Monica Tatoiu, ameninţată de soţul ei că bagă divorţ! Candidează la Primăria sectorului 1

Monica Tatoiu a zis că a decis să candideze la Primăria Sectorului 1. Dezvăluire a fost făcută în exclusivitate la podcastul România TV, moderat de Ionuț Grigore.

24 mart. 2024, 14:42
Monica Tatoiu, ameninţată de soţul ei că bagă divorţ! Candidează la Primăria sectorului 1

Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri de tot felul la podcastul România TV, de la nopţi fierbinţi de amor, la implicare în politică. „Bărbatul meu mi-a zis așa: „Dacă te prind că mai aduci o pisică și te apuci de politică iar, divorțez! Pisică nu mai iau, că deja am cinci. Dar de politică nu mă las!”, a zis Monica Tatoiu.

Cât alcool consumă Monica Tatoiu. „O sticlă de la 12:00 la 17:00 şi două-trei pahare până la 00:00. Măcar nu beau bere” VIDEO

„Candidez la Primăria Sectorului 1. Eu sunt în proces cu Clotilde Armand, pe care am și votat-o. Discuția privind candidatura mea este de mai multă vreme. M-au rugat mai multe partide să candidez din partea lor, dar eu le-am zis că mie îmi place să călătoresc. Le-am spus că nu mă pricep la astea, dar că îl dau pe bărbatul meu să candideze. De ce am eu totuși curajul să mă bag în chestia asta? Mă bazez pe soțul meu că el are actele terenurilor din Sectorul 1 de la 1890”, a mai spus Monica Tatoiu în podcastul România TV.

Monica Tatoiu, sfat prețios pentru cei care vor să-și pună pirostriile: „Nu cumperi de pe raft fără să studiezi eticheta și termenul de garanție”

”Până l-am întâlnit pe Victor, le-am făcut pe toate”
”Până la 27-28 de ani, am ars! Până l-am întâlnit pe Victor, le-am făcut pe toate. Am fost crescută de o mamă pentru care Biblia era sfântă. Am făcut tot ce se poate face între un bărbat și o femeie. Pentru asta, trebuie să fii creativ, cult. (…) Poți doar să mângâi degetul mare de la picior și să ajungi la orgasm, să știi. Am experimentat dimensiunile orgasmului în fațetele unui diamant cu multe fețe și am întâlnit bărbați mulți. Au fost mulți, dar toți au fost frumoși, deștepți, puternici și nu erau vulgari”, a declarat Monica Tatoiu.

„Sexul, ca să fie satisfăcător, trebuie să fie rezultatul unui proces de dezvoltare a comunicării nonverbale. Nu ești iepure, nu ești cal. Relația dintre un bărbat și o femeie…trebuie s-o construiești. Toate sunt ca niște păpuși gonflabile. Dacă tu te comporți ca o femeie gonflabilă, poți să fii înlocuită ușor. Eu tot timpul m-am reinventat, tot timpul am construit povești”, a adăugat aceasta.

Câți bani are Monica Tatoiu în conturi. Femeia de afaceri și-a făcut testamentul

La cei 67 de ani ai săi, Monica Tatoiu a luat decizia de a-și oficializa testamentul. Femeia de afaceri susține că a muncit din greu pentru averea sa. Pe lângă pensia impresionantă, ea are câteva milioane de euro în conturi.

Monica Tatoiu s-a pregătit pentru momentul în care va deceda. „Eu sunt pentru eutanasiere, chiar dacă cred în Doamne Doamne. Eu sunt pentru! Să mă ardă când mor pentru că suntem prea multe cadavre pe pământul ăsta”, a spus Monica Tatoiu în emisiunea „40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai.

Femeia de afaceri a vorbit deschis și despre situația sa financiară. Ea a explicat că are o pensie foarte mare, dar și mulți bani în conturi.

„Am patru milioane de euro în conturi bancare în România, două milioane de euro valorează casa în care locuiesc, plus acțiunile de la Stockholm. Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult și am făcut banii cu greu. Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru.”, a mai spus femeia de afaceri.
Monica Tatoiu nu dă banii pe haine sau bijuterii scumpe, în schimb cheltuie foarte mult atunci când vine vorba de vacanțele sale.

„Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 5.000 de euro de persoană. Adică 10.000 noi doi”, spunea Monica Tatoiu acum ceva timp.
Afacerista din România nu duce lipsă de finanțe, are mulți bani în conturi și se bucură de plăcerile vieții. Recent, a dezvăluit pe ce cheltuie sume colosale. „Cei mai mulți bani îi dau pe închirieri de căsuțe în locuri neconvenționale, avioane și închirieri de mașini.”, a declarat Monica Tatoiu.