Monica Bîrlădeanu nu stă pe banii lui Valeriu Gheorghiță. De ce activitate se ocupă acum actrița: ”Alte obsesii de-ale mele”

Nu mai este nimic nou în faptul că Monica Bîrlădeanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Valeriu Gheorghiță. Cei doi sunt discreți în privința relației lor, însă pare că această conexiune devine din ce în ce mai strânsă. Dacă mulți s-au gândit că frumoasa actriță nu are prea multe proiecte care să îi aducă bani, ei bine, Monica Bîrlădeanu a postat pe internet un videoclip în care contrazice gurile rele!

03 apr. 2024, 15:37

Dacă mulți s-au gândit că frumoasa Monica Bîrlădeanu nu are prea multe proiecte care să îi aducă bani, ei bine, aceasta a postat pe internet un videoclip în care contrazice gurile rele!

Citește și Monica Bîrlădeanu, însărcinată la 45 de ani? Iubita lui Valeriu Gheorghiţă a fost dată de gol în direct: „E gravidă! E gravidă!”

De câteva luni bune, Monica Bîrlădeanu trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste alături de Valeriu Gheorghiță.

Cei doi continuă să fie discreţi şi după ce relaţia a devenit publică, doctorul devenit celebru în pandemie lipsind din filmuleţele postate de vedetă pe reţelele de socializare.

Despre relația dintre Monica Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță s-a aflat la începutul verii anului 2023, după ce aceștia au fost văzuți împreună într-un resort din Bulgaria.

La vremea respectivă, povestea lor de dragoste a stârnit multe controverse, ba chiar și Dana Budeanu a comentat relația lor.

Inițial s-a speculat că actrița este într-o relație cu un bărbat căsătorit, însă imediat ea a lămurit zvonurile apărute.

La momentul respectiv, Monica Bîrlădeanu a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță, director al spitalului SRI.

Pe parcurs, curioșii au aruncat cu săgeți asupra celor doi, mai ales că majoritatea consideră că Monica Bîrlădeanu stă pe banii lui Valeriu Gheorghiță. Totuși, actrița a postat un videoclip care contrazice gurile rele!

Monica Bîrlădeanu, reclamă la perdele și gresie

Mai exact, Monica Bîrlădeanu face reclamă la ”Nativo Showroom”, o locație ideală pentru cei ce își doresc să își renoveze casa sau să amenajeze locuința într-un mod deosebit.

„Dacă vă renovați casa, living-ul, baia sau doar un singur perete, în punctul ăsta cred că am sugestii de materiale și finisaje pentru orice! Ajung în curând expert level.

Am fost recent la @Nativo.showroom după gresie pentru terasă și am regretat amarnic că aveam deja celelalte finisaje cumpărate pentru că ce am găsit la ei mi-a dat un pic lumea peste cap.

În primul rând au un showroom cum n-am văzut la nimeni în București pe finisaje, gândit de un mega arhitect. În caz că nu ai o idee clară în legătură cu ce merge orice, te asigur că vei descoperi aici.

Poate și pentru că e business de familie, poate de aceea sunt sunt atât de prezenți în relația cu clienții, nu știu…dar e de bine”, a scris ea pe Instagram, alături de videoclipul în care prezenta bucățile de gresie, dușurile aurite, perdelele fine, dar și bucățile de tapet cu mult stil.

În videoclip, artista a mai adăugat câteva cuvinte, lăudând modul în care sunt primiți clienții în acest showroom. De asemenea, actrița a spus că ”riflajele – alte obsesii de-ale mele”, dar și că se va întoarce curând în acest loc pe care l-a găsit ca fiind remarcabil.

Citește și Monica Bîrlădeanu, fără filtre pe Instagram. Ce serial Netflix recomandă actriţa: „E incredibil de bun!”

Printre altele, Monica Bîrlădeanu se declară îndrăgostită de acest showroom, mai ales că a rămas cu gura căscată la toate obiectele și toate materialele pentru renovări.

Mai mult decât atât, aceasta consideră că designul interior este una dintre pasiunile sale.

Deci, cine știe, poate cu ocazia aceasta va descoperi o nouă meserie care să îi aducă și bani buni, deși, cu siguranță actrița a fost răsplătită pentru reclama făcută celor de la Nativo Showroom.

„Apoi selecția este una absolut impresionantă. Acoperă tot ce ai putut avea nevoie și cele mai stilish versiuni. Eu n-am avut nevoie decât de o bază, gresie de terasă.

Mi-am luat-o gri ca să fie compatibilă cu restul detaliilor, plăci mari, că arată mult mai fain, dar încă mă gândesc la un perete auriu în baie, sau pe peretele cu plita în bucătărie.

În tot cazul, dacă jucați în filmul ăsta al amenajărilor interioare, ca mine, oamenii de la Nativo sunt de neratat”, a scris Monica Bîrlădeanu pe pagina personală de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monica_birladeanu)