PERCHEZIŢII la un abator din Vaslui. Porcii erau hrăniţi cu resturi de animale IMAGINI REVOLTĂTOARE

Nouă poliţişti, dintre care şase de la Serviciul de Acţiune Specială a IPJ Vaslui şi trei de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Economice şi Financiare (SCCEF), au descins la Unteşti unde au descoperit un abator neautorizat, care îşi comercializează produsele în centrul Bârladului. Abatorul este o adevărată bombă care sfidează până şi cele mai elementare norme de igienă. Revoltãtor este faptul cã porcii care sunt crescuti exact lângã abator se hrãnesc cu resturi de animale sacrificate.
Iulian Tudor
21 dec. 2015, 07:51
PERCHEZIŢII la un abator din Vaslui. Porcii erau hrăniţi cu resturi de animale IMAGINI REVOLTĂTOARE

Caz incredibil la Bârlad, unde un individ, care se dã drept om de afaceri, având o boxã de carne pe strada Republicii, zona Stadion, exact la 150 de metri de Primãria Bârlad, vinde nestingherit carne de porc si vitã, fãrã a avea autorizatie sanitarã pentru aceste produse, scrie vremeanoua.ro. Viorel Cernat, care locuieste în satul Untesti, comuna Bogdãnesti, sfideazã orice urmã de bun simt si legalitate în acest oras, cel mai probabil fiind „sprijinit” de cãtre cei din DSVSA Vaslui.

Miercuri, politistii de la Economic (SCCEF) din Vaslui au fãcut control la boxa de carne apartinând lui PF Cernat Viorel. Au gãsit si confiscat 250 de kg de carne de porc si vitã, care nu prezenta documente legale de provenientã si nici aviz sanitar la carnea pusã în vânzare. Politistii au gãsit si o stampilã pe o carcasã de porc, care li s-a spus cã provine de la abatorul lui Cernat, de la Untesti. Intrând la bãnuieli, vineri dimineatã, pe 18 decembrie, nouã politisti din cadrul IPJ Vaslui au descins la Untesti, la abatorul groazei.

Când au intrat în abator, mai precis în curtea casei lui Viorel Cernat, poltistii s-au luat cu mâinile de pãr: asa-zisul abator functioneazã în niste clãdiri mizerabile, pline de ruginã, igrasie, microbi, fãrã geamuri, usi si carnea atârnã pe niste cârlige mizerabile, în bãtaia aerului cu microbi, lângã o camerã cu porumb, precum si alte surse generatoare de bacterii.

Un miros îngrozitor, cu greu am rezistat acolo, afarã erau peste 100 de porci într-un fel de tarc, flãmânzi si în noroi, mâncau efectiv carne de pe oasele de vitã, din mâlul unde si-au fãcut nevoile. Tot acolo mâncau si câinii. La fata locului era doar sotia lui Viorel Cernat, precum si un paznic, el a plecat când ne-a vãzut cã venim. Am chemat inspectorii de la DSVSA Vaslui, care au rãmas si ei socati când au vãzut acest asa-zis abator, care nu are autorizatie sanitarã de functionare„, a precizat comisarul sef Mircea Iosipescu, de la SCCEF (politia economicã) din Vaslui.

Mai mult, poliţiştii au descoperit că ştampila cu care Viorel Cernat îsi „asigura” marfa cã ar fi autorizatã sanitar indica un abator din judetul Galati, a unei societãti apartinând unui deputat gãlãtean, care nu auzise în viata lui de Viorel Cernat.

La verificarea fãcutã s-a constatat cã stampila folositã de Viorel Cernat este falsã, societatea pe care o indica numãrul de pe stampilã fiind din judetul Galati. Seful acestei societãti, un deputat, ne-a precizat cã nu îl stie pe acest om si cã n-a avut niciodatã de a face cu el„, a spus comisrul sef Mircea Iosipescu.

Politistii de la SCCEF Vaslui l-au convocat pe Viorel Cernat la sediu pentru audieri, în acelasi timp anuntând si DSVSA Vaslui sã ia mãsurile de rigoare pentru a închide boxa de carne. Anumite surse au precizat că Viorel Cernat este sustinut puternic în ilegalitãtile sale de cineva „mare” din DSVSA Vaslui si de un medic veterinar.

Citeşte şi Află care sunt cele mai murdare locuri din supermarket

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia – Portugalia 2-0
Capital.ro
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Fiica Andreei Marin are o traumă. Experiența care a lovit din plin
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cât cer interpreții de muzică populară pentru a cânta la o nuntă! Tarifele sunt de ordinul miilor de euro. „Se pare că oamenii vor”
Capital.ro
Decizie privind centralele de apartament din România. Anunț urgent azi, 26 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Georgia învinge Portugalia cu 2-0 la Euro 2024; Turcia trece de Cehia cu 2-1
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?