Monica Anghel, victima escrocilor pe internet. „Iată de ce insist ca lumea să se informeze cât mai bine posibil”

Monica Anghel a căzut în plasa unor escroci pe internet. Artista le-a povestit fanilor despre ce e vorba ca să nu cumva să pice și ei în aceeași capcană.

09 aug. 2023, 08:27
Monica Anghel, victima escrocilor pe internet. „Iată de ce insist ca lumea să se informeze cât mai bine posibil”

Monica Anghel le-a recunoscut urmăritorilor săi că a fost victima unor escroci. De regulă, aceștia găsesc o vedetă căreia îi distribuie diverse materiale cu scopul de a le promova. În cazul artistei, operatorii ilegali au constituit site-uri prin care s-au folosit de identitatea Monicăi Anghel pentru a-i vinde diverse produse.

Citește și Despărțire şoc în showbiz: Şi-au spus adio după 11 ani de căsnicie după ce s-a aflat de aventura soţului. Au împreună doi copii

„Multă lume știe că, în ultimele luni, mi-a fost furată imaginea și asociată în scopuri comerciale cu te miri ce produse, ca și cum eu aș promova anumite lucruri. Partea proastă a lucrurilor e că nici acum nu știu cine și ce a avut de împărțit cu mine! (…) Cele două avocate ale mele au întors pământul cu fundul în sus, dar tot nu știm cine stă în spatele acelor site-uri fantomă. Oricâte încercări am făcut, la câte porți am bătut, din păcate nu am reușit să aflăm mai nimic. E un fel de prinde-l de poți!”, a transmis Monica Anghel, potrivit OK!Magazine.

Monica Anghel le-a spus tuturor că ea nu promovează niciun fel de produs „magic” de slăbit. „Nu-mi rămâne decât să le spun tuturor că nu există formule sau picături magice de slăbit. Singura soluție, oameni buni, e să apelați mereu la sfatul medicului și să nu dați crezare nu știu cui, nici măcar mie când mă vedeți într-o ipostază în care nu m-ați mai văzut!”, atenționează vedeta.

Citește și Cum își împart banii Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Prezentatoarea a dat tot din casă: „Ceva nu este în regulă”

Artista i-a îndemnat pe toți oamenii să se informeze înainte să cumpere un produs și să nu se lase păcăliți de faptul că poartă fața unei persoane cunoscute în care ei au încredere.

„Mi se pare că și campania asta a crescut. În loc să reușesc s-o țin sub control, dimpotrivă, toate prostiile alea cu slăbitul-minune în care e asociată și imaginea mea, repet fără voința mea, au crescut. Și sesizez că apar și imagini cu medici cunoscuți care fac, fără voia lor, același lucru, propun tot felul de chestiuni discutabile. Parcă am fi învinși de un sistem ciudat! Iată de ce insist ca lumea să se informeze cât mai bine posibil, pentru a evita cât mai multe situații de nedorit!”, subliniază Monica Anghel.