Motivul incredibil al absenţei lui Mihai Stoica de pe banca lui FCSB la meciul cu CFR Cluj. A fost dat de gol de Gigi Becali

Mihai Stoica nu a stat pe banca tehnică a celor de la FCSB, la ultimul meci al lui Mihai Teja, în derby-ul cu CFR Cluj (1-0).

20 mai 2019, 10:13
Motivul incredibil al absenţei lui Mihai Stoica de pe banca lui FCSB la meciul cu CFR Cluj. A fost dat de gol de Gigi Becali

Gigi Becali a dezvăluit motivul neașteptat al absenței directorului sportiv.

„MM a fost la dentist. Era la dentist pe la ora 6-7. Când am vorbit cu el venea de la dentist, n-a mai venit pe bancă. Nu zic la mișto, chiar a fost la dentist. De la anul, dacă vrea să stea pe bancă, să stea. Dacă nu, nu! El a zis că nu mai stă, apoi s-a răzgândit. Să vedem, nu știu ce-o să facă”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a dat afară PATRU JUCĂTORI de la FCSB. Unul va ajunge la CFR Cluj sau Craiova

Înaintea duelului cu iz de vacanță cu CFR Cluj, Mihai Stoica explica motivul pentru care nu mai e tentat să apară pe banca roș-albaștrilor.

„Efectiv, nu mai am nervi să mai fiu înjurat. Acum, la Sepsi, m-a înjurat un om în vârstă încontinuu. „De ce mă înjuri, omule, nu am zis un cuvânt de Sepsi vreodată. Chiar nu mai suport să îmi fie înjurată familia non-stop, non-stop”, a spus Mihai Stoica.