Nouă parlamentari USR au înnoptat în plenul Camerei Deputaţilor. Vom protesta atât timp cât oamenii ies în stradă

Purtătorul de cuvânt al USR, Dan Barna, a declarat că nouă parlamentari ai Uniunii Salvaţi România au înnoptat, pentru a doua oară consecutiv, în plenul Camerei Deputaţilor, aceştia dorind să continue protestul atât timp cât oamenii vor ieşi în stradă şi vor scanda faţă de OUG privind modificarea Codurilor penale.
Filip Stan
03 feb. 2017, 07:37
Nouă parlamentari USR au înnoptat în plenul Camerei Deputaţilor. Vom protesta atât timp cât oamenii ies în stradă

„Este cea de-a doua noapte în care deputaţii USR şi senatorii USR au decis să continue protestul pentru că primim foarte multe mesaje din ţară, de la oamenii care ne-au ales şi care ne felicită şi se simt, în sfârşit, cumva reprezentaţi. Adică multe din mesajele pe care le primim spun literar acest lucru: continuaţi, nu renunţaţi să nu ieşim degeaba în stradă, rămâneţi acolo şi luptaţi pentru noi. Este un mesaj foarte încurajator şi care ne transmite încredere că decizia noastră este cea bună”, a precizat deputatul USR.

Dan Barna a mai spus că, la începutul şedinţei de plen de vineri, parlamentarii USR le vor arăta colegilor de la PSD şi ALDE care sunt „adevăratele mesaje ale străzii”.

„În timpul manifestaţiei de ieri (joi – n.r.) am colectat, am rugat câţiva dintre cetăţenii care au ieşit în stradă să protesteze să ne împrumute, să ne dea pancartele lor pe care le-am adus în Parlament, iar astăzi la deschiderea lucrărilor le vom arăta colegilor parlamentari de la PSD şi ALDE care sunt adevăratele mesaje ale străzii şi care este mesajul pe care cetăţenii îl transmit către Parlament”, a completat purtătorul de cuvânt al USR, citat de News.ro.

Deputatul a susţinut că nouă parlamentari ai Uniunii Salvaţi România au înnoptat pentru a doua oară consecutiv în plenul Camerei Deputaţilor.

„Au fost nouă în această seară, am încercat să ne organizăm, prin rotaţie, fiecare dintre noi stăm în ture de câte opt ore. În această noapte au fost nouă persoane de la ora 00.00 până la 8.00. Acum au început să vină colegii din schimbul de zi”, a spus el.

Chestionat cât va mai dura acest protest, Dan Barna a spus că se doreşte „sincronizarea” cu cetăţenii care ies în stradă.

„Dorinţa noastră este de a ne sincroniza cu cetăţenii, pentru că într-adevăr noi considerăm că suntem reprezentanţii cetăţenilor şi atât timp cât va fi necesar ca cetăţenii să iasă în stradă, noi considerăm că este un lucru firesc ca să protestăm şi noi în mediul nostru de funcţionare în Parlament”, a conchis purtătorul de cuvânt al USR.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Cum a reușit un român să cheltuie de 6 ori mai puțini bani pentru vacanța în Grecia. Metoda bărbatului a generat mari controverse în mediul online
Capital.ro
Se CONFISCĂ totul pe loc. Legea pe care o uită mulţi. Nu mai scapi, de acum
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu i-a putut acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Schimbare uriașă pentru clienții Băncii Transilvania! Iată ce este nou!
Adevarul
Un nou caz de sclavie în Argeş. Imagini cutremurătoare de la ferma unde erau ţinute cele şapte victime | VIDEO
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Soții Dolănescu, tarif de lux la cântări. Cât încasează pentru fiecare spectacol
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 27 iunie 2024. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc LIVE. Iată ce premii sunt puse în joc la extragerea din această seară
Capital.ro
Devin proprietari și pe terenuri. S-a dat lege în România. Decizia a venit joi, 27 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Nicușor Dan își va anunța favoritul în cursa pentru Cotroceni în timpul campaniei electorale
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?