Paula Seling, mesaj de dragoste special pe internet. Artista a descoperit ce înseamnă iubirea adevărată: „Da, îți spun zilnic că te iubesc. Și tu, la fel”

Paula Seling a transmis un mesaj de dragoste pe rețelele sociale, sărbătorind o ocazie specială. Artista a dezvăluit că s-a îndrăgostit la prima vedere.

19 feb. 2024, 17:59

Paula Seling a devenit mamă în urmă cu câțiva ani, în 2016, după ce a decis, împreună cu fostul soț, să adopte o fetiță. Micuța Elena le-a cucerit inimile celor doi încă din primele momente și, chiar dacă, între timp, căsnicia celor doi a luat sfârșit, fetița a rămas centrul universului său.

Elena, fiica artistei, a împlinit recent 10 ani, iar cu această ocazie, Paula Seling a ținut să transmită un mesaj plin de dragoste. A făcut-o prin intermediul rețelelor de socializare, fanii cântăreței fiind foarte încântați de postare.

Citește și: Paula Seling pleacă în SUA și își lasă fiica la fostul soț: „E o dovadă de iubire să dai libertatea cuiva când știi că are nevoie de ea”

„Da, îți spun zilnic că te iubesc. Și tu, la fel. Pentru că o floare hrănită cu iubire, lumină și bucurie crește mare și frumoasă. Da, cred că Cerul ne-a adus împreună într-o zi în care destinele noastre s-au schimbat. Tu ne-ai învățat ce înseamnă iubirea pură. Tu ne-ai învățat bucuria absolută, dăruirea totală, dar și grija cea mai arzătoare pentru siguranța celui mai drag suflet.

Îți multumim că ne-ai ales pe noi să îți fim părinți. Te iubim până la Cer și înapoi. La mulți ani, Elena! Să fii fericită și sănătoasă, draga noastră. Ești o minune”, a scris Paula Seling într-o postare pe Facebook.

Anul trecut, Paula seling a vorbit despre adopția fetiței ei, care a avut loc în 2016. Fiind o persoană foarte discretă atunci când vine vorba de viața personală, a ținut multă vreme ascuns faptul că a devenit mamaă. A povestit despre trăirile pe care le-a avut atunci când, împreună cu Radu Bucura, fostul soț, au cunsoscut-o pe Elena.

Citește și: Cum a fost primită la școală de către colegi Elena, fetița adoptată de Paula Seling. Artista a spus tot: „Lucrurile chiar așa sunt în realitate”

Cei doi au fost cuceriți din prima de fetiță. Însă, lucrurile nu au fost atât de simple. Pentru a ușura acomodarea micuței, care pe atunci avea doar 3 ani, a pelat și la un psiholog.

„Noi ne-am dorit un copil, să fie cel trimis nouă, iar când am văzut-o pe Elena, am știut, din prima clipă, că e a noastră. De altfel, seamănă foarte tare cu tatăl ei, așa că mi se pare că a fost trimisă special pentru noi. (…) Am iubit-o din prima clipă. Nu a fost nevoie de alte căutări. Elena ne-a îmbrățișat și iubit, la fel, din prima clipă. Am beneficiat de ajutorul asistentei maternale, care ne-a ușurat mult acomodarea. Au fost momente mai dificile, pe care le-am depășit, dar acum totul este bine”, povestea Paula Seling pentru revista Viva.