Oana Pellea și Marius Manole reacționează cu privire la Macarena: „Am rezistat 30 de secunde, parcă aș rămâne la Pink Floyd sau Queen”

Oana Pellea și Marius Manole reacționează cu privire la Macarena. Piesa-manifest a artistei Erika Isac a devenit extrem de controversată și a împărțit lumea în două.

21 feb. 2024, 22:53
Oana Pellea și Marius Manole reacționează cu privire la Macarena: „Am rezistat 30 de secunde, parcă aș rămâne la Pink Floyd sau Queen”

Oana Pellea și Marius Manole reacționează cu privire la Macarena. Unii cred că este un fel original și chiar „genial” de a expune un mesaj „greu” despre violența domestică, discriminare și abuz fizic și psihologic asupra femeilor, iar alții spun că melodia este… praf, un act vulgar și nimic mai mult.

Citește și: Reacţia autorităţilor după ce Oana Pellea a anunţat că închide Casa memorială ”Amza Pellea” din Băilești. Actriţa a făcut anunţul 

Oana Pellea și Marius Manole reacționează cu privire la Macarena

Ei bine, da. N-am ascultat Macarena a Erikai. Nici nu intenționez să o fac de bună voie. Sigur o să-mi ajungă la ureche, e inevitabil. Eu sper că nu a ajuns obligatoriu sau? Citesc la prieteni că nu e posibil să nu asculți asta. Na, Oana Dimofte, chiar n-am ascultat, dar nici nu mă întreb cine e fata asta și nici nu vreau să știu cine e.

Cred că mai pot trăi încă niște zile fără să ascult. Supraviețuiesc. Na, v-am zis și eu părerea mea, că eu cred că erați morți să aflați ce cred despre asta! PS: Eu nu zic că e bună sau nu piesa, n-am nicio părere. Zic doar că nu e lectură obligatorie” a scris actorul Marius Manole pe contul personal de Facebook.

La doar câteva ore distanță, Oana Pellea a reacționat la comentariul actorului Marius Manole, declarându-se întru totul de acord cu spusele acestuia.

Oh… am ascultat. Să nu rămân în urmă… cu toate că prefer sa fiu de modă veche. Am ascultat. Am rezistat 30” m am lămurit. Ai dreptate, Manolea. Nu e deloc “lectură obligatorie” parcă aș rămâne la Pink Floyd sau Queen… deh…modă veche! Lasă-mă așa!

Cine vrea să asculte. Cine vrea să cânte așa…liber! Toți suntem liberi să decidem ce ne place și ce nu, ce alegem și ce nu, etc! Aleg să nu mă intereseze DELOC genul acesta de exprimare! Mesajul poate fi transmis și ALTFEL, nu? Trebuie neapărat un limbaj vulgar… când spun vulgar sunt delicată!

Crede cineva că forța se poate combate cu utilizarea forței, vulgaritatea cu vulgaritate, subcultura cu subcultură? Dimpotrivă! Alegerea mea. Punct. Nu comentez o altă alegere și rog să-mi respectați, la rândul dumneavoastră, alegerea. Case closed!„, a scris și Oana Pellea.