Motivul pentru care s-au despărţit, de fapt, Lidia Buble şi Răzvan Simion: „Suferea foarte tare când făcea asta”

Despărţirea dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion a şocat pe toată lumea, mai ales că nu se ştia să aibă probleme atât de mari, încât să ducă la o separare. Însă, inevitabilul s-a produs, anunţul oficial l-a făcut chiar prezentatorul TV, printr-o postare pe reţelele de socializare.

RomaniaTV.net
10 iul. 2020, 07:11
Motivul pentru care s-au despărţit, de fapt, Lidia Buble şi Răzvan Simion: „Suferea foarte tare când făcea asta”

Dacă el doar a confirmat despărţirea, Lidia nu a dorit să spună niciun cuvânt despre această perioadă grea din viaţa ei. Motivul care a dus la separare nu ar fi infidelitatea, ci refuzul lui Răzvan Simion de a forma o familie cu artista, în adevăratul sens al cuvântului.

Citeşte şi: Lidia Buble A RĂBUFNIT după despărţirea de Răzvan Simion. Pe cine şi-a vărsat NERVII

Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri.

Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu.

Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască, au mărturisit surse din anturajul Lidiei, pentru Impact.ro.

Cine o consolează pe Lidia Buble după ce s-a despărţit de Răzvan Simion

Lidia Buble şi Răzvan Simion şi-au spus adio după cinci ani de relaţie. Vedeta nu trece printr-o perioadă foarte bună, asta se observă din postările pe care le face pe reţelele de socializare. Pentru a rămâne singură, cântăreaţa locuieşte cu una dintre surorile ei mai mici, la care ţine foarte mult.

Recent, a venit şi mama ei la Bucureşti, pentru a mai petrece timp cu fiica ei şi să o ajute să treacă mai repede peste despărţire. Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe îndrăgita cântăreață în fața unui salon de înfrumusețare, acolo unde a mers pentru a-și ”recupera” mama. 

Citeşte şi: Lidia Buble, prinsă cu minciuna! Adevărul despre relaţia cu Răzvan Simion

După ce s-a întâlnit cu mama ei, despre care presupunem că, în această perioadă, a decis să vină în București tocmai pentru a-și consola fiica după surprinzătoarea despărțire de Răzvan Simion, Lidia Buble s-a îndreptat spre Corbeanca.