Piers Morgan, contre dure cu Andrew Tate la Bucureşti. Interviu şocant despre Matrix, închisoare, misoginism şi conspiraţii: „Tu vrei ca femeile să fie sclave!” VIDEO

Celebrul jurnalist Piers Morgan, în vârstă de 58 de ani, a făcut o vizită la București pentru a-l intervieva pe controversatul Andrew Tate, fost campion mondial la kickboxing, în vârstă de 36 de ani. Dialogul dintre cei doi s-a transformat rapid într-o confruntare șocantă, în care controversatul influencer și-a continuat discursul extremist, deja viral înainte de a fi arestat.

21 nov. 2023, 16:19
Piers Morgan, contre dure cu Andrew Tate la Bucureşti. Interviu şocant despre Matrix, închisoare, misoginism şi conspiraţii: „Tu vrei ca femeile să fie sclave!” VIDEO
Piers Morgan, contre dure cu Andrew Tate la Bucureşti. Interviu şocant despre Matrix, închisoare, misoginism şi conspiraţii: "Tu vrei ca femeile să fie sclave!"

Piers Morgan, contre dure cu Andrew Tate la Bucureşti. Piers Morgan a încercat să contracareze discursul conspiraționist al lui Andrew Tate, atacând subiecte precum Matrix, închisoarea și acuzațiile grave de trafic de persoane și viol. Andrew Tate, în schimb, a răspuns cu o doză ridicată de sfidare și ironie.

Frații Andrew și Tristan Tate, stabiliți în România din 2016, au devenit cunoscuți pe social media pentru stilul de viață extravagant, discursul agresiv și misogin, dar și pentru acuzațiile grave care au condus la arestarea lor pe 30 decembrie 2022. După o perioadă de detenție și arest la domiciliu, cei doi au fost eliberați pe 31 martie 2023, dar nu au voie să părăsească teritoriul României.

Andrew Tate și acuzațiile grave: „Dumnezeu plătește pentru mine!”

În timpul interviului, Andrew Tate a minimalizat acuzațiile de trafic de persoane și viol, considerându-le ridicole. A povestit despre cele 93 de zile petrecute în închisoare, ironizând condițiile și susținând că acuzațiile i-au fost aduse în mod absurd, legate de activități aparent inofensive, cum ar fi ajutorarea unor fete să devină virale pe platforma TikTok.

„Am stat 93 de zile într-o temniță din România, 5 luni am fost închis în casă, a fost o perioadă turbulentă. Nu știam motivul de rahat pe care îl vor folosi, dar l-am aflat în celulă. Timp de două săptămâni am stat închis fără să știu de ce. Am primit actele în română, puteam să citesc «trafic de persoane», dar pe cine? Când? Cum? Nimic nu avea sens.

Abia după aceea am primit traducerea și am văzut cât de ridicol e cazul. Ca să fie clar: sunt acuzat că am ajutat fete să facă vizualizări pe TikTok. Sunt acuzat că le-am învățat ce să posteze pe TikTok ca să ajungă virale, eu fiind atunci cel mai viral om de pe TikTok. Și de asta spun că am făcut trafic de persoane. E o nebunie!

Închisoarea în România nu e ca în Marea Britanie, e exact așa cum își imaginează lumea. Noroc că era iarnă și nu erau atât de mulți gândaci. Noaptea ieșeau mulți, omoram câți puteam, ne țineau ocupați”, a spus Andrew Tate la Piers Morgan Uncensored.

Citeşte şi: Aplicaţie creată de Andrew Tate, retrasă de Apple

„Am exagerat pe internet pentru efect comic. Oh, nu, bagă-mă la închisoare, 93 de zile printre gândaci n-au fost de ajuns, trebuie să mă întorc. E un atac al Matrix-ului, Piers. Toți bărbații au făcut lucruri mai rele decât mine!”, a mai spus Andrew Tate.

Despre confiscarea bunurilor sale în valoare de 15 milioane de dolari, el a spus că aceasta a fost o acțiune ilegală a statului român. În ciuda lipsei de acces la bunurile confiscate, Andrew Tate susține că se descurcă prin rugăciune și se bazează pe sprijinul unor binefăcători: „Dumnezeu plătește pentru mine!”.

„În ziua în care am fost arestat mi s-a confiscat tot. Mi-au înghețat toate conturile, mi-au luat toate bunurile. Nu mai am bani. Mi-au luat 15 mașini, 6 proprietăți, 20 de ceasuri cu diamante, lingouri de aur, bani, terenuri, milioane și milioane de dolari. Valoarea totală e de 16-17 milioane de dolari. Au luat tot, iar eu tot n-am acces la ele”, a spus Andrew Tate.

Acesta a refuzat să dezvăluie cum se întreține dacă nu mai are acces la bani și la bunuri: „Prin rugăciune. Aș vrea să am niște binefăcători bogați, aș vrea să am oameni de partea mea. Fac tot ce pot ca să supraviețuiesc”. „Da, dar nu poți funcționa fără venit”, a insistat Piers Morgan, care se lovește doar de ironii: „Se pare că poți! Fac tot ce pot, dar nu mai am nimic. Tot mi-a fost luat de statul român”. „Cum plătești pentru mâncare?”. „Dumnezeu plătește pentru mine! E minunat să vezi cât de departe te duce credința”, continuă sfidător Andrew Tate.

Confruntarea pe tema misoginismului: „Sclave cu genți Prada!”

Un moment alt intens al interviului a fost dedicat discuției despre misoginism, unde Piers Morgan l-a confruntat pe Andrew Tate cu propriile sale postări. Piers Morgan a criticat ferm ideile lui Andrew Tate despre relațiile dintre bărbați și femei, acuzându-l că încurajează o viziune denigratoare asupra femeilor și că vrea să le transforme în „sclave”. În replică, Andrew Tate a respins acuzațiile, afirmând că el consideră că femeile ar trebui să fie lângă bărbați ca el pentru a nu fi nevoite să lucreze.

„Crezi că o femeie care se mărită cu un miliardar vrea să lucreze la Starbucks? Sunt convins că soția lui Cristiano Ronaldo nu se roagă să lucreze la Ikea! Eu sunt bărbat, viața mea înseamnă stres și durere. Eu merg la închisoare, eu sufăr, am dureri mari de cap. Fac toate astea ca să îi ofer totul unei femei, dar apoi eu trebuie s-o am pe ea. Treaba ei e să fie fericită, să zâmbească, să arate bine și să se simtă bine tot timpul”, a spus Andrew Tate.

„Sunt femei care dacă te-ar auzi acum ar începe să râdă de tine. Ar spune că ești ridicol. Lumea reală nu este asta de care vorbești. Tu ești șeful, treaba ei e să te facă fericit pe tine, să fie fit pentru tine, bla, bla, bla. E misoginism! Cred că tu nu realizezi că ce spui e greșit. Se vede în ce postezi că vrei control asupra femeilor. Sclave, ca să spun mai clar!”, a replicat Piers Morgan. „Sclave cu genți Prada, da!”, a răspuns sarcastic Andrew Tate.