă familia și rudele nu au dat prea multe detalii la acea vreme despre starea lui de sănătate.

Ultimele declarații publice făcute de Mitică Popescu

Marele actor a fost foarte chibzuit cu banii în ultima vreme. Fiind în permanență la curent cu tot ce se întâmplă în țară, inclusiv cu scumpirile la facturi, Mitică Popescu a avut grijă ca pe timpul iernii să cheltuiască cât mai puțin. Actorul a făcut frigul în casă, după ce a văzut că soba pe gaze pe care o folosea pentru a se încălzi avea probleme.

Citește și Mitică Popescu a murit la vârsta de 86 de ani. Actorul era internat la Spitalul Elias din cauza problemelor cardiace

Umbla prin casă îmbrăcat gros, cu geacă de iarnă, și dormea cu mai multe pături pe el ca să nu înghețeze de frig. Așa a arătat viața regretatului actor în ultima lună, după cum el însuși a mărturisit. „Nu au presiune gazele, cred că bagă mult aer. Am impresia că nu e flacăra aceea albastră, cum era pe vremuri. E cam roșie, semn că bagă aer. În plus, nici putere calorică nu mai are. Nu se încălzește deloc în casă. Eu nu am calorifere. Am sobă de teracotă pe gaze. Deocamdată, nu știu cât o să plătesc. Aștept factura!”, a declarat Mitică Popescu pentru Impact.ro.

Cu toate acestea, artistul nu s-a plâns, a spus că e obișnuit cu frigul. „Ca să mă mai încălzesc mai pun pe mine o vestuță, un pulover, o geacă. Noroc că eu sunt și un pic călit. Am muncit în viață și în frig”, a adăugat el.

Actorul era foarte activ și avea un program încărcat

Pe Mitică Popescu vârsta înaintată nu l-a dat înapoi de la muncă. La cei 86 de ani pe care i-a împlinit în 2 decembrie, actorul a continuat să muncească. Era foarte activ și avea un program destul de încărcat. Obișnuia să meargă singur la cumpărături, să se întâlnească cu prietenii și să stea cu ei la povești și își făcea meseria de actor și prezentator tv cu drag, modera emisiunea „D’ale lu’ Mitică” de la TVR.

Citește și Mitică Popescu și Leopoldina Bălănuță se regăsesc în ceruri după zeci de ani în care au stat despărțiți. Povestea superbă de dragoste a marilor actori, parcă desprinsă din filme

„La televiziunea publică merg în fiecare săptămână, pentru emisiunea mea preferată. Nu consider deloc dificil ceea ce fac. Aștept să se facă filmările pe teren și merg să facem înregistrările necesare. Voi continua să fac asta atâta timp cât voi putea sau atâta timp cât producătorul emisiunii va continua să-mi dea credit!”, a declarat Mitică Popescu.